• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın. inek sütü getirttim köyden ilk yoğurdumu yaptım. ama bi gariplik var. tadı çok güzel ama suyun içinde yüzüyorlar bu yoğurtlar :-) sizce koyulaşırmı suyunu mu içip durayım. ay allah beni kahretmesin yemek konusunda bi patates kızartabiliyom, bide makarna yapabiliyorum. çalışcam derken yemek yapmayı hiç öğrenmemişim. benim kocama yazık ya hergün makarna yemekten helak oldu adam.

Hep yoğurt yapmaya devam edeceksen bi tane yoğurt yapma makinesi al. Çünkü bebek ek gıdaya başladığında günlük yoğurt yapmak gerekecek.. Biz inekçi olduğumuz halde günlük bir bardaklık yoğurdu tutturamıyordum, en sonunda Weewell'in yoğurt makinesini aldım rahat ettim. Çok pahalı bir şey de değil 60 - 70 TL civarı.

Kizlar gunaydin. Dun dahiliye doktoruna gitmistim.Hashimoto icin rutin kontrol yani.D vitamini ve B12 vitaminine bakildi.Ikiside cok dusuk cikti.Decavitte D vitamini vardi dimi kizlar hatta hepsi var sanirim ama yetersiz gelmis.B12 dodex igne ve d vit. ampul verdi doktor.Ayrica balik yiyemedigimi soyledim.Ama hangi marka omega3 e guvencegimi bilmiyorum dedim.Solgarinkini almami soyledi.Igne ve ampul gebelikte kullaniliyormus.Insallah bebegime zarari olmaz.Kisaca artik sabahlari tiroid ilacim ac karna.Decavit kahvaltidan sonra.Yatarken gynoferon.omega 3te heralde aksam yemeginden sonra icerim...

Ben yanına almak için park yatakta karar verdim sanırım. Hem fiyatı uygun hemde kullananların çoğu memnun. Gerçi doğru okadar şifonyer dolap aldıktan sonra bi yatak kalıyo onu da alıvereyim bari :KK48:
Al canım al tabi bebişinin herşeyi tam olsunn :)
Bu ürünü nerden baksan 10yıl kullanır :) yanıma bnde park yatak alaım diorum ama bilemiorum yaa

evet ama sürekli insülin salınıyor vücudumda bu da böbreklere zarar veriyormuş, o yüzden yine yiyemiyorum, sadece protein agırlıklı besinler serbest, karbonhidrat yasak :KK43: bebişim de durum ne acaba
canım benim doktor şey dedi. bebeişin plesantası çok şeker üretiyomuş ondan şekerimiz yükseliyomuş yani benim. dikkat edicez artık bebişler kuvvetli bizim. kaldı 5 ay sabır.

bende onceden duzenli yedigimde hep kilo aliodum. smdi yiyorm ara ogun meyve yiyorum. yada aksam meyve yiyorum. disarda yedikleri m fazla gelliyor karnim.catlicak gbi oluo
Ayyy canım günaydınnn yaaa ;)) o çatlama hissiii bütün hamişlerde oluyor demekki. Kendimi ters dönmüş kaplumbağa gibi hissediyorum çok uiyiynce. Bu arada şimdi doktordan geldik. Kessinlikle sırt üstü yatma dedi. Yatabildiğin kadar sola yatmaya öen göster,göbek altını da yastıkla desteklerden rahat edersin dedi. Uştrasonda ikisinde farkını gösterdi. Sırt üstü yatınca kan yavaş yavaş geliyor, sol tarafta çok güzel akış oluyor.

Sonuçları aldım kızlar kalsiyum degeri iyi çıktı ama rf (türbidimetrik )deger yüksek çıktı romatizmal bişey dedi aile hekimi :(
Netten araştırdım iltihabli romatizma olabilirmiş eklem ağrısı çekenler kalça ağrısı çekenler bu degere baktirin
Bide kan ilaci icmeme rağmen 10.5 çıktı ebe kan yapıcı şeyler ye dedi ne yicem yaw :( bebek bundan sonra kandan çok beslenecek dedi kan ilacını günde 2 kez alan var mı aranızda ?

cnm bu şekeer düşmesinden oluyor yani açlıktan ben en geç 9 da kahvaltı yapmazsam gözüm kararıyor elim ayagım titremeye başlıyor uyuşuyor, ben de düşük şeker var
görücez bakalım ayın 29 unda şeker testim yapılacak bende merak ediyorum bende ne var :KK70: benim açlık başıma vurur genelde aşırı baş ağrısı olur. merakımdan yaptırcam valla şeker yüklemesi:KK70:

Sonuçları aldım kızlar kalsiyum degeri iyi çıktı ama rf (türbidimetrik )deger yüksek çıktı romatizmal bişey dedi aile hekimi :KK43:
Netten araştırdım iltihabli romatizma olabilirmiş eklem ağrısı çekenler kalça ağrısı çekenler bu degere baktirin
Bide kan ilaci icmeme rağmen 10.5 çıktı ebe kan yapıcı şeyler ye dedi ne yicem yaw :KK43: bebek bundan sonra kandan çok beslenecek dedi kan ilacını günde 2 kez alan var mı aranızda ?
eyvah eyvah romatizma mı bende gideyim bi ya o zaman sağlık ocağına.dr niye bakmıyor ki bu değere :KK61: canım kan değeri düşük çıkanlar 2 kez alıyor kan ilacı. o yemeyle olacak şey değil ama sen yinede iyi beslen. artık yediklerimiz bebişerimize gidiyor :21:

Back
X