• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayvakabuguu ayvakabuguu canim hamileligim boyunca esime 4defa bosanalim dedim daha 6aylik evliyim ve esimi seviyorum senelerdir birlikteligimiz vardi severek evlendik ama hormonlarimi anlamiyorum bianda patliyorum herkes hersey gozume batiyo helede kaynanam eskiden susardim artik susmuyorum esim bazen sen nalet siret bi kadin oldun diyo;)herkeste var yani takilma kuzum sanirim benim kizim baya cadi olacak :))

Cinsiyet öğrenen arkadaşlar bebeklerini hayırlı olsun.ben henuz öğrenemedim. En son ikili test için gitmiştim. Şimdi Adanaya hastaneye gitmek sıkıntı bu sıcaklar da.göbek deliğine yakın sol tarafta elektrık çarpması na benzer 3 5 saniye suren değişik bı sancı oluyor nedir kı acaba

Evde yapilmisi en iyisi zaten.. Ben onceden hep kendim yapardim hic hazir yogurt yemezdik. Ama simdi; yogurt sutten yapildigi icin namumkun evde yogurt yapmam :-D

canım benim doktor özellikle ev yoğurdu ye dedi, hazır yoğurt yememeye çalış dedi,ben yoğurt yapmayı bilmiyordum sırf bu yüzden öğrendim dün yaptım idare eder oldu :))

Sen bi de beni gor. Bazen tam pamuk kivamindayim bazen deve dikeni. Aksi gibi kayinvaldemler geldi benim gel gitlerin ustune. Uzaktalar normalde daha 2. defa geldiler. Geldiklerine pisman oldular. Hic tartismamis ben esimle kavga kiyamet. Esim idare etti ama bi yerde o da patladi. :KK43:

Benim de hep pozitif cikiyodu. Enfekaiyon keton nitrir ne ararsan vardi. Pek ustunde durmadilr. Bi daha yapilmadi simdi ne alemde bilmiyorum. Tansiyonla alakasi ne ola ki?

Aa cok ilginc :) benim de asagida baya, erkek. Yukarilarda dusunmek bile ilginc geldi. Herkesin boyle saniyodum benn :)

Niye cagirmiyosun ki? Benim bulantilar basladigindan beridir evde ya annem ya kardesim ya kayinvalidemler oldu. Kendi basima idare etmem mumkun degil zaten. Temizlik falan hak getire onume gelen yemegi zor yiyorum :s
Canım tansiyonun belli bi seyirde düzenli olarak yüksekse ve idrarda belli seviyenin üzerinde protein kaçağı varsa allah korusun preeklempsi diye bişi var o oluyo işte. Bende oyüzden tansiyonumu kontrol ediyorum belli aralıklarla.

Cinsiyet öğrenen arkadaşlar bebeklerini hayırlı olsun.ben henuz öğrenemedim. En son ikili test için gitmiştim. Şimdi Adanaya hastaneye gitmek sıkıntı bu sıcaklar da.göbek deliğine yakın sol tarafta elektrık çarpması na benzer 3 5 saniye suren değişik bı sancı oluyor nedir kı acaba

Canım dr benim bebegin sola yerleştiğini söylemişti, kız oldugunu ögrendik:)
Hayırlı olsun

istanbuldaym bugun bi ara yagdı serinledik ama nem cok yapış yapış oluyo insan yaaaa :KK43: diyarbakr ne kadar sıcak olsada nem yoktu bogmuyodu bu kadar
Evt cnm bugun yağmur serinletti baya :-) yaa bende erzurum civarına gitmiştim hava çok sıcak ama terlemiyor insan harika birşey burda olsa ter içinde kalıp yapış yapış oluyoruz

Evt cnm bugun yağmur serinletti baya :-) yaa bende erzurum civarına gitmiştim hava çok sıcak ama terlemiyor insan harika birşey burda olsa ter içinde kalıp yapış yapış oluyoruz
eveeeet aynen yaa geceleri sürekli uykum bölünüyor gündüzleride sersem tavuk gibi dolasıyorum :P

Canım dr benim bebegin sola yerleştiğini söylemişti, kız oldugunu ögrendik:)
Hayırlı olsun
Bu yerleşme işi ilk haftalarda olmuyor mu?ben tekme olabileceğini düşünüyorum.çünkü ilk bebişi de sağda hissettim 4 .5 .haftalarda bacağından kasıklarIMA hep sağdan sancı hissettim. Hala da sağda seyirmë var.

Olmaz bişi allahın izniyle canım bol su iç dinlenirken. Yorulduğunu anlayıncada uzan canım yine devam et. Biz de bırakmıştık ama sonra başladık yine hala yapıyoruz temizlik çok pis giriştik :KK70: bendede yakında kimse yok valla kendimiz ne yaparsak işte eşim saolsun kan ter içinde kaldı ama haketti çok dağınık çünkü kendisi :KK69:Artık aklına gelir nasıl yorulduğu da temiz tutar belki :KK48:Bide bana diyoki sen ömründe böyle temizlik yapmamışsındır bak ben yapıyorum ahhh dedim kocam ben hamile olmadan önce öyle bi yapıyodum senin kadar terlemiyodum bile koltukları çekerken ama ruhu duymuyodu tabi:KK70:
su bugun cok icemedim ama yine 3lt yi bulmusturda cok terledim su kaybida cok olmustur. 9 da sizmisim koltukta 11.30 uyandim yarim lt su ictim esim yatalim dedi benim uyku kacti ;) ama heryerim agrio cok biside yapmadik ama bitmisim. heralde kanim dustu die extra yoruldum. ;) benimkide bugun bi koltuklarin yerini degisti zor nefes alio nasi yoruldu önde ki odayi ona supurtturdum dili disarda gezdi icimden dedim ben bu halimle senin kadar olmadim die ama sonradan yamuldum ;) o devam etti saolsun. yemegi yapti ben banyoyu yikarken. hakkini odeyemem yine allah razi olsun. milletinkiler bukadar yapmiodur. Allah basimizdan eksik etmesin onlari ;)

Sen bi de beni gor. Bazen tam pamuk kivamindayim bazen deve dikeni. Aksi gibi kayinvaldemler geldi benim gel gitlerin ustune. Uzaktalar normalde daha 2. defa geldiler. Geldiklerine pisman oldular. Hic tartismamis ben esimle kavga kiyamet. Esim idare etti ama bi yerde o da patladi. :KK43:

Benim de hep pozitif cikiyodu. Enfekaiyon keton nitrir ne ararsan vardi. Pek ustunde durmadilr. Bi daha yapilmadi simdi ne alemde bilmiyorum. Tansiyonla alakasi ne ola ki?

Aa cok ilginc :) benim de asagida baya, erkek. Yukarilarda dusunmek bile ilginc geldi. Herkesin boyle saniyodum benn :)

Niye cagirmiyosun ki? Benim bulantilar basladigindan beridir evde ya annem ya kardesim ya kayinvalidemler oldu. Kendi basima idare etmem mumkun degil zaten. Temizlik falan hak getire onume gelen yemegi zor yiyorum :s
onlar dusunsun. ben kimseden hayatta bisi istemem. kiz kardesimin dugunu var annm onun hazrliginin pesine dustu. kendide yuksek tansyon hastasi kiyamiom. kayinvlidem esime gelim demis esim idare edioz demis bi kac ay sonra doguma kdr cagririm bi kadin ayda 1 temizler. valla yetisemiom.bide heryer acik toz oluo. cok sukur hayatimi olumsz etkilicek bulantim hic olmadi. herkes iisin hic hamile gbi degilsin dio ama dedikleri gun kendime gelemiyorum mide bulantısndan , halszlikten... bendede sinir oldu zaten vardi ustune eklendi bugun eczaneye gttk vitamn ilaci almaya saat 6 ya geliodu yok dedi kadin. ii dedim cikiorum. bulamszsinda zaten kapancak eczaneler dedi. sanane tasasi sanami dustu dedim ciktim. arkamdan digeri geliomus yolda laf yetstrio bana 6.30 da servis biter, nbtci eczaneleri gezin bulursnz belki dedi ters ters. sanami sorcam ne yapacağımi dedim. gez canimmmm dedi. sen misin diyen senin ustune bi cikar bi geçerim gorursun slk dedim. esim bindrdi arabya ne muhatap oluon o... ile diye. ama geldi bnmkiler bikere sonra oglusum için sakinledim :KK66:

bence şuan için. uzun süreli oldugunu sanmıyorum :KK53:
elımdekıler bıtsın zaten yenılerını almayacagım. o zamana kadar baska seyler verır heralde
Bende ayni fikirdeyim canim.dedigim seyleri yap bak farki goreceksin.sende mide bulantisi da cok onlari icmen zor :KK19:olablr.birde bence kemikler yeni seklini alana kdr agri yapiyor sonra azaliyor benim o yuzden de azalmis olabilir.:KK53:

Bebegim benimde kapalida gecen cokda sanci olunca nst ye koydular ama kimse bise demedi gonderdiler artik hastahane gitmeyi dusunmuyorum bol su iciyorum nie su geliyo anlamadim iliskiyede girmiyoruz esimle girmicemde akintim var korkuyorum kan degil ama korkuyorum uinede gitmedim hastahaneye kuzum artik beklicem kendi kontrolume giderim telef oldum hastahamelerde
Aynen her defasinda baska bir sey çıkıyo. Inşallah sagsalim doguralim artik kış gelsin diyorum :(

Günaydınnn ailenizin delisi yine sabahın köründe ayakta :-) geceden sabaha 3 defa lavobaya sıkışık uyandım bir gecede 3 defa yuhhh valla uyku uyumadım resmen :-)

Back
X