- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.069
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #20.681
çok pis bebiş severım benzombi filmlerini çok seyrettin herhalde ne yiyon sennnn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok pis bebiş severım benzombi filmlerini çok seyrettin herhalde ne yiyon sennnn![]()
haklısın canım.ama babam öldü 3 ay önce cenazeden beşgün sonra öğrendim hamile olduğumu.babama benzesin istiyodum huyu boyu yakışıklılığıAmin canim benim kaynanam erkek oldugunu duyunca cok uzulmstu daha erken uzulme dememe ragmen herkese solemis kiz istiyomus eskidende bana kizlari sevmem demisti neyse simdi kesin kiz olunca bu seferde oglum erkek istiyodu olmadi diyo gelde kavga etme neyse sustum artik yetisemiyrm kocamla aram bozuluyo Allah buyuk napayim aman esimde kizini seviyo catlasinda patlasin saglikli olsun prensesim esim bana benzesin istiyo bide ben hayal kuruyorum mesala diorm kizim buyucek liseden gelcek birlikte cay kurabiye keyfi yapcaz sonra o bana lisedeki cadilari hoslandigi cocugu amlatcak alisverise cikacaz esimle bekarliktan beri hayalimiz ilk bebegimizin erkek olmasiydi ama bem hep hayirlisi dedim hep canim saglikli olsun prenseslerrr
çocuğun booyuna kilosuna haftasonu bakcaz yazarımvalla 4 kılo aldım zaten tombiştim iyice şiştim:)
canım küçük bi şehirde mi yaşıyorsun...devleti anlarımda özellerin dolu olmasına çok şaşırdım...umarım yeni doktorun istediğin gibi çıkarcanim yapicam yapmasinada iste sinir oldugum konu o randevu yok. ozeller dolu. en kotu minimoy bi yer dedi oradan alirim. o dr u degistirdim zaten bu ay baska dr a gidicem bakalim o nasi cikicak
ben sana bişi anlatayımda tiksin o zaman. işim dolayısıyla etrafımda çok fazla çinli ile muhattap oluyorum. kürtaş olan bayanların ceninlerini alıp çiğ çiğ yiyolar. kendilerini gençleştirdiklerine inanıyolar. bahçemde bi tane köpeğim vardı golden insan canlısı bişi. burdurda çinli okadar çok ki sırf köpeğimi korusun diye bi rot weiler daha aldım. milletin bahçesinden köpekleri kaçırıp köpek çevirme yapıyolar. okadar pislik insanlar ki yemedikleri halt yok. hadi ye şimdide bebişleri çok pisliğim yawçok pis bebiş severım ben![]()
Kız Allah iyiliğini versin bebişin boyu kilosunu sormuştumvalla 4 kılo aldım zaten tombiştim iyice şiştim:)
ay ne gerek vardı bunu anlatmanaben sana bişi anlatayımda tiksin o zaman. işim dolayısıyla etrafımda çok fazla çinli ile muhattap oluyorum. kürtaş olan bayanların ceninlerini alıp çiğ çiğ yiyolar. kendilerini gençleştirdiklerine inanıyolar. bahçemde bi tane köpeğim vardı golden insan canlısı bişi. burdurda çinli okadar çok ki sırf köpeğimi korusun diye bi rot weiler daha aldım. milletin bahçesinden köpekleri kaçırıp köpek çevirme yapıyolar. okadar pislik insanlar ki yemedikleri halt yok. hadi ye şimdide bebişleri çok pisliğim yaw![]()
ay ne gerek vardı bunu anlatmanaçinlilerin ne pis olduklarını biliyorum.
ben onlar gibi yemıyordum ama![]()
aynen canancım en güzelini yapıyosun herbişeyi sor. ben elime yazıyom valla sorcaklarımı unutmayayım diye. çünkü oğluşumu görünce aklım başımdan gidiyyoooo![]()
leyla leyla geziyoz valla doğru diyosun. allahım bu duyguları herkese tatır yarabbimmm aminnnhahhaa benım not defterım var çantamda gezdırıyorum sürekli , aklıma takılan bısey olursa not alıorum ,doktora gıdınce ultrason faslından sora soru cevap faslımız baslıyorçünkü dedıgın gibi bebısımı görünce akıl baştan gıdıo bütün sorcaklarını unutuyosun :)
ben de bişi almadım daha. dün bişiler bakacaktım güya, yemek, kahve derken çoğu yer kapanmısherkes bebişin odasına kadar düzdü ben hala hastane çıkış setini beğenemedim![]()
sen geçen yazmışsın ya elleyerek almak istiyorum diye aslında çok mantıklı. nedense internetten alınca güvenilmez olacakmış gibi geliyoben de bişi almadım daha. dün bişiler bakacaktım güya, yemek, kahve derken çoğu yer kapanmıs
çorap dahi almadım düşün işte
Bende hiçbir şey almadım. Bence biraz daha beklemek lazım.herkes bebişin odasına kadar düzdü ben hala hastane çıkış setini beğenemedim![]()
yenıdoğan oldugu için güvenmıyorum .sen geçen yazmışsın ya elleyerek almak istiyorum diye aslında çok mantıklı. nedense internetten alınca güvenilmez olacakmış gibi geliyo
kapşonlu ev kıyafetlerım vardı, aynen kapşondan sırt üstü yatamıyordumBende hiçbir şey almadım. Bence biraz daha beklemek lazım.
Kışlıklar çıksın tam olarak o zaman.
Bir de tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Kapşonlu tulum, ceket vs. Almayın. Bebek sürekli yatacağı için bence rahatsız eder.
Havalar cok sicak dikkat et kendine sicaklar etkliyordur seni bende decavit kullaniyorum ayrica gynoferon bu da kan hapi cok onemliymis kullanmak gerekiyormusevet bitanem decavit kullanıyorum başka hap vermedi. sebze ye dedi. yiyorum ama bi gün iyiyim bigün kötüyüm. napcam bilemedim valla işlerimde yoğun sürekli dağlara çıkıyorum bu sıcakta. allahımmm sana geliyorummm![]()
Gitme bebegim 20den once bakmiyolarmis