- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #18.761

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah saglikli sihhatli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallahSağol canım hadi sıra sizde artık. Ben çok şaşkınım ama kız diye kabullenmişim pipiyi görünce şok oldum![]()
Sağol canım. Ay ben çok kötü kaynana olurum kızzzzcanim gozun aydin sende gel oglan analarinin arasina taze kaynana![]()
Âmin canım hepimizinkini inşalllahhhhAllah saglikli sihhatli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah
Benimde gaz göbeği var, gazim çıktı mı göbek iniyor :) evet benimde kızimda 2 aylıkken karnim çıkmaya başlamıştıben de 52'de hamile kaldım. 52 yim hala. ilk gebeliğimde 48 de hamile kalıp 60 da doğum yapmıştım. erken doğumdu ve 2.650 gram doğmuştu kızım 36. haftada.
benim sizlere başka bir sorum daha var. karnınız çıktı mı kızlar? benim dümdüz. kızım da bile daha fazlaydı sanırım bu haftalarda. kimse hamile olduğumu anlamıyor bile benim. benim gibi olan var mı?
Belli belli ne kadar üzgün olduğunKızlarrr baştan beri kız hissediyorum diyodum amaaaa oğluşum olcakmışalekta canım üzgünüm.
Sağol canım. Nedense hisler tersine çıkıyo
Belli belli ne kadar üzgün olduğun
Hayırlı olsun canım çok sevindim darısı bana ben de kız hissediyom bakalım ne çıkacak![]()
Kız ba hele benim bebek geridydi geç döllenme olduydu sonra ilerledi ya ben aralık ayına kaydım aralık sonları doğurcam sanırımSağol canım. Nedense hisler tersine çıkıyo![]()
Aaa 38 hafta hesaplayınca aralığa mı denk gelicek. Olsun 2015 bebişi olur. Cumartesi gitcen dimi sen? Ben bi Parça bitter çikolata yedim hareket edince gördük pipiyi. Sende yeKız ba hele benim bebek geridydi geç döllenme olduydu sonra ilerledi ya ben aralık ayına kaydım aralık sonları doğurcam sanırım![]()
Cuma giderim ctesiyi bekleyemem herhalde ay kocam nası rahat ya hiç merak etmiyorAaa 38 hafta hesaplayınca aralığa mı denk gelicek. Olsun 2015 bebişi olur. Cumartesi gitcen dimi sen? Ben bi Parça bitter çikolata yedim hareket edince gördük pipiyi. Sende ye
Onlar rahat gibi görünüyo ama değiller merak ediyolar. Benimki oğlan lafını duyunca 1 saat ağzı kulaklarındaydı. Bence bize belli etmiyolar.Cuma giderim ctesiyi bekleyemem herhalde ay kocam nası rahat ya hiç merak etmiyor
Tamam yerim ay hadi hayırlısı![]()
Hepsinin gönlünde bir aslan yatıyorOnlar rahat gibi görünüyo ama değiller merak ediyolar. Benimki oğlan lafını duyunca 1 saat ağzı kulaklarındaydı. Bence bize belli etmiyolar.
Uyuyamıyorum bende. Çatlicam şimdi şuracıkta.Ayollll bu ne sıcakkkkk nasıl uyucaz bizzz yanıyommmmm
Ne oldu bu havaya ya camın önünde yatıyorum şuan minicik bile esmiyor Allah 7 8 aylık hamiş olanlara yardım etsin onların harareti daha çoktur şimdiUyuyamıyorum bende. Çatlicam şimdi şuracıkta.
cnm hayırlısı olsun, tekrar vajinal kontrol etti mi doktor? Allah seni böyle sınadı demek ki canım, hep olumlu güzel düşünmeye devammKızlar geldim şimdi hastaneden, aldıkları parça patoloji için yetersiz gelmiş. Bu nedenle patoloji sonucunda tekrarlanması istenmiş. Doktorum izin vermedi. 1 ay içerisinde smear testi yapılmasını istedi. Çektiğim acı, yaşadığım stres boşa gitti... 1 ay daha bekleyeceğim mecburen.
Bebeğimi gördüm kocaman olmuş eşek:) Pıkır pıkır geziyordu. Doktor baya serpilmiş artık bebek dedi. Organlarına kontrol etti. 200 gram olmuş :)
Kızlarrr baştan beri kız hissediyorum diyodum amaaaa oğluşum olcakmışalekta canım üzgünüm.