• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canim benim kaynanam erkek oldugunu duyunca cok uzulmstu daha erken uzulme dememe ragmen herkese solemis kiz istiyomus eskidende bana kizlari sevmem demisti neyse simdi kesin kiz olunca bu seferde oglum erkek istiyodu olmadi diyo gelde kavga etme neyse sustum artik yetisemiyrm kocamla aram bozuluyo Allah buyuk napayim aman esimde kizini seviyo catlasinda patlasin saglikli olsun prensesim esim bana benzesin istiyo bide ben hayal kuruyorum mesala diorm kizim buyucek liseden gelcek birlikte cay kurabiye keyfi yapcaz sonra o bana lisedeki cadilari hoslandigi cocugu amlatcak alisverise cikacaz esimle bekarliktan beri hayalimiz ilk bebegimizin erkek olmasiydi ama bem hep hayirlisi dedim hep canim saglikli olsun prenseslerrr
haklısın canım.ama babam öldü 3 ay önce cenazeden beşgün sonra öğrendim hamile olduğumu.babama benzesin istiyodum huyu boyu yakışıklılığı:( nasip bakalım artık

canim yapicam yapmasinada iste sinir oldugum konu o randevu yok. ozeller dolu. en kotu minimoy bi yer dedi oradan alirim. o dr u degistirdim zaten bu ay baska dr a gidicem bakalim o nasi cikicak
canım küçük bi şehirde mi yaşıyorsun...devleti anlarımda özellerin dolu olmasına çok şaşırdım...umarım yeni doktorun istediğin gibi çıkar

çok pis bebiş severım ben :KK53:
ben sana bişi anlatayımda tiksin o zaman. işim dolayısıyla etrafımda çok fazla çinli ile muhattap oluyorum. kürtaş olan bayanların ceninlerini alıp çiğ çiğ yiyolar. kendilerini gençleştirdiklerine inanıyolar. bahçemde bi tane köpeğim vardı golden insan canlısı bişi. burdurda çinli okadar çok ki sırf köpeğimi korusun diye bi rot weiler daha aldım. milletin bahçesinden köpekleri kaçırıp köpek çevirme yapıyolar. okadar pislik insanlar ki yemedikleri halt yok. hadi ye şimdide bebişleri çok pisliğim yaw :KK53:

valla 4 kılo aldım zaten tombiştim iyice şiştim:)
Kız Allah iyiliğini versin bebişin boyu kilosunu sormuştum :-) Sende kilona dikkat et bacım 30 dan sonra önüne geçemeyebilirsin fazla alırsan...Benim doktor kilolu hamile sevmiyorum diyo :-):-):-) Umarım seninki çok takık değildir kilo işine

ben sana bişi anlatayımda tiksin o zaman. işim dolayısıyla etrafımda çok fazla çinli ile muhattap oluyorum. kürtaş olan bayanların ceninlerini alıp çiğ çiğ yiyolar. kendilerini gençleştirdiklerine inanıyolar. bahçemde bi tane köpeğim vardı golden insan canlısı bişi. burdurda çinli okadar çok ki sırf köpeğimi korusun diye bi rot weiler daha aldım. milletin bahçesinden köpekleri kaçırıp köpek çevirme yapıyolar. okadar pislik insanlar ki yemedikleri halt yok. hadi ye şimdide bebişleri çok pisliğim yaw :KK53:
ay ne gerek vardı bunu anlatmana :KK53: çinlilerin ne pis olduklarını biliyorum.
ben onlar gibi yemıyordum ama :63:

aynen canancım en güzelini yapıyosun herbişeyi sor. ben elime yazıyom valla sorcaklarımı unutmayayım diye. çünkü oğluşumu görünce aklım başımdan gidiyyoooo :KK55:

hahhaa benım not defterım var çantamda gezdırıyorum sürekli , aklıma takılan bısey olursa not alıorum ,doktora gıdınce ultrason faslından sora soru cevap faslımız baslıyor :D çünkü dedıgın gibi bebısımı görünce akıl baştan gıdıo bütün sorcaklarını unutuyosun :)

hahhaa benım not defterım var çantamda gezdırıyorum sürekli , aklıma takılan bısey olursa not alıorum ,doktora gıdınce ultrason faslından sora soru cevap faslımız baslıyor :KK70: çünkü dedıgın gibi bebısımı görünce akıl baştan gıdıo bütün sorcaklarını unutuyosun :)
leyla leyla geziyoz valla doğru diyosun. allahım bu duyguları herkese tatır yarabbimmm aminnn :KK9:

herkes bebişin odasına kadar düzdü ben hala hastane çıkış setini beğenemedim :rolleyes::-)
Bende hiçbir şey almadım. Bence biraz daha beklemek lazım.
Kışlıklar çıksın tam olarak o zaman.
Bir de tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Kapşonlu tulum, ceket vs. Almayın. Bebek sürekli yatacağı için bence rahatsız eder.

Bende hiçbir şey almadım. Bence biraz daha beklemek lazım.
Kışlıklar çıksın tam olarak o zaman.
Bir de tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Kapşonlu tulum, ceket vs. Almayın. Bebek sürekli yatacağı için bence rahatsız eder.
kapşonlu ev kıyafetlerım vardı, aynen kapşondan sırt üstü yatamıyordum
rahatsız edıyordu

evet bitanem decavit kullanıyorum başka hap vermedi. sebze ye dedi. yiyorum ama bi gün iyiyim bigün kötüyüm. napcam bilemedim valla işlerimde yoğun sürekli dağlara çıkıyorum bu sıcakta. allahımmm sana geliyorummm :KK53:
Havalar cok sicak dikkat et kendine sicaklar etkliyordur seni bende decavit kullaniyorum ayrica gynoferon bu da kan hapi cok onemliymis kullanmak gerekiyormus

Back
X