- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #19.501
Çok hareketli. Bacağı açmıyo sadece.Ultrasona girmeden cikolata yersen bayagi hareketleniyor belki o zaman gosterir.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok hareketli. Bacağı açmıyo sadece.Ultrasona girmeden cikolata yersen bayagi hareketleniyor belki o zaman gosterir.
önlem olsun diyedir ne olur ne olmaz bi zararı yok güvenin dr a :)Bana da dün verdi sorun mu var dedim yok dedi sorunsuz risksiz gebeliklerde de veriliyor mu ki?? Benim şükürler olsun düşük geçmişim ya da kanamam yok bilemedim niye verdi
Ben Taylan dan pek hoşlanmadımYa ben bu isme fena taktım 2 isme kadar eledim. Kutay ve Taylan sizce bu isimler nasıl kızlar? Sizler buldunuz mu?
Çok hareketli. Bacağı açmıyo sadece.![]()
Çok sağol canım... Allah razı olsunçok kötü olmuş canım. allah yardımcın olsun
Doktor da öyle dedi ne kadar edepli açmıyo bacağı hiç. :)O zaman sabredeceksin :) Senin ki cok edepli cikti gostermiyor :)
Yogurdunuzun sulu olmasinin sebebi sutun normalden biraz fazla sicak olmasi..dikkat edin.sicakligi azalttiginizda kalip gibi tutacaktir.birde sutu kaynatirken ocakta bol bol havalandirin almaya yakin.yani kepce kepce alip havadan geri dokun.en son mayalik yogurdunuzu (ornegin ben 5 kilo sute 3 veya 4 yemek kasigi yogurt koyuyorum)o yogurdun icine bir cimdik tuz ve bir cimdikte seker atip kasigin arkasiyla karistirip sutunuz icine yavas yavas akitarak bir yandanda karistirarak dokun.birde en onemli puf noktasi sallamadan yavasca.onceden 50 derecede isitip kapattiginiz firinin icinde aksamdan yaptiysaniz sabaha kadar bekletin.ve hemen alir almaz dolaba koyun..canım benim sütüm açık süttü, ama içine kattığım yoğurt hazır yoğurttu benim ki ondan mı sulu oldu acaba![]()
Napicaz yaaaAllah yardımcımız olsun
Gece dönerken çok zorlanıyorum çok ağrıyor göbek kasık aslında bu ağrılar 7. Ayda başlıyor ilk gebeligimden biliyorum çok şükür diyorum doğum kışa geliyor yaz bebeği zor olur heralde
benimde bu seferki sulu olmus canim o degisio bazen kaskati oluo bazen sulu. ama mayayi nezaman cok koysam kati oluo :) bide mayalandiktan sonra mayaladgn gun metal sokma icine metalde cok sulandirio. 1 veya 2 gun sonra metal sokunca bisi olmuo ama mayalandgi gun sokunca cok sulanio
bende 3 gündür surmuyorum zaten terliyorum krem fazla gelio bugun surerim die dusunuodum ama bilmiyorum. yeterince nemli dedgn gbi![]()
Yo
Yogurdunuzun sulu olmasinin sebebi sutun normalden biraz fazla sicak olmasi..dikkat edin.sicakligi azalttiginizda kalip gibi tutacaktir.birde sutu kaynatirken ocakta bol bol havalandirin almaya yakin.yani kepce kepce alip havadan geri dokun.en son mayalik yogurdunuzu (ornegin ben 5 kilo sute 3 veya 4 yemek kasigi yogurt koyuyorum)o yogurdun icine bir cimdik tuz ve bir cimdikte seker atip kasigin arkasiyla karistirip sutunuz icine yavas yavas akitarak bir yandanda karistirarak dokun.birde en onemli puf noktasi sallamadan yavasca.onceden 50 derecede isitip kapattiginiz firinin icinde aksamdan yaptiysaniz sabaha kadar bekletin.ve hemen alir almaz dolaba koyun..
Ben aklima takilan veya bilmedigim herseyi NEFIS YEMEK TARIFLERI sayfasindan bakio ogreniyorum.programi hatta tlfna indirdim cokta kolay oluyo.sanada tavsiye ederim.bu tarifide ordan ogrendim cokta guzel oluyo.ne yapsam rast gidiyo.çok güzel vermişssin canım tarifi bunu mutlaka denicem yaptığımda :))
Ya en iyisi o zaten. Ben baya bi sure tek kalamadim hep birileri oldu yanimda. 1 hafta yalniz kaldim hemen kitaba sarildim ben de. Bi de puzzle aldim. En temizi en guzeli hicbi seyi dusunmeden, vesveseye vesile olmadan sakin yasamaya calismak.Ayyy canım yaaa bende kimseye bişey diyemiyorum ama kendi kendimi yiyorum oturduğum yerden bir yandan da Sıcaklar beni boğuyor artık.... Ama kitap okumasını çok seviyorum gittim bir Sürü kitap aldım sürekli kendimi oyalıyorum![]()
Benim yediklerime göre oluyor mide bulantılarım.iyi pazarlar annişler :)
biz 16. haftaya girdik mide bulantıları geçmişti ama bi kaç gün önce ve az önce yine nüksetti acaba sizde de olan var mı tam kurtuldum derken![]()
karpuz görmek dahi istemiyorum cnm :)önceden bana şifa nıyetıne gelıyordu. bu aralar yıyınce midem bulanıyor
ne iş anlamadım![]()
Be
Ben aklima takilan veya bilmedigim herseyi NEFIS YEMEK TARIFLERI sayfasindan bakio ogreniyorum.programi hatta tlfna indirdim cokta kolay oluyo.sanada tavsiye ederim.bu tarifide ordan ogrendim cokta guzel oluyo.ne yapsam rast gidiyo.
beni de korkuttu bu bulantılar ya devam etmemesi gerek aslındaBenim yediklerime göre oluyor mide bulantılarım.
En kötüsü de diş fırçalarken mahvoluyorum ne olacak böyle bilemiyorum