• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çatlaklar icin bir şeyler kullanmaya başladiniz mi kizlar??? :anneadayı:o_O
Ewettt ben mustela kullanıyorum bir de bir arkadaşım karışım tarifi vermişti ondan yaptırıcam kayısı badem fındık kakao yağlarını ktardan alıp karıştırıyosun ama mustela kadar emilimli olmadığı için sıcakla kullanabileceğimi sanmıyorum onu. O yüzden mustela

bende 2 tane çok istedim ama koymadı artık önlenebiliyo çoğul gebelikler. ben seneye bi tanede kız düşünüyom bidaha para almak için koymadı doktorum :KK57: gerçi bi tanesiyle zor başa çıkıyom içimde 2 tane olsaydı napcaktım. herşeyde bi hayır vardır. ben yaşlıyım kızım yumurta zor çıktı benden okadar iğne yemeye :KK53:[/
kıbrısta yasal türkiyede yasak. hani diyo ya bakanımız bana yasal sana yasak :KK25: yok tüp bebektedki doktorlar değil labrotuardaki embriyologlar biliyo. onlarıda dışarda sıkıştırıp söyletmek lazım. mesela benim 5 tane bebeğim daha var hepsini dondurdum :KK53: acaba kaçı kız kaçı erkek merak ettim bak şimdi. senin arkadaşınında bahtı ne karaymış be.
benimde dondurulmuş 5 tane var şimdiki geveliğim doğal oldu ama ilk gebeliğim tip bebek ikiz di ve bir kız bir erkekti. Ama tüp bebek merkezlerinde inanılmaz bir yoğunluk var ben onların her gelenin embiriyolarını inceleyip cinsiyetlerni bildiklerini düşünmüyordum çünkü çok derinlemesine incelenmesi gereken birşey. Siz bunu biliyor musunuz yoksa tahminen mi? Merak ettim şimdi bende☺️☺️

Ewettt ben mustela kullanıyorum bir de bir arkadaşım karışım tarifi vermişti ondan yaptırıcam kayısı badem fındık kakao yağlarını ktardan alıp karıştırıyosun ama mustela kadar emilimli olmadığı için sıcakla kullanabileceğimi sanmıyorum onu. O yüzden mustela
ben duştan cıkmadan önce bebek yagı ile her yerımı yaglıyorum ve su tutuyorum kendıme
sonra cıkıyorum :=) nemlendirici yag gibi oluyor

Yağını eksik koyduğun kadar üzerini sütle tamamlarsan aynı tadi bulursun diye düşünüyorum. ben yağı azaltınca üzerini sütle tamamlıyorum☺️☺️
Ayyyy ne bilimmm sutu normalden biraz daha fazla ekledim aslında ama olmadı :-) yoğurt koymadım o yuzdenmi acep

suruyorm bende bisi dicem meme baslarindaki kahverengi koyulasip buyudu sizinkide oylemi yaaa..
Aynen canim bende oyleyim.Bu arada kizlar gogus yarasi icin saf zeytinyagi birebirmis.Simdiden aklinizda bulunsun.Meme ucuna kahverengi yere surmek yara olmasina catlamasina iyi geliyormus.

aa 10.aydamo hamile kaldn
Hayır. 10 ay emzirdim sadece. 22 aylik kizim şu anda.
bişi dicem doğum yaptıktan hemen ne kadar sonra hamile kalıbilirsiniz dedi doktorunuz yada dedi mi öle bişi
Normalde sezeryan 2 sene gecmeli. Ama daha erken yapanlar da çok. Cok riskli durumlarda drlar ayni yerden kesmiyormus. Bi kac milim yanından kesiyormus.
kızlar çatlaklar ne durumda , çatlamaya başladınız mı :) herhangi bir şey kullanan var mı, önceki sflarda biri sormuş ben bio oil kullanıyorum bugün uni bayb aldım. bir de bulursam kalıp şeklinde kakao yağı alacağım dönüşümlü kullanırım,
lierak iyiymiş ama çok pahalıki, bu arada göğüslerimn altında sanki çatlağa benzer seyler gördüm

Ilkinde mustela kullabmistim. Şimdi de aldim ama pek düzenli kullanmıyorum.

Aynen canim bende oyleyim.Bu arada kizlar gogus yarasi icin saf zeytinyagi birebirmis.Simdiden aklinizda bulunsun.Meme ucuna kahverengi yere surmek yara olmasina catlamasina iyi geliyormus.

Göğüs yarasini 4.5 ay çektim. Hepsi hikaye bana göre. Ama kantaron daha iyi sanırım onun da hammaddesi saf zeytinyagi zaten.

Meme ucunuz buyumeye elverişli degilse cekeceksiniz o kadar. Benimki bir türlü buyumemisti :/ e cocuk da damaginin seklini vermeyw calisiyor si düşünün artik.

Hayır. 10 ay emzirdim sadece. 22 aylik kizim şu anda.

Normalde sezeryan 2 sene gecmeli. Ama daha erken yapanlar da çok. Cok riskli durumlarda drlar ayni yerden kesmiyormus. Bi kac milim yanından kesiyormus.

Ilkinde mustela kullabmistim. Şimdi de aldim ama pek düzenli kullanmıyorum.

işe yaramış mıydı, toparlanabildin mi vücudun ilk doğumdan sonra, cinsiyet belli mi bu arada

Ayyyy ne bilimmm sutu normalden biraz daha fazla ekledim aslında ama olmadı :-) yoğurt koymadım o yuzdenmi acep
tmm canikom gelince haberleselim ;)
Aynen benimkide öyle rengi koyulasti ve buyudu canim
benimkide cok buyudu en az 2 beden. dun nette okdm halka koyulasip iice buyuyebilir die gercekten ole kahverengilik artio. bide bende gogus ucu yoktu nasi emziririm diodum Rabbim vucudumuzu nasi hazirlio uclari bile cikti.

aaa oylemo kacnci ayda sursekki onlara erken baslamak lazm die okumuştum. ayy bacaklrmn o catlayn yerleri nasi kasinio bisi yapmiom ama oralar gtti artik napalim feda olsn oglusuma.ben cok su iciorm kremlerimi suruyorum ama annemde catlamis bekliodum kendimde. hayirlisi artik saglikli olsnda

içi slıkon gibi sütle dolacagı için sarkmaz dıye düşünüyorum ama kişiye göre degısebılır. evde normalde zaten kullanmam, artık dısarıda da kullanmıyorum
çok rahatsız edıyor. benımkıler şuan dimdik ayaktalar:KK48:
benimkide dik ;) cok rahatsz edio. dikissizlerden alicam ama vakit bulamiorum. bende eve gelnce cikrrdim ama bi arkdsm hamileyken takmaynca sarkr dedi die korkuma cikramiom.gecen aksam mideme cok baski yapti kemiklerm acidi cikrdim

kizlar ya sunu okusaniza cok duygulandim gece gece :KK14::KK61: kiyamam ben oglusuma hic.:(

Eklentiler

• 20150809_002047.webp
    20150809_002047.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 92
Ayaklarında yanma olan varmı kızlar yaa benim birkaç gündür var geceleri iyice artıyor kociş masaj falan yapıyor ağrısı azalıyor ams yanmaya cozum lazım ılık suya sirke koyup ayakları içinde bekletsek nasıl olur

Back
X