- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.726
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #16.861
Bana mı laf vuruyon la sen17. haftada öğrenirsin minnoşum :) Sık dişini az kaldı ıhh ıhh gayseriii ııh ıhh gayseri :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana mı laf vuruyon la sen17. haftada öğrenirsin minnoşum :) Sık dişini az kaldı ıhh ıhh gayseriii ııh ıhh gayseri :))
Ahahahah bacım üstüne alındın bakiyörömdöBana mı laf vuruyon la sen![]()
He hemen aldım üstümeAhahahah bacım üstüne alındın bakiyörömdö![]()
MerhabaKızlaaarrr arkadaşım test yaptı da silik çıkmış hamile midir sİzce :))
Umarımmm yaaa :)) bu arada hoşgeldin :)MerhabaBence hamiledir benimki de inanılmaz silikti hemen kan testi yaptırmıştık ve 357 çıkmıştı değer. Umarım hamiledirr
Sonuç hemen olustuysa hamile canımKızlaaarrr arkadaşım test yaptı da silik çıkmış hamile midir sİzce :))
Hemen olmuş canım bencede hamile :)) bakalım kan verdi sonucu beklioz :))Sonuç hemen olustuysa hamile canım
yazıpta moral bozmak istemiyorum canım inşallah bunuda atlatıcamCanim insallah guzel gecer kontrol sorun yoktur.Neden sıkıntılı geciyor belki yazdin ama kacirdim Rabbim yardimcin olsun...
Canım noldu hayırdır yolunda mı herşey?yazıpta moral bozmak istemiyorum canım inşallah bunuda atlatıcam
Ben ikitatli kasigi alıyorum, gormustum öyle demişlerdi , ki zaten sordugum kullanan arkadaşlarım da ilerleyen zamanlarda gaviscon için kaşığa ihtiyacın olmayacak şurup şişesini yanımızda taşıyordu dikip iciyorduk diyorlardı, tabi dibine kadar değil:) beni bir tatlı kaşığı rahatlatmiyorvhalla kapağında bişey yok ml göstergesi de yok...benim de aklım karıştı
hosgeldin canim.inşallah bu bebisini saglicakla kucagina alirsinMerhaba sanrım ben de sonunda aradığım yeri buldum. Bende inşallah ocak ayında bebek bekliyorum imza alanıma ekledim ama başaramadım sanırım umarım hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alırızzBu benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğim ikizdi ve bebeklerimi kaybettim bu gebeliğimde her hafta doktora gidiyoruz nerdeyse hem perinatoloğa hem de kadın doğum uzmanına cinsiyeti kıza benziyor ama bu hafta perinatoloğa gidicez kesinleşir sanırım. Umarım bu sefer hayallerim gerçek olurr ve tabi ki tüm hamilelerin deee
![]()