• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben de doktora sordum Cumartesi, uykuda vücudunu kontrol etmen zaten imkansız, ama ilk yattığında sol tarafına yatmaya çalış dedi, bir de sırt üstü ve yüz üstü kesinlikle yatma dedii.. sol tarafa yatmak daha sağlıklı diye biliyorum ben özellikle ilerleyen zamanlarda..
bende ilk zamanlr solda cok rahat ediodm smdi bebis oraya kayinca batio yatamiom ama baktim hareket etmio sikistiriom sipami azcik annen hissetsin seni oglusum diorum hemen kipirdanio ;) bende sagimda ve sirtustu okdr rahat uyuyorumki. hele sirtustu yatinca melel gibi uyuyorum;) nasi zarari varmiski acaba :(

canım bizim komsumuzun oğlunun adı oğuzdu , nerde okuduysan çok dogru okumussun cocuk istanbul üniversıtesınde muhendıslık okuyodu ama karakterı okadar ağır okadar ruhsuzdukı anlatamam . benden büyüktü .bazen okulda cozemedıgım sorular oluyodu muhendıs cocuk dıe oguzdan yardım ıstıodum . o soruyu cozuyodu ama 1 saatte cozuyodu. benım kanım çekılıyodu artık :KK70:
cok efendıydı ama sessız sakin, pasif ,ağırkanlı durgun bı cocuktu
evet ya doğru bende öyle bir oğuz tanıyorum :KK70: ama isim çok karizma olsa da çekilmez o kdr ağırı
ayyyy koymayim ozaman yaa ben cok atagimdir babasida ole. tamam zekiyiz ama oda atak olsn. acaba en bastan beri oguz die seviorm diemi karnimda bukadr hareketsiz. ultrasnda milletinki takla atar benimki bi kolunu anca kaldirio. aslinda zamane genclerine bakarsak sessiz sakin efendi olmasi daha ii pesinden kosmayiz ama ole okdr ahir kanlı insanlara tahammulum yok napiim bilemedim yaa baska isim bakim. ben yaa. isim insani gercekten cok etkilio.

Ahh Allah gecinden versin ya da vermesin kramp çok fena.. Genelde 6.veya 7. Aydan sonra başlıyor suçu magnezyuma atıyorlar ama yok işte benim iki kere oldu 4 bile dolmadan.. O yüzden yatış konusunu çok araştırdım bacağın gergin durmaması gerekiyormuş sırf o acıyı çekmeyin diye tortop olup uyuyorum..
benim oncedende kramplarim cok olurdu gecen gun iki bacagima birden girdu kramp cok fenaydi. hep cenin pozisyonunda ytiorum ama girdimi poziayon tanimio meret ;)

ayyyy koymayim ozaman yaa ben cok atagimdir babasida ole. tamam zekiyiz ama oda atak olsn. acaba en bastan beri oguz die seviorm diemi karnimda bukadr hareketsiz. ultrasnda milletinki takla atar benimki bi kolunu anca kaldirio. aslinda zamane genclerine bakarsak sessiz sakin efendi olmasi daha ii pesinden kosmayiz ama ole okdr ahir kanlı insanlara tahammulum yok napiim bilemedim yaa baska isim bakim. ben yaa. isim insani gercekten cok etkilio.
aayyy valla bilemedim çok gzl isim ama o kdr ağır yapıyorsa etkiliyorsa isim koyma.gerçi uslu olması daha iyi olurdu.

Canım hayırlı olsun inşallah . Benimde 3.erkek gelicek insallah. Hakkımızda hayırlısı böyleymiş.gelinlerimiz kizlarimiz olurlar.
aay canım kıyamam hayırlı olsun. ne zor olcak 3 erkek annesi :KK70: ama büyüdüklerinde kapı gibi adamcıkların olacak kapında inşallah sırtın yere gelmez :21:

Kızlar Antalya yanıyor. Inanilmaz bir sıcak var.resmen alev esiyor.golgede sıcaklık 40 derece klimalarin altında inşallah hasta olmayız. Burun tıkanıklığı ve alerjide cabasi :KK14::KK43:

aayyy valla bilemedim çok gzl isim ama o kdr ağır yapıyorsa etkiliyorsa isim koyma.gerçi uslu olması daha iyi olurdu.
en azndan biliriz cocuk allah korusun kotu arkdslik edinmedi okuluna gidip gelio vs die. ole pc basinda hantal hantal oturmasnda varsin olsun isini agir yapsin ;) ata ismi ve cinar ismide aklimi karistirio ama ata daha agir basio. bide bi ismi hazir metin. metinin yanina bisi ariyorum Ata da en azindan guzel Turklugu simgelio.

Kızlar Antalya yanıyor. Inanilmaz bir sıcak var.resmen alev esiyor.golgede sıcaklık 40 derece klimalarin altında inşallah hasta olmayız. Burun tıkanıklığı ve alerjide cabasi :KK14::KK43:
cok acmamaya calis canim valla hasta olma. ben haftasnu carpildim ruzgardan bogazim batio

en azndan biliriz cocuk allah korusun kotu arkdslik edinmedi okuluna gidip gelio vs die. ole pc basinda hantal hantal oturmasnda varsin olsun isini agir yapsin :KK66: ata ismi ve cinar ismide aklimi karistirio ama ata daha agir basio. bide bi ismi hazir metin. metinin yanina bisi ariyorum Ata da en azindan guzel Turklugu simgelio.
metin nerden çıktı şimdi :KK70: çınar güzelmiş:KK28:

ben sola yatmaya çalışıyorum ama rahat edemiyorum , normalde de cogu zaman sağıma yatardım zaten. yüzüstü hariç her şekilde uyurken buluyorum kendimi. zaten sabit bir şekilde nasıl uyunur ki.. benim doktorum yüzüstü yatma istediğin gibi yat demişti canım. bende cenin pozisyonunuda dizleri kendime çekip sağlı sollu yatıyorum.

en mantıklısı canım, bende artık sağa doğru yatıcam cenin şeklinde

Canım ben de doktora sordum Cumartesi, uykuda vücudunu kontrol etmen zaten imkansız, ama ilk yattığında sol tarafına yatmaya çalış dedi, bir de sırt üstü ve yüz üstü kesinlikle yatma dedii.. sol tarafa yatmak daha sağlıklı diye biliyorum ben özellikle ilerleyen zamanlarda..

sol yanım çok acıyor benim canım gidince doktora sorucam ama hemşirenin dediği mantıklı geldi, vücüdün sinyal veriyor zaten sen sağına yat dedi, sol olayını bende ç ok duydum canım :(

metin nerden çıktı şimdi :KK70: çınar güzelmiş:KK28:
ben hamile kalmadan once kucagima bebek veriliodu. bu senin oglun muhammed metin die. metin hemde kayinbabamin adi. muhammedi kulagina okutup metinin yanina bisi koyalm ozaman dedim. cunku herkes o isimleri koy bebek ismiyle gelio diodu. ben hep erkek hissediodum. ruyalardanmi diodum ama sonra gercek cikti bebis erkek :KK66: bide esime koymasak olurmu filan demistim. agir gelir die. snra aradan bayagi zaman gectikten snra ruyamda cocuk yemyesil alanda kosuodu kayinvalidem muhammet metin die sesleniodu. cocuk 9 yaslarnda filandi bak isim agir mi gelir diodun ama nasi uydu nasi guzel cocuk oldu dedi. cok etkilendim. belki bilincalti bilemiyorum. ama bakalim bebisim ruyamdaki bebk mi. dun okudugm kitapta ole ruya gorulurse bebek gorunurmus yaziodu. hayirlisi artik. bende gosteris olsn die koymak olsn die deil metinede uysun iki isimle seslenilsin istiyorum bebegime. ondan metine uyan bisi olsn istiyorum. metin oguz cok guzel uyuyodu. kayinbabamda cok efendidir dedesine benzer insallah

Ahh Allah gecinden versin ya da vermesin kramp çok fena.. Genelde 6.veya 7. Aydan sonra başlıyor suçu magnezyuma atıyorlar ama yok işte benim iki kere oldu 4 bile dolmadan.. O yüzden yatış konusunu çok araştırdım bacağın gergin durmaması gerekiyormuş sırf o acıyı çekmeyin diye tortop olup uyuyorum..
dün bana oldu ya, yemek yiyoruz dışarıda resmen kolum ters döndü istemsiz sonra masadakileri devirdim tabi ki üstüm başıma hep battı, bir kola içeyim demiştim onu da beceremedim, magnezyum eksikliği diyorlar cidden

gunaydinnn guzel anneler biz oglumla is yerimize geldik oturuoz :KK66: bisi sorcam size oguz ismini hep koymayo dusunuoduk Turk ismi olsun die ama anlamina baktgmda hantal kelimeside gecio. kafami karıştırdı hantal agir kanli cocuk olursa die. etrafinda hic oguz olan var mı kisiligi, karakteri nasil. bana yardimci olun kizlarrrrr :KK43:
Benim tek tanıdığım Oğuz bir akrabamiz vardı çok başarılı biri pilot.......

Ben de 52 ile hamile kalmıştım ilkimde ve ilk iki ay 4 kilo birden almıştım.. Toplamda 20-22 kilo ile doğuma girdim, ilk 6 ay 15 kilosunu verdim ve o 5 kilo bana hatıra kaldı. Nasıl olsa ikinciyi doğurucam diye çok kasmadım vermek için. Çok şükür şimdi ikinciye hamileyim, kilo alışım ilkimdeki gibi değil, daha yavaş alıyorum aksine ilkime göre daha fazla yiyorumm. Muhtemelen hamilelik önceki kilom benim dizginlememle öyle duruyordu, vücut rahatlayınca kendi kilosunu buldu. Ama tabi hala hedefim 52 kilo. Bu doğumdan sonra artık ona ulaşmak için baya bi kasmam gerekecek.

ah ne güzel canım 6 ayda 15 kilo çok iyiymiş, İnşallah biz de o kadar çabuk verebiliriz kiloları.. :KK17:

bende ilk zamanlr solda cok rahat ediodm smdi bebis oraya kayinca batio yatamiom ama baktim hareket etmio sikistiriom sipami azcik annen hissetsin seni oglusum diorum hemen kipirdanio :KK66: bende sagimda ve sirtustu okdr rahat uyuyorumki. hele sirtustu yatinca melel gibi uyuyorum:KK66: nasi zarari varmiski acaba :KK43:

hiç bilmiyorum canım, sen de bi doktoruna sor istersen ben hiç sırt üstü yatmadığım için sormadım ama sırt üstü sakın yatma dedi.. :KK43:

Back
X