- 25 Ağustos 2011
- 1.411
- 91
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #20.781
Merhaba canım,
Kızım henüz bir kardeşi olacağını bilmiyor. Çünkü 5 ay sabredemez. Bu uzun bekleyiş onu strese sokar endişesindeyim. Karnım iyice belirginleşince söylemeyi planlıyorum. Cinsiyetini henüz tam bilmiyoruz, ama muhtemelen bir kızım daha geliyor diye düşünüyorum, çünkü erkek olsaydı 15 haftada görülürdü sanırım. Sağlıkla gelsinler de…
Kayınvalidene çok takılma, o sanırım sesli düşünüyor :) Seni kırmak gibi bir kastı olduğunu sanmıyorum. Bir de hamilelikte insan ayrı bir hassas oluyor. Alınma dediklerine…
Öncelikle sen mutlu ol, mutlu bir hamilelik geçir, pamuk kızın da karnında mutlu büyüsün, sevildiğini, istendiğini ve daima sevileceğini bilsin :)
(Kız ya da erkek) evlat tadı dünyadaki bütün lezzetlerin üstünde…
"Ben bu dünyada en çok anne olmayı sevdim" yazıyordu bir kullanıcının profilinde… Kesinlikle ben de….
Her anne canının içinde büyüttüğü canı yavrularına sağlıkla, vaktinde kavuşsun dileklerimle…
Benim oğlum 4 yaşında ve nerdeyse 1 senedir kardeşi olmasını çok istiyor. Ben de aynı sebeplerle ona henüz söylemedim ama o anlamış, sen bahçede komşularla konuşurken duydum diyor. Artık bir kardeşi olacağını biliyor ama ileride olacak dedim ona. Oyun oynarken falan karnıma dokunmaması için karnım acıyor diyorum şimdilik, içinde bebek var o yüzden dokundurtmuyorum desem nasıl düşünür bilemiyorum. Şimdilik ikna oldu ileride bir kardeşi olacağına. Ama çevre baskısı çok kötü, kıskançlık sokmaya çalışıyorlar çocuğun içine.
Ben senin anlattıklarını yaşadım aynen. Oda olarak gardrop ve şifonyer yaptırmıştım fakat yatak almamıştım. Hem salona hem yatak odasına beşik koydum. Yatak odasındaki komidini kaldırıp yerine tekli koltuğumuzu koydum, koltuğu da öyle bir ayarladık ki adı mercedes koltuğu kalmıştı, çok rahattı bebeği düşürme ihtimalim yoktu. 2 sene boyunca yatak odasında kendi beşiğinde uyudu oğlum. Emen bir bebek olduğu için ve ben de çalışan bir anne olduğum için bebek yakınımda olsun istedim. Çünkü emzirirken insan uyuyakalıyor, odasını ayırmış olsam ben nerde uyurdum artık :)çok şükür oda alabiliriz ama bir sene bomboş durcak.aslında çok istiyordum orayı dekore etmek.ama bebek kullanana kadar eskicek gibi geliyor düşündüğümde de..bende güzel bir koltuk istiyorum ama orda oturacağımı hiç sanmıyorum.heralde salonda pusetin içinde ya da yatak odasına alacağım seyyar sallanan beşikte yanımda uyur diye hayal ediyorum.çünkü orda sıkılırım
bebişi olanlar biraz anladığında onun karakterine göre yepyeni bişey alırsın anlar hem odadan diyor.her çocuğu olan bu şekilde düşünüyor. fikirlere ihtiyacım var yani canım
![]()