• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben hamile kalmadan once kucagima bebek veriliodu. bu senin oglun muhammed metin die. metin hemde kayinbabamin adi. muhammedi kulagina okutup metinin yanina bisi koyalm ozaman dedim. cunku herkes o isimleri koy bebek ismiyle gelio diodu. ben hep erkek hissediodum. ruyalardanmi diodum ama sonra gercek cikti bebis erkek :KK66: bide esime koymasak olurmu filan demistim. agir gelir die. snra aradan bayagi zaman gectikten snra ruyamda cocuk yemyesil alanda kosuodu kayinvalidem muhammet metin die sesleniodu. cocuk 9 yaslarnda filandi bak isim agir mi gelir diodun ama nasi uydu nasi guzel cocuk oldu dedi. cok etkilendim. belki bilincalti bilemiyorum. ama bakalim bebisim ruyamdaki bebk mi. dun okudugm kitapta ole ruya gorulurse bebek gorunurmus yaziodu. hayirlisi artik. bende gosteris olsn die koymak olsn die deil metinede uysun iki isimle seslenilsin istiyorum bebegime. ondan metine uyan bisi olsn istiyorum. metin oguz cok guzel uyuyodu. kayinbabamda cok efendidir dedesine benzer insallah

ben hep erkek görmüştüm.eşimde görmüş çocuğun adı muratmış.kızım olacağını öğrendikten sonra bir gece gökçe ela ismindeydi kızım doğmuştu öyle gördüm ama biz hiç etkilenip değiştirmedik.hatta gökçe ela da hoşmuş.rüyamda bile o eski isimlerden görmüyorum :KK70: hayırlısı canım muhammed bence de konulmasa daha iyi.rüyan hayırlara vesile olsun inş efendi olur oğluşun anneciğini onurlandırır hep. :KK56:

Kızlar kafamı karıştıran birşey var, şimdi ben 19. haftama girmiş görünüyorum hamilelik takviminde ama 18+1'iz şuan... Dışarda soranlar oluyor 18 haftalık demek biraz değişik oluyor teyzeler hmen kaç aylık diye soruyorlar çünkü... Dünde hamilelik takvimimde tebrikler 4. ayınızdasınız diyordu, eeee ben yeni mi girdim şimdi 4. aya 4,5 aylık değil mi benim minnak? Çok karıştırdım ben bu iişi yaaa bi yardım edin:)))

Kızlar kafamı karıştıran birşey var, şimdi ben 19. haftama girmiş görünüyorum hamilelik takviminde ama 18+1'iz şuan... Dışarda soranlar oluyor 18 haftalık demek biraz değişik oluyor teyzeler hmen kaç aylık diye soruyorlar çünkü... Dünde hamilelik takvimimde tebrikler 4. ayınızdasınız diyordu, eeee ben yeni mi girdim şimdi 4. aya 4,5 aylık değil mi benim minnak? Çok karıştırdım ben bu iişi yaaa bi yardım edin:)))

4 ayı 3 gün falan geçmişsin canım

Kizi olan annelerim esim netten bakmis cok guzel lohusa taclari var anne kiza gore bende gordum bayildim biz siparis etcez guzelde lohusa pijamasi alcam tabi hastahane cikisi bisuru foto cekilcek sonucta :KK66: daha cok erken ama ben cok sevdim taclari sizede soleyeyim dedim kizinizla uyumlu cok hos bence :)
bende baktım ama yollasan link canım belki farklı bişiler vardır alıcaz tabi ki onları kız anneler olarak :KK69:

Anam daha minikmiş benim kuzu yaaaa nasıl hesaplıyorsun ki canım bunu?

canım 19 haftanın sonuna doğru sanırım 4 buçuk, çarpma bölme yapıyorum :))))))))))) ben 17 haftalığım 17*7=119
119/30=3,99 falan çıkıyor. Yani bir gün eksikle 4 aylık. napıyım diğer türlü bulamıyorum :)))

canım 19 haftanın sonuna doğru sanırım 4 buçuk, çarpma bölme yapıyorum :))))))))))) ben 17 haftalığım 17*7=119
119/30=3,99 falan çıkıyor. Yani bir gün eksikle 4 aylık. napıyım diğer türlü bulamıyorum :)))
Doğru ya sanki 20. haftada 5 aylık olacakmış gibi düşünüyorum bende:)))) 30'a neden bölüyorsun o kısmı anlayamadım işte :)

canım son adet tarihinden, yaklaşık 9 ay 5 gün sonra doğum yapıyor insan.
Bu süre 40 haftaya tekabül ediyor.
eğer sen her 4 haftayı bir ay sayarsan, hamilelik 10 ay sürüyor.
Eğer ay hesabıyla söyleme çabasındaysan, son adet tarihinden sonra geçen kaç ay var onu sayabilirsin.
Mesela 3 Mayıs son adet tarihi olan bir kişi, bugün itibariyle (3 ağustos) tam olarak 3 aylık hamile demektir. Fakat, 13 hafta 1 günlük hamiledir.
Bilmem anlaşılır oldu mu :)

canım son adet tarihinden, yaklaşık 9 ay 5 gün sonra doğum yapıyor insan.
Bu süre 40 haftaya tekabül ediyor.
eğer sen her 4 haftayı bir ay sayarsan, hamilelik 10 ay sürüyor.
Eğer ay hesabıyla söyleme çabasındaysan, son adet tarihinden sonra geçen kaç ay var onu sayabilirsin.
Mesela 3 Mayıs son adet tarihi olan bir kişi, bugün itibariyle (3 ağustos) tam olarak 3 aylık hamile demektir. Fakat, 13 hafta 1 günlük hamiledir.
Bilmem anlaşılır oldu mu :)
Bende şaşkın sanki çocuk 10 aylık doğacakmış gibi oh hafta hafta atlıyordum bi güzel:)) elifbursa86 elifbursa86 bi hesaplama şekli yapmış kafama yattı:))Şimdi çok çok daha iyi anladım teşekkürler:) cahillik başa bela..:)

Back
X