- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.068
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #20.361
ben normalde de pek yemem ondan dolayı olabilircanım sen gene iyi ayda bir, ben abartıp her gün yiyordum ozamanlar :))

kola cips tarzı seylerı pek sevmıyorum. ara sıra işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben normalde de pek yemem ondan dolayı olabilircanım sen gene iyi ayda bir, ben abartıp her gün yiyordum ozamanlar :))
Evet internette yalan yanlış birsürü bilgi var ama doğruluk payı da olabilir... Senin 300 olduğuna göre sorun yoktur İnşAllahİnternetten baktığım kadarıyla 250 nin altı riskli oluyormuş yinede sunayım arkadaşlara dedim belki yanlış yazıyordur pek guvenmiyorum int![]()
bana 20. 24 . hafta arası dediKızlarrr birde bu ayrıntılı ultrasona ben nazamana randevu alayım banada söylemedi doktor birşey zaten daha ilk defa gittim bu doktora ve senelik izne çıkmış
3 ve 4 lü test hormonlardan dolayı yanıltabılıyormus.Kızlarrrr ben üçlü testi yaptırdım 1/300 çıktı doktor yoktu gosteremedim izinde
Benim pantolonlarimin hicbiri gelmiyor aldim bile bitane hamile pantolonuGünaydın kızlar. Benim göbegim büyüdü biraz. Normal pantolonlarm rahatsz edyr. Daha erken dgl mi? Sizde durum ne?
Gideceğin yeri buldunmu pekibana 20. 24 . hafta arası dedi
ama ben 20 lerde gıtmeyı düşünüyorum
Yok cnm doğruluk oranı çok olmadığı için umursamıyorum sırf bizimkiler ısrar etti diye yaptırdım3 ve 4 lü test hormonlardan dolayı yanıltabılıyormus.
uzman tv de öyle dıyordu doktor.
yani, takma pek sonuca :=)
canim ben yalovada lcw bulamadm defaktoya bakalm dedi esm orda yoktr dedi ama ordan keten pantlnlar aldm cokta rahatlar hemde 35 liraydibende onu düşünüyordum canım ya yalovada nerde bulabilirim diye iyi oldu söylediğin canım oraya bakayım bugün :))
nekadar mis canimbenim gideceğim yer randevu veriyor ama biraz pahalı canım istersen telefonunu veririm fsm de yer
canim ben yalovada lcw bulamadm defaktoya bakalm dedi esm orda yoktr dedi ama ordan keten pantlnlar aldm cokta rahatlar hemde 35 liraydi
ilk defa devlete gıdecegım canım. yani gitmeyi düşünüyorum.Gideceğin yeri buldunmu peki
Randevu aldınmı peki bende düşünüyorum ama cihazları nasıl acabailk defa devlete gıdecegım canım. yani gitmeyi düşünüyorum.
devlette de gösterelım bı kendımızı![]()
yok almadım daha canım. 2 gün daha gecsın de ondan sonra alayım dıyorum. hanı bıraz zaman gecsın diye. zaten alınca 2 hafta sonrasına alıcamRandevu aldınmı peki bende düşünüyorum ama cihazları nasıl acaba
LCW'nin web sitesinden bir bak hamile kıyafetlerine.. Benim mağaza mağaza dolaşcak halim yok Antalya'nın sıcağında, bi de çalışıyorum da. web'den alıp alıp giyiyorum.canim ben yalovada lcw bulamadm defaktoya bakalm dedi esm orda yoktr dedi ama ordan keten pantlnlar aldm cokta rahatlar hemde 35 liraydi
ahhh ahhh guzel Memleketim. sahili herbiseyi cok guzellllaynen canım güzel küçük bir şehir iş yeri de yakın bana o konuda da rahatım :)
Lcvden aldım bende web sitesinden aldım bugün 19 tl ye hamile elbiseler 29 tl ye pantolonlar falan var canım netten de bakın isterseniz. Lcw mağazalarında doğru düzgün bulamıyorum ben karışık geliyo banacanim ben yalovada lcw bulamadm defaktoya bakalm dedi esm orda yoktr dedi ama ordan keten pantlnlar aldm cokta rahatlar hemde 35 liraydi
canim 20 ile 24 hafta arasina al benim sal..k dr da bişi demedi kalakaldm bole aciktaKızlarrr birde bu ayrıntılı ultrasona ben nazamana randevu alayım banada söylemedi doktor birşey zaten daha ilk defa gittim bu doktora ve senelik izne çıkmış
ahhh ahhh guzel Memleketim. sahili herbiseyi cok guzellll![]()
bende bursadayim canim senin memleleketnde ama sevemedim hic bursayi alismisiz duz ayak heryere yurumeye zor gelio niluferdeyim. osmangaziye gtmek zulum oluo bazen :) canim hamile magazasi yok sanirim ben o gun gezdgmde bi defaktoda bulabilmistimaynen canım güzel gerçekten :) sen ayrısın sanırım memleketinden![]()