• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canim bende gidince dicem akıntı m ole cok yok bazen 2 3 gun hic olmuo bazen cok oluo. su içiyorum ama bakim dr a derim insallah sennkide hemen geçer
canim benimde aklimdasnda burda sormak istemedim haberleri izleyemiorm. esime bile anlattim Allah ordaki herkesin yardmcisi olsun. gecen gun silopide bombalanan yer esimin 2 yil once gorev yaptigi yer o bile kotu oldu. Allah im kimsenin yavrusunu babasiz bırakması n
Ay canim inan haberleri izledikce insanin siniri iyice bozuluyo malesef hergun bi kotu haber. Esinde iyiki birakmis valla korkuyla yasamak zor

Inşallah iyi gider doktorla anlaşmak çok önemli. Bende Güray hanim da kürtaj oldum.evet iyi davranıyor ama sanki çok soğuk sormasan söylemiyor gibi. Ben 4lü tarama yaptirmadim.bana sormadan tarama istedi doktor. Yaptırmayı düşünmüyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Evet Güray hanim sormadan cevaplamiyor. Sorsanda cevapları tatmin etmiyor. Bebek neden ölmüş olabilir diyorum. Genelde oluyo böyle şeyler diyo. Bende dörtlü tarama testi istemedim ama doktorum yapalım dedi bende tamam dedim. Zaten bi tane kurtajim olduğu için bu hamileligimi çok tedirgin geçiriyorum. Ne kadar test yaparlarsa yapsınlar yeter ki bebeğim hayirlisiyla dünyaya gelsin.

Selam anneler.
Doktora gittik idrar yolu enf icin toz ilac ve fitil verdi ayrica magnezyum yazdi dahiliye eksiklik yok demisti ama k.dogum yazdi bilemedim neden.
Omega 3 icin marka veremem dedi ama ocean marka dun geldi temiz olduğuna inandim sen bilirsin dedi.Dahiliye solgar onermisti.Bakicam duruma gore sizden kullanan varmi bu markalari kizlar?
Ayrintili ultrason 24.haftaya kadar yaptir kemikler sertlesir bebegin tam gorulmez sonrasinda dedi. Haftaya ozelde yaptiricam insallah.
Ayrica dodex igne + devit3 ilacının gebelikte zarari yokmus.
Ayrica 19+1olmusuz cinsiyet kesin erkekmis.Dogum 30 aralik olabilirmis bu arada aralik annelerinemi yazsam artik acaba :p
Suyu eşi kilosu boyuda haftamiza uygunmus maşallah.

Bugunluk benden haberler bunlar kızlar :KK37:

Selam anneler.
Doktora gittik idrar yolu enf icin toz ilac ve fitil verdi ayrica magnezyum yazdi dahiliye eksiklik yok demisti ama k.dogum yazdi bilemedim neden.
Omega 3 icin marka veremem dedi ama ocean marka dun geldi temiz olduğuna inandim sen bilirsin dedi.Dahiliye solgar onermisti.Bakicam duruma gore sizden kullanan varmi bu markalari kizlar?
Ayrintili ultrason 24.haftaya kadar yaptir kemikler sertlesir bebegin tam gorulmez sonrasinda dedi. Haftaya ozelde yaptiricam insallah.
Ayrica 19+1olmusuz cinsiyet kesin erkekmis.Dogum 30 aralik olabilirmis bu arada aralik annelerinemi yazsam artik acaba :p

Maşaallah canım bende gidicem banada verir sanırım ilaç gene, aralık annelerine yaz ama buraya da yaz :))

Selam anneler.

Gözünaydın canım. iyi hadi git aralık ayına yaz bırak bizi. :KK14:

özele gitsene sağlık ocağında napıyosun sen alla alla. özeldekiler zor duyuyo sağlık ocağı napsın :KK45:
Sağlık ocağı kontrole çağırmıstı bakıyorlarmış sinirim bozuldu yoldayım zaten dandik cihazla bakıyorlar boşuna panik inş bişi yoktur

lavantakokusu07 lavantakokusu07 dr sormustun canım vitaleye gidiyorum ali fuata memnun değilim çok ama dr tecrübesine güveniyorum 7 yıldır gittiğim dr çok yoğun çok bekliyorum randevulu olmama rağmen muayenesi kısa sürüyor ama dedim ya tecrübeli olmasından vazgecemiyorum.tahlillerim için gittim eğitim araştırma ya özgül mamakli ya gittim ilgilendi baya

Sağlık ocağı kontrole çağırmıstı bakıyorlarmış sinirim bozuldu yoldayım zaten dandik cihazla bakıyorlar boşuna panik inş bişi yoktur
yoktur tatlım merak etme. devlet hastanelerindeki aletler bile dandik ki sağlık ocağından ne bekliyon. hiç strese sokma kendini kuzum.

Maşaallah canım bende gidicem banada verir sanırım ilaç gene, aralık annelerine yaz ama buraya da yaz :))

Aaa siz benim ilk gözağrımsiniz sizi birakamam canlarim :KK74:
Bu arada ayrintili ultrasona pzt gidicem nasipse.
Ayrica tetanoz asisi bu haftada baslanabilirmis.

Aaa siz benim ilk gözağrımsiniz sizi birakamam canlarim :KK74:
Bu arada ayrintili ultrasona pzt gidicem nasipse.
Ayrica tetanoz asisi bu haftada baslanabilirmis.

Back
X