• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kanlarımda bir eksiklik yok çok şükür sadece keseyi görünce kullandıgım gebelik vitamininide bıraktırdı 12. haftaya kadar sadece folik asit kullanacağız dedi , birde aile hekimimde D yi kes 12. haftada başlayacağız dedi iki doktorda böyle söyledi ama sen yine danış doktoruna muhakkak
Anladım teşekkür ederim yarın gideceğim bakalım ne diyecek 🌸

Kızlar merhaba 7 haftalık hamileyim çok ağır grip geçiriyorum çörek otu yağını ayağıma sürdüm ve gebelikte önerilmiyormuş bilmeden sürdüm sizce bir şey olur mu düşeğe sebep veriyormuş şu an çok korkuyorum bilgisi olan varsa yazar mı lütfen
Kendinizi korkutmayin cilde sürmekle dusuk olmaz Allah in izniyle telaslanmayin.

Bi de genel yazmak istedim bel ağrıları ve kas spazmları için egzersiz pilates tarzı hareketler yapın esneme hareketleri gibi. Tabiki doktorunuza danışın. Video kanallarında ve medyalarda bunu hafta hafta gösterenler var. Bel için egzersizleri ben de aklıma geldikçe yapıyorum. Şu an sata göre 6 dünki kese görünümüne göre 5+2 yim. Benim de bazen belime ağrı vuruyor. Esneme hareketleriyle rahatlıyorum. Günde muz ceviz sade soda doktorunuz yasaklamadıysa mutlaka tüketin derim. 🌸
Evet pilatesin ilk gebeligimde cok faydasını gördüm. Özellikle dogum konusunda biraz enerjim gelse bende yapacağım🌸

bugun tam 6. haftam hiç bir belirti hissetmiyorum belki çok az bel ağrısı ama o da psikolojik mi gerçek mi bielemedim. siz yatarken korkuyor musunuz yüzüstü hiç yatmıyorum ben
Yok valla ben hiç düşünmedim bile nasıl rahat edersem öyle uyuyorum, daha çok küçük yatma pozisyonunun etkileyeceğini düşünmüyorum

Kızlar benim de dün kahverengi kanamam oldu, once bir sancıyla basladi. Doktoru aradım progestan iğne yazdi bi tane yaptırdım dun. Özel muayenehaneye gidiyorum normalde ama bugun de bir devlete gidicem çok merak ettim nasıl bebek diye. Şimdi ara ara lekelenme oluyor. İnşallah normaldir.
Haber ver olur mu 😍 dualarımız seninle

Back
X