- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #14.761
7 cm baya iyiymiş ya. Maşallah
olması gereken kadar gayet iyi canım maaşallah :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 cm baya iyiymiş ya. Maşallah
Ay kesin değiştircem başlarım bunun profluğuna. Bugün ona sinirimden çocuğu düşürcektim nerdeyse.nasıl önemlı degılmıs?
sen bu doktoru degıstır bence.
beyni yok fikri var çünkü
Ay hadi doğuralım ya mıncırasım geldiolması gereken kadar gayet iyi canım maaşallah :))
ama stres yapmaAy kesin değiştircem başlarım bunun profluğuna. Bugün ona sinirimden çocuğu düşürcektim nerdeyse.
alarm kur :=)kızlar ya unutkanlık yaşayan var mı aranızda, ben de sık sık oluyor, bugün mesela vitamin ilacımı içtim eşimde vardı, bir saat sonra tekrar içiyordum eşim söylemese, yani bu gibi şeyler unutuyorum
Boylar haftasına uygun gidiyo o zaman süperrrrrama stres yapma
stres ıyı bişi degıl.
ben de baktım 2 hafta önce boy 6 cm
Ay hadi doğuralım ya mıncırasım geldi
alarm kur :=)
Aaa olmaz mı ben bugün arabayı park ettiğim yeri unuttum dön dolaş buldum sonundakızlar ya unutkanlık yaşayan var mı aranızda, ben de sık sık oluyor, bugün mesela vitamin ilacımı içtim eşimde vardı, bir saat sonra tekrar içiyordum eşim söylemese, yani bu gibi şeyler unutuyorum
Kız biz ölmezsek iyidir bu streslerle valla. Alışveriş stresini de unutmaevet ya zaman geçmiyor bi geçeydi hayırlısıyla, bu sefer doğunca da sütüm geldi gelmedi gibi şeyler yazarız hep stres :))
Aaa olmaz mı ben bugün arabayı park ettiğim yeri unuttum dön dolaş buldum sonunda![]()
Ozaman 12+5 miş canım boyu da 6.52 cm öyle yazıyoKaçmış
Kız biz ölmezsek iyidir bu streslerle valla. Alışveriş stresini de unutma
alışveriş olsa olsa keyıf olurKız biz ölmezsek iyidir bu streslerle valla. Alışveriş stresini de unutma
Evet öyleymiş. Yarın bida gitcem bakalım ne değişcek.Ozaman 12+5 miş canım boyu da 6.52 cm öyle yazıyo![]()
7 aya kadar beklenir mi kız ben dayanamam. Allah korusun öyle birşey olmadın çok zor.o zaten çok ayrı bir stres, eşimle dün tartıştım sırf bu yüzden, arkadaşının bebeği 5 aylıkken annesinin karnında kalbi durmuş malesef ama her şeylerini almışlar bebeğin a dan z ye. bende heves ediyorum haliyle ufak tefek alayım diye 7 aylık olmadan çöp dahi almak yok diyor, gerçi gizli tulum aldım dayanamadım, gördü beğendi ama illa 7 aylık olsun diyor![]()
ben de benımkıne dedım ki; 1,5 ay sonra başlayalım alısverıseo zaten çok ayrı bir stres, eşimle dün tartıştım sırf bu yüzden, arkadaşının bebeği 5 aylıkken annesinin karnında kalbi durmuş malesef ama her şeylerini almışlar bebeğin a dan z ye. bende heves ediyorum haliyle ufak tefek alayım diye 7 aylık olmadan çöp dahi almak yok diyor, gerçi gizli tulum aldım dayanamadım, gördü beğendi ama illa 7 aylık olsun diyor![]()
Ozaman ben bu büzüşük beyinle hiç çıkmayım trafiğe çünkü cidden kafamı toplayamıyorum zira geçen gün yan yoldan çıkarken traktörü sıkıştırdım adam kimbilir neler saydırdı benden kaçarkenbulman iyi olmuş canım :))) netten araştırdım normal diyor beyin büzüsüyormuş sanırım ama hergün hergün olunca stres yapıyor insan :))
Valla bugün baalışveriş olsa olsa keyıf olur
sen stres etmeye yer arıyorsun sanırım :)
dimi mehmet emmim ne bilsin senin hamiş olduğunuOzaman ben bu büzüşük beyinle hiç çıkmayım trafiğe çünkü cidden kafamı toplayamıyorum zira geçen gün yan yoldan çıkarken traktörü sıkıştırdım adam kimbilir neler saydırdı benden kaçarkenAdam bilmiyo ki beyin büzüsmüs
![]()