• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben nedense devlet hastanesine daha çok güveniyorum tecrübeleri fazla olduğundan
Bende özellikle bu doktoru seçtim hem doçent kendisi öğlen bi gidiorum sabahtan beri 4ameliyata girdim 7hasta baktm falan dio özel hastane yada muayenedeki doktorlar bunu yapamıo herzmn, doğal olarakta devletteki doktor daha çok tecrube kazanıo :KK66:

Neler yapmadı ki. Oynadı döndü durdu ama o bacakları açmadı. Bi defa yarım açtı bikaç saniye hemen kapadı. O an bi çıkıntı gördük ama emin olamadı doktor. Cok edepli dedi. Edebini sonraya saklasın içerde ne edebi. :KK43:
220 gr kilosu gayet iyi dedi
kilosu iyiymiş. benım minnoşum 184 gr çıktı :=)
tartı yanlıs degılse 55,6 cıktım
en son tartıldıgımda 57 idim.

Neler yapmadı ki. Oynadı döndü durdu ama o bacakları açmadı. Bi defa yarım açtı bikaç saniye hemen kapadı. O an bi çıkıntı gördük ama emin olamadı doktor. Cok edepli dedi. Edebini sonraya saklasın içerde ne edebi. :KK43:
220 gr kilosu gayet iyi dedi
Iyi aman sağlıklı olsunda. Bana erkekmiş gibi geliyo tatlım ya

:KK48::KK200::nazar::21:
Surrender Surrender tatlımmm kesinleşti mi cinsiyetinizzz??

evet, doktor kız dedi yine
e tabi bacaklarını acmadan yıne emın olmak ıstemedım
bacaklarını actı mı dedım. defalarca actı dedi. hatta bacak arası usg sı bıle var. 11111.webp
bak bakalım anlayabılcek mısın :=)

Ayyhhh kızlar bende bi enerji bi enerjiiii :KK55: dünden beri evde yapmadığım iş kalmadı dekoratif aynalarım vardı eşime as şunları duvara diye diye dilimde tüy bitti en son o enerjiyle elimde çekiç çiviyle duvar delerken buldum kendimi:KK71: hamile olmasam okadar işin üzerine çıkıp maraton koşsam koşarım hehehee :KK9: niler oluyor banaaaa :confused:

Ayyhhh kızlar bende bi enerji bi enerjiiii :KK55: dünden beri evde yapmadığım iş kalmadı dekoratif aynalarım vardı eşime as şunları duvara diye diye dilimde tüy bitti en son o enerjiyle elimde çekiç çiviyle duvar delerken buldum kendimi:KK71: hamile olmasam okadar işin üzerine çıkıp maraton koşsam koşarım hehehee :KK9: niler oluyor banaaaa :confused:
ben g.. mü kaldırmaya üşeniyorum :KK53:

evet, doktor gösterdi
bak arası boş dedi.
senın erkekti dımı?
Evet canım boş çok bariz yani :KK76: Bana baştan beri erkeğe benziyo diyo ama bizimki her gittiğimizde bacaklarını açıp bi güzel poz veriyodu ama kesinleşeceğni düşündüğümüz hafta sırtını döndü naptıysak çeviremedik :110: Doktor okadar meraklı olduğumuzu göremeyince üzüldüğümüzü görünce 10 gün içinde ücret ödemeden gelin yine bakalım dedi saolsun salı fln gideriz yüksek ihtimal.

Back
X