• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba guzel ocak annisleri ben uye olup olmama konusunda kararsizlik yasadim cunku daha önce bi gruba uye olup sekiz haftalikken ayrilmak zorund kalmistim :KK43: sonra bi kimyasal gebelik daha gecirdim.ve yine 11 haftalik hamileyim gecen hafta yogun kanama ile uc gun hastanede yattim.simdi evimde ne olacagini bekliyorum. Kan sulandirici gobekten igne progesteron fitil coraspin ve pruloton depot igne (uc gunde bir) kullaniyorum. Hayirlisi insallah. .
gecmmis olsn canim insallah hayirlisiyla bu yavrunu kucagina alirsin

IMG_20150703_225943.webp
IMG_20150703_225943.webp Merhabakızlar bende ocak annesinin 20 ocak Doğumum buda bebegimin resmi sizce cinsiyeti hakkinda bilgisi olan varmi

Teşekkür ederim canım. Kayserililer kendini kötülemeyi pek sevmez o yüzden anlatmamistir canım hatta söylerken övünmek gibi olmasın kayseriliyim derler (ben objektif bir insanım özeleştiri yaparım) :KK52:

Bak şimdi ben yaklaşık 7 senedir kayseriden ayriyim her sene izne gittiğimde bir kısım kahvaltıya çağırır bir kısım öğlen bir kısım akşam bir günde bir kişide herkes toplanır ayrıca annemlere de hoşgeldine gelirler.geleceğim günü söylemiyorum artık kimseye.bir de bu küsme sebebi yemeğe cagirmadilar hosgeldine gelmediler falan.gündüz altın günü yaparlar ya akşama eşler de dahil olur .don külot oturamazsin evin daima derli toplu olacak ani misafir her an her saniye gelebilir öyle arayıp haber verme yoktur geçerken uğrarlar bu yüzden memleketime tayin isteyemiyorummmmm:rolleyes:

İyiki benim eşim gayserili değülll haaa :KK14:

Kizlar dualarini esirgemeyen herkesten cokkkk tesekkur ediyorum..@pinkperest yavrum bayildm ayakkabiya gule gule giysin:))kizlar sinavim iyi gecmedi karnim cok sert oldu hic odaklanamafim zaten cokda zordu ins digeri iyi gecer cok agladim dun...canlar benim kasik agrim gecti ama simdide dislerim curuyo engel olamiyorum biri bitiyi biri basliyo iyi olsunda bebislrimiz cekeriz artik ama dis agrisida cok kotu cekmiyolarmista
canim insallah bebisinin kismetine iyi olucak. benmde şimdiden 2 disim var sizliyor 4.ayi bekliyorum ama su var gunde 4 5 kere dis fircalaynca agrim olmuo sanki disim saglamlasio :) gargarada yapıyorum sende dene istersen bi

evin her yeri ayrı kokuyor sanki.
eşime yazık valla.. adam işten gelıyor
evi süpürüyor
yemegını hazırlıyor

ee napım yani, numara yapmıyorum yaa heralde. iyi ki başka cocugum yokmus,
çok agır gecıyor benım bu dönemlerim.
Benim bi de kızım var düşün beni
Sabah uyanır uyanmaz kraker getirir
Miden bulanmasin annecim der
Hem iyi oluyo hem zor

Kizlar dualarini esirgemeyen herkesten cokkkk tesekkur ediyorum..@pinkperest yavrum bayildm ayakkabiya gule gule giysin:))kizlar sinavim iyi gecmedi karnim cok sert oldu hic odaklanamafim zaten cokda zordu ins digeri iyi gecer cok agladim dun...canlar benim kasik agrim gecti ama simdide dislerim curuyo engel olamiyorum biri bitiyi biri basliyo iyi olsunda bebislrimiz cekeriz artik ama dis agrisida cok kotu cekmiyolarmista
Üzme kendini canım branş ne ?
Nasip ne zamansa o zaman oluyo bende tam 3 yıl bekledim sonra atandım

hangi ozdilektesin kiz bizde gelelim survivor bitti bosluga dustuk :KK43:
Hehehhe geldim şimdi eve kuşum sana uzak Yalova yolundaki Özdilek :KK60: sorma survivor bitti evde durasim gelmiyor ama gorcen tıklım tıklım bahçesinde çocuklar için hacivat karagoz oynatcakladi hava soğudu bizde geldik şimdi

Back
X