- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #13.981
Rica ederim cnm ama doktora göre ucret değişiyor burdaki medikalde bazı doktorların daha uygun benimki riskli gebelik uzmanıTesekkur ederim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim cnm ama doktora göre ucret değişiyor burdaki medikalde bazı doktorların daha uygun benimki riskli gebelik uzmanıTesekkur ederim :)
gecmmis olsn canim insallah hayirlisiyla bu yavrunu kucagina alirsinMerhaba guzel ocak annisleri ben uye olup olmama konusunda kararsizlik yasadim cunku daha önce bi gruba uye olup sekiz haftalikken ayrilmak zorund kalmistimsonra bi kimyasal gebelik daha gecirdim.ve yine 11 haftalik hamileyim gecen hafta yogun kanama ile uc gun hastanede yattim.simdi evimde ne olacagini bekliyorum. Kan sulandirici gobekten igne progesteron fitil coraspin ve pruloton depot igne (uc gunde bir) kullaniyorum. Hayirlisi insallah. .
Inşallah yaBence normal cnm benim 11 haftada 1 mm çıktı
çok özendim ama bana yasakHuhuuuu ben kasık ağrısını unutmak için kendimi dışarı attım özdileğin bahçesinde oturuyoruz miss gibi hava![]()
kiz nub teorisi ne :)yok canım nub teorısı tutuyor
doktorun tecrubesıne baglı bişi bu
hangi ozdilektesin kiz bizde gelelim survivor bitti bosluga dustukRica ederim cnm ama doktora göre ucret değişiyor burdaki medikalde bazı doktorların daha uygun benimki riskli gebelik uzmanı
Arkadaşlar bulunduğunuz yerlerde medikal park hastane muayene ücreti nedir bilgi verebilir misiniz?
İzmite medikal park açıldı ve doktorum oraya geçmiş ama henüz tam açılmadığı için bilgi alamadım da
Teşekkür ederim canım. Kayserililer kendini kötülemeyi pek sevmez o yüzden anlatmamistir canım hatta söylerken övünmek gibi olmasın kayseriliyim derler (ben objektif bir insanım özeleştiri yaparım)
Bak şimdi ben yaklaşık 7 senedir kayseriden ayriyim her sene izne gittiğimde bir kısım kahvaltıya çağırır bir kısım öğlen bir kısım akşam bir günde bir kişide herkes toplanır ayrıca annemlere de hoşgeldine gelirler.geleceğim günü söylemiyorum artık kimseye.bir de bu küsme sebebi yemeğe cagirmadilar hosgeldine gelmediler falan.gündüz altın günü yaparlar ya akşama eşler de dahil olur .don külot oturamazsin evin daima derli toplu olacak ani misafir her an her saniye gelebilir öyle arayıp haber verme yoktur geçerken uğrarlar bu yüzden memleketime tayin isteyemiyorummmmm![]()
canim insallah bebisinin kismetine iyi olucak. benmde şimdiden 2 disim var sizliyor 4.ayi bekliyorum ama su var gunde 4 5 kere dis fircalaynca agrim olmuo sanki disim saglamlasio :) gargarada yapıyorum sende dene istersen biKizlar dualarini esirgemeyen herkesten cokkkk tesekkur ediyorum..@pinkperest yavrum bayildm ayakkabiya gule gule giysin:))kizlar sinavim iyi gecmedi karnim cok sert oldu hic odaklanamafim zaten cokda zordu ins digeri iyi gecer cok agladim dun...canlar benim kasik agrim gecti ama simdide dislerim curuyo engel olamiyorum biri bitiyi biri basliyo iyi olsunda bebislrimiz cekeriz artik ama dis agrisida cok kotu cekmiyolarmista
Benim bi de kızım var düşün benievin her yeri ayrı kokuyor sanki.
eşime yazık valla.. adam işten gelıyor
evi süpürüyor
yemegını hazırlıyor
ee napım yani, numara yapmıyorum yaa heralde. iyi ki başka cocugum yokmus,
çok agır gecıyor benım bu dönemlerim.
Üzme kendini canım branş ne ?Kizlar dualarini esirgemeyen herkesten cokkkk tesekkur ediyorum..@pinkperest yavrum bayildm ayakkabiya gule gule giysin:))kizlar sinavim iyi gecmedi karnim cok sert oldu hic odaklanamafim zaten cokda zordu ins digeri iyi gecer cok agladim dun...canlar benim kasik agrim gecti ama simdide dislerim curuyo engel olamiyorum biri bitiyi biri basliyo iyi olsunda bebislrimiz cekeriz artik ama dis agrisida cok kotu cekmiyolarmista
yerim onuBenim bi de kızım var düşün beni
Sabah uyanır uyanmaz kraker getirir
Miden bulanmasin annecim der
Hem iyi oluyo hem zor
ama siz de hiçbişi merak edıp arastırmıyorsunuz kı.. kk da bir sürü konular varkiz nub teorisi ne :)
Owww açık havaya çık birazbaya bi kustum
yok canım yaa. kusacaksan kusuyorsunOwww açık havaya çık biraz![]()
Cnmmmmm sende bebisini sağlıkla al kucağına önümüzdeki yaz bol bol bebisle geziceksin zaten herkes cocuklariyla gelmiş çok özendimmçok özendim ama bana yasak![]()
Hehehhe geldim şimdi eve kuşum sana uzak Yalova yolundaki Özdilekhangi ozdilektesin kiz bizde gelelim survivor bitti bosluga dustuk![]()