• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yattiginizda elinizi karniniza koyunca birsey hissediyormusunuz? Böyle sertlik yada kipirdi. Benim Karnım bomboş gibi .aksamlari karnimda gerginlik oluyor ama sabahları yumuşacık.
Bugun sabah aç karnına. Bende oyle hissettim .yuz ustu yatarken kalkmaya çalıştığımız da göbek altında elimize gelen Rahmi mız.onuda hissetmesem şüpheye düşeceğim

Canım selam, benimkine de bakabilir misin, doktor %80 kız dedi, çıkıntı da kız gibi duruyor ama bir de sen bakabilirsen sevinirim, teşekkürler şimdiden :)
%100Kiz canım seninki
MazlumuGetirinBana MazlumuGetirinBana selaaam :)) banada yorum yapabilir misin ? 9 gün sonra öğrenicem cinsiyeti çook merak ediyorum :) ben baktım baktım anlamadım :))
Burda kac haftalık canım kıza benziyor
Kim ben mii ne zaman kim dedi ne dedi
pinkperest pinkperest sen niye malatyaya gidion kız orası benim memleket :63:
Çok gidesim var ama gidemiyom :KK12:
Canım ben kayseriliyim ama tayin dolayısıyla malatyadayim şimdilik eylülde tunceliye gidiyoruz.pink beni dövmeye geliyor saygı değer arkadaşım cimcimin yüzünden pink bana saldırdı halbuki şurada hanım hanımcık oturuyordum

Back
X