ayyy biz apartmanda 3 hamileydik biri benim karsi komsum o kandil gunu dogurdu. kadininda akrabalari var ama 3. cocuk ayakkabilarini kapinin onunde gorenedigimde merak ediodum. bikere goremedim tam aricaktim geldiler kardesinde kalmis. arabalarida yok bisi olursa gotrruz die surekli soyluodum. snra bu bayramdan sonra sali gunu dogurcakken kandilde dogurmus sezeryanla. bayramda kizi bizde meyve gordu hadi gottureym dedm anneni cagr diom annem yatio kardes geldi diyince iceri girdim. senin ziline bastik ama yoktun dio alla alla dedim esime biz haftasonuda dahil olmak uzere evdeydik. neyse snra bikere daha ugradm temizlikci numarasi alicaktm anneside karstan geldi. teyze komsun var mi tek yasion gitme kal kizinin yannda dedim. bana ne dese begenirsiniz. sen komsusunda dogurdugunu nezaman sonra ogrendin haberinmi oldu dedi. sinir oldum. teyze ben kac kere geldim kapisina daha napim dedim. ugramasam kendi bisi demioki dedim sustu. bide ben iceri girince tipleri degisti dahada gtmem. dun yuruyuse ciktik diger iki cocuguyla balkonda ymek yiodu gormustur bizi hic bakmadim bende. insanlara iyilik yaptikca palazlaniolar. cok sıkı fiki olmaya gerek yok zaten esimle ole bi alismisizki isten eve evden ise ailelere arkadslarla bulusmaya gorusmeye gerek kalmio. bi en ust kattaki komsumla gorusuoz bi tane yeter
böyle olacaksa tabiki görüşmeye hiç gerek yok canım.çalışan insanda komşuluk olması zor zaten..yardım etmek istemişsin onu da elinin tersi ile itmiş nedense..bende bazı arkadaşlara bakıyorum kendilerine besleme muamelesi yapanları çok seviyorlar

ilginç bu insanlar boşver değerini bilenle görüşmek en iyisi