2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu bebek baya büyümüş, 1 hafta önden gidiyor dedi, kötü bişey mi dedim, yok istdiğimiz bir durum normal dedi, benim eşim 4.5 kilo doğmus benim tosunum da öle olacak herhalde :KK70:
Benimki de hani ayrı ayrı bakıyolar ya baş çevresi karın çevresi bacak uzunluğu hepsi önde gidiyo özellikle bacak boyu 10 gün fln o_O

kızlar selam bizim de kontrolümüz yarın. oğlumu görmeyeli neredeyse bir ay oldu. heyecanlıyım. gerçi eve küçük bir doppler cihazı aldım. arada bir sesini dinliyorum ama ikinici bebek olmasına rağmn daha tekme ve göbek yok ortada. o yüzden görmeden ikna olamıyorum orda olduğuna :)
ama bana zaman hiç geçmiyor. 4 koca ay bitti. ama ben aynıyım. sadece mide bulantısı, baş ağrısı, huzursuzluk, uykusuzluk oluştu. şöyle göbikim büyüse belki hissdicem hamile olduğumu :)
ben kreş işletiyorum. burda çocuklarım soruyo hergün. bebek nerde, hani bize göster diye. gösteremiyorum :)
benim gibi zaman geçmeyen var mı aranızda?

Kızlar yaaa canım sıkıldı biraz. İdrar tahlili yaptırmıştım enfeksiyon çıkmış bide protein pozitif çıkmış. okadar panikledim ki doktoru aradım gebelik zehirlenmesinde pozitif çıkar dimi diye. Hiç önemsemedi o proteinin miktarı önemli olan dedi. senin enfeksiyon kaynaklı olabilir telaş yapcak bi durum yok dedi ama içim içimi yiyo. Gerçi tansiyonum hep normal arada bi düşük bile çıkıyo ama idrarda protein çok canımı sıktı.

Kızlar yaaa canım sıkıldı biraz. İdrar tahlili yaptırmıştım enfeksiyon çıkmış bide protein pozitif çıkmış. okadar panikledim ki doktoru aradım gebelik zehirlenmesinde pozitif çıkar dimi diye. Hiç önemsemedi o proteinin miktarı önemli olan dedi. senin enfeksiyon kaynaklı olabilir telaş yapcak bi durum yok dedi ama içim içimi yiyo. Gerçi tansiyonum hep normal arada bi düşük bile çıkıyo ama idrarda protein çok canımı sıktı.
cnm protein olabilir panik olma ben de hamileleikten önce çıkıyordu, doktor haklı çok aşırı katlaması lazım üst sınırı değerin kaç çıktı, boşuna panik etmişsin kendini

Kızlar hepinize slmlar
xenforo-smilies-kk68.gif

hepimizin bebişleri hayrlı olsun inşallah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsn sizleri takip ediyorum uzun süredir ;) biz de geldik aranıza,bebişimle biz de 15+1 Deyiz.dün kontrolümüz vardı heyecanla gittik cinsiyetini öğrenebilr miyiz diye ama nazlı bebişimiz göstermedi ya 3 hafta sonraya kaldı artk bi dahakine ;)

canim idrarda protein cikinca ne oluoki

kızlar benim sağ elime acayip kramp giriyor :( kaşık bile tuamıyorum. sizde de oluyo mu?
yarın doktora gidicem Allahtan. sorarım :(

cnm protein olabilir panik olma ben de hamileleikten önce çıkıyordu, doktor haklı çok aşırı katlaması lazım üst sınırı değerin kaç çıktı, boşuna panik etmişsin kendini
Canm değer yok heralde (+) (++) ve (+++) olarak değerlendiriliyo derecesi.benimkinde (+) pozitif yazıyodu proteinin karşısında. Doktorum önemsemedi ona takıldım biraz.

Ben anadolu yakasindayim canim tesekkur ederim bilgi icin bence yaptir derim bak bir saat sonra dene randevu almayi
Kuzum dun gece 23:50 den sonra denedim.Z.kamildeki kizda oyle demisti ama yok randevu alamadim 2 li testte yer vardi mesela ayrintili usg bolumunde yoktu.
Artik denek gelirse alicam.Olmassa 10 agustosta kontrole gidicem doktora cok onemlimi bu usg diye sorucam ona gore ozele gidicem canim.

Bide bebişinin kilosunu öğrenenler kaçıncı haftada kaç kilo yazabilirmi? Bizimki biraz toraman galiba bugün sat.a göre 15+0 olduk bebiş 144gr. Sanki fazla gibi geldi?
17+1 de 170 gr.di doktorda Gayet iyi demisti.Hatta ben cok korkuyorum gelismez diye dedim.Seni somurur yine gelisir sen kendinden kork dedi :p

Kızlar benim bebiş suan 10 cm miş normalmi
Baştan popoyamı canım? Benim baştan ayağa ölçtü galiba 17 cm dedi ama sonradan yanlış mı anladım acaba dedim bidaha da sormadım. Cinsiyeti göstermedi diye 1 hafta içinde tekrar uğrayın bakalım dedi ozaman sorcam bakalım. Banada çok uzun geldi çünkü.

Back
X