• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğin kişilik gelişimi için, yani anne ve babadan bağımsız bir birey olduğunu anlaması için ona ait bir odanın çok faydası olacağını düşünüyorum.
Ben kızım bir yaşına geldiğinde kendi dolabını ve çekmecelerini açamadığını görünce ona kendi boyu kadar yükseklikte, içinin düzenlemesi bile kendisine kalmış küçük bir dolap almıştım.
3 yıldır kuzum kitaplarını ona dolduruyor, bebeklerini yatırıyor, onu düzenliyor.
Sorumluluk almaya başladı bile :)
yaaa süpersinnn kitapları da varmışta onları topluyor demek :nazar:

yaaa süpersinnn kitapları da varmışta onları topluyor demek :nazar:
evet canım :)
çok sever kitaplarını, dergilerini...
meraklı minik, trt çocuk dergisi alıyoruz, bir de çilekkız :)
her akşam uyumadan önce mutlaka beraber okuruz onları... ...gün boyu da, akşam okuduğumuz şeyleri bakıcısına anlatırmış minnoşum :)

Arkadaşlar merhaba,
ben 16+5 deyim bebeğimin hareketleri hala net hissetmedim. ara sıra bir kıpırtı oluyor sanırım ama bağırsak hareketiyle karıştırıyor olabilirim. sizlerde durum nasıl? bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz?

Arkadaşlar merhaba,
ben 16+5 deyim bebeğimin hareketleri hala net hissetmedim. ara sıra bir kıpırtı oluyor sanırım ama bağırsak hareketiyle karıştırıyor olabilirim. sizlerde durum nasıl? bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz?
ben de 15+2yim canım. ve hissetmiyorum.
İlk hamileliğinse, 18-19 dan sonraya hissetmeye başlayabilirsin.
En geç 22. haftada hissedilirmiş. Dr Kaan Kocatepenin gebelik sitesinde bu bilgiyi görmüştüm.
Endişe etme.

evet canım :)
çok sever kitaplarını, dergilerini...
meraklı minik, trt çocuk dergisi alıyoruz, bir de çilekkız :)
her akşam uyumadan önce mutlaka beraber okuruz onları... ...gün boyu da, akşam okuduğumuz şeyleri bakıcısına anlatırmış minnoşum :)
aayy kıyamam çilekkız ya :p

Arkadaşlar merhaba,
mrb canım bende de o kıpırtılar oluyor bilemiyorum bebek gibi geliyor bana ama.. on gün önce gittiğimde dr a ne zaman hissederim diye sordum bir ay sonra net hissedeceğimi söylemişti hala o kesin aa bu tekme dedğim şeyi hissedemedim ama oluyor birşeyler :KK70:

mrb canım bende de o kıpırtılar oluyor bilemiyorum bebek gibi geliyor bana ama.. on gün önce gittiğimde dr a ne zaman hissederim diye sordum bir ay sonra net hissedeceğimi söylemişti hala o kesin aa bu tekme dedğim şeyi hissedemedim ama oluyor birşeyler :KK70:
Benim ikinci çocuk. 17+2'deyim ve daha hissedemedim :) Dr 18'den sonra hissedebilirsin demişti.

Arkadaşlar merhaba,
Ben de hissetmedim ama erken daha zaten, internetten bakarsan görebilirsin, 18 ve 24. arası baslarmisiz bebeği hissetmeye

Arkadaşlar merhaba,

Ben de 16+2'yim ama hissetmiyorum. Hem de ikinci bebeğim olmasına rağmen.

ben bugün 20 ye giriyorummm. sabah baya pat pat oldu ama emin olamiyorum.hatta o hareketlerle uyandım :KK70:
Bu önemli tarihleri not etmekte fayda var :)
İkinci hamileliğe kadar unutuluyor yoksa...
Seni uyandıran o "pat pat"lar kuzucuğunun sana olan dokunuşları canım :)
Doğduğunda sana dokunan o minik ayaklarını ellerini öpersin koklarsın :)

Back
X