2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

pinkperest pinkperest canim okadar aci cektin endiselendin dedikleri lafa bak ya sinirler... icini ferah tut allahin izniyle iyi cikicak sonuçlar. . bak zipir büyümüş annesinin karnini turluomus ;) yesin omu teyzesi ;)
 
ben de 52'de hamile kaldım. 52 yim hala. ilk gebeliğimde 48 de hamile kalıp 60 da doğum yapmıştım. erken doğumdu ve 2.650 gram doğmuştu kızım 36. haftada.
benim sizlere başka bir sorum daha var. karnınız çıktı mı kızlar? benim dümdüz. kızım da bile daha fazlaydı sanırım bu haftalarda. kimse hamile olduğumu anlamıyor bile benim. benim gibi olan var mı?
Benimde gaz göbeği var, gazim çıktı mı göbek iniyor :) evet benimde kızimda 2 aylıkken karnim çıkmaya başlamıştı
 
Kız ba hele benim bebek geridydi geç döllenme olduydu sonra ilerledi ya ben aralık ayına kaydım aralık sonları doğurcam sanırım :KK53:
Aaa 38 hafta hesaplayınca aralığa mı denk gelicek. Olsun 2015 bebişi olur. Cumartesi gitcen dimi sen? Ben bi Parça bitter çikolata yedim hareket edince gördük pipiyi. Sende ye
 
merhaba bayanlar. ben 2015 ocak annesiyim. basliginizi gorunce yazmak geldi icimden. gecen sen bu zamanlar mide bulantilariyla savasiyordum. bebegimin cinsiyetini daha yeni ogrenmistim. suan ise kucagimda 6 aylik bir dana var. uyutmaya calisiyorum.
allah hepinize hayirli dogumlar versin. saglikla kavusun insallah bebeklerinize.
 
Kızlar geldim şimdi hastaneden, aldıkları parça patoloji için yetersiz gelmiş. Bu nedenle patoloji sonucunda tekrarlanması istenmiş. Doktorum izin vermedi. 1 ay içerisinde smear testi yapılmasını istedi. Çektiğim acı, yaşadığım stres boşa gitti... 1 ay daha bekleyeceğim mecburen.

Bebeğimi gördüm kocaman olmuş eşek:) Pıkır pıkır geziyordu. Doktor baya serpilmiş artık bebek dedi. Organlarına kontrol etti. 200 gram olmuş :)
cnm hayırlısı olsun, tekrar vajinal kontrol etti mi doktor? Allah seni böyle sınadı demek ki canım, hep olumlu güzel düşünmeye devamm
 
Back
X