- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #19.941

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç ilaç alıyor musun? Bana verdi omega 3 ve decavitBir daha gittiğimde sorayım o zaman, balık yiyemiyorum dedim onun için bile bişey vermedi benim doktor, yemeye çalış en az haftada 1 dedii, doğal beslenmeden yana anlaşılan![]()
allahı şükür onun gramı iyi beni yiyo sıpa7 kilo wuhuuuu çok vermissin sende bebegin de sağlıklı olunda önemli değil
Zaten en cok kiloyu 7. Aydan sonra alicaz istesende bi bakacaksin kilolar durmuyo çünkü bebisler en cok 7. Aydan sonra büyüyor kimisi haftada 250 gr kimisi yarim kilo alio
Aaaaa öylemiiii edirne merkez mi canım orda mı yaşıyosunHemşeriymişiz biz canımm![]()
tamamametist80 canım dogal yogurt hep öyle olur annem de bana yapıyor o da 2-3 gün sonra sulanmaya başlıyor, üstüne temiz bir bez bırak temiz olsun ama suyunu çeksin güzelce, ara ara suyunu alman lazım
Allah allah benim de hamilelikten önce demir eksikliğim yoktu akdeniz anemisi taşıyıcısıyım ben kansızlık hep var zaten. Demirim düşmüş be hamilelikte düşer diye hatırlıyorum sanki.Sizin doktorlar size demir hapı veriyoo, benimki de bıraktırıyoo bişey anlamadım ben bu işten.. hamilelikten önce demirim düşük çıkmıştı, damla kullanıyorum dedim, onu bırakabilirsin artık, hamilelikte demir artar zaten dedi..![]()
Valla kendi adıma ne yalan söyleyim akşamları pek fit olamıyorum, kocaman bir göbeğim oluyor, sabaha pek bişey kalmıyor ama sanırım herkesin öyle... o şişginlikle gecede rahat rahat dönemiyorum bilefit hatunlar olarak yola devammm![]()
kız suyu çok güzel ama ekşi ekşi içince rakı içmiş gibi kafayı bulduruyoametist80 canım dogal yogurt hep öyle olur annem de bana yapıyor o da 2-3 gün sonra sulanmaya başlıyor, üstüne temiz bir bez bırak temiz olsun ama suyunu çeksin güzelce, ara ara suyunu alman lazım
akşamları yemekten sonra bi tane sade soda iç o çok rahatlatıyo canım.Valla kendi adıma ne yalan söyleyim akşamları pek fit olamıyorum, kocaman bir göbeğim oluyor, sabaha pek bişey kalmıyor ama sanırım herkesin öyle... o şişginlikle gecede rahat rahat dönemiyorum bile((
hiç ilaç alıyor musun? Bana verdi omega 3 ve decavit
oyuzden ben oguz koyayim eve anasina bagli olsunnnevet canım şu an düşüncesi bile onları üzmeye yetiyor.erkekler uzaklaşıyor ailelerinden maalesef.benim eşimde hep ondan kız istedi yanı başımda dursun gitmesin diye :) ama dediğin gibi bağlı erkeklerde var unutmaz senin minik adamın seni canım.. üzülmeee
Sanki onu da içince daha da çok şişecekmişim gibi geliyor ama haklısın sindirime yardımcı, birde hamilelikte sade soda yararlı diyorlar doğru sanırım değil mi?akşamları yemekten sonra bi tane sade soda iç o çok rahatlatıyo canım.
Aaaaa öylemiiii edirne merkez mi canım orda mı yaşıyosun![]()
Mesela 10 dk önce uyandım ama kahvaltı hazırlayana kadar şuan bile fenalaşacak gibi oluyorum ilgisi varmıdır bilmiyorum ama annemin de böyleydi şeker olduğunu öğrenmeden önce. Tabi inşallah yoktur da aklıma ilk gelen şey bu oldu nedenseaaa ne gibi şeyler canım banada bişiler oluyor aradatabi cihaz varsa ölç ama kendini o psikolojiye sokma şekerin artma vakti var gebelikte artacaksa eğer
![]()
Allah allah benim de hamilelikten önce demir eksikliğim yoktu akdeniz anemisi taşıyıcısıyım ben kansızlık hep var zaten. Demirim düşmüş be hamilelikte düşer diye hatırlıyorum sanki.
ayyy bizim evdede vardi bigun gozum döndü yedim valla ohhhh yarasin oglusumacanım bende bi ara yiyordum bıraktım çünkü içinde madde varmış işte beyni etkiliyormuş diye baya korkuttular beni evde 3 paket var büyük boy ama yiyemiyorum![]()
Aaaaa öylemiiii edirne merkez mi canım orda mı yaşıyosun![]()
evet canım benim diyetisyen bana günde 2 tane içebilirsin dedi. içerisinde ki mineraller çok faydalıymış. gün içinde şişkinlik pek olmuyo. akşamları sadece salata yiyorum ben o yüzden pek şişkinlik hissetmiyorum.Sanki onu da içince daha da çok şişecekmişim gibi geliyor ama haklısın sindirime yardımcı, birde hamilelikte sade soda yararlı diyorlar doğru sanırım değil mi?
Hazir sutten mi yapiyosun peki?canım benim doktor özellikle ev yoğurdu ye dedi, hazır yoğurt yememeye çalış dedi,ben yoğurt yapmayı bilmiyordum sırf bu yüzden öğrendim dün yaptım idare eder oldu :))
Allah korusunn.. Benim hep dusuk olur tansiyonum tam tersi.Canım tansiyonun belli bi seyirde düzenli olarak yüksekse ve idrarda belli seviyenin üzerinde protein kaçağı varsa allah korusun preeklempsi diye bişi var o oluyo işte. Bende oyüzden tansiyonumu kontrol ediyorum belli aralıklarla.
canım günaydın. o açlıktandır. bende sabahları çok aç uyanıyorum takıntı haline getirme. mesela annende şeker düşüyomu çıkıyo mu?Mesela 10 dk önce uyandım ama kahvaltı hazırlayana kadar şuan bile fenalaşacak gibi oluyorum ilgisi varmıdır bilmiyorum ama annemin de böyleydi şeker olduğunu öğrenmeden önce. Tabi inşallah yoktur da aklıma ilk gelen şey bu oldu nedense![]()