Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Ben erkek annesiyim , şimdi kız geliyor kısmetse. Elim ayağım birbirine dolaştı. Şahsen erkekçiyim acikcasi ama bu tamamen ilk çocuğumun erkek olması ve bana cok iyi annelik deneyimleri yaşatması ile ilgi. Çevremde bulunan arkadaşların kız çocukları tamda bahsettiğiniz gibi ve ben böyle biseyi kaldıramam 😅😅😂😂 Naz, mizmizlik, şımarıklık, ağlama zirlama…. 🫣🤦‍♀️ bilmiyorum Allah yardımcım olsun 😅🤣 dün öğrendik ve ben dünden beri panik atak 😁😁😁 anksiyetem tavan.
Oğlumda gelip gelip “ama ben erkek kardeş sipariş vermiştim , yanlış olmuş , Allah’a geri gönderelim” diyo 🤣🤣🤣😂
Benimde iki oğlum var bide evin tek kızıyım 1 abim iki erkek kardeşim var kızım olursa bende senin gibi bi afallarım herhalde 🤣🤣

Aşkım tüm dualarına bende katılıyorum 🙏🙏🤍

Detaylı ultrason 22.hafta farklı oluyormu bilmiyorum fiyat konusunda, 13.haftada yaptırdığımız detaylı ultrason benim gittiğimde hastanede sigortayla 12.000 tl tuttu
Ooo birazcık pahalıymış canım özel hastane miydi senin de benim 4c sigorta yani farkeder mi fiyatı
Canim çok sagol guzel dualarin için 🙏🙏
İnşallah test yanilmistir.. diyecek birseyim yok ne yazik ki. Sadece elimiz kolumuz bağlı fetal dna sonucu bekliyoruz İnşallah sağlıklı sonuç alırız Allahın izniyle şu mübarek günlerde 🙏
Kendimi hic iyi hissedemiyorum ne yazik ki.. Allahım yavrumun sağlıklı oldugu haberini aldırır İnşallah 🙏
İnşallah hep beraber kutlayacağız canım 💝
Hangi şehirdesij canım ? Benim doktorum normal muayne 2500 detaylı 4500 alıyor .arasında fark oluyor . İyi bir perinatoloğa da gidebilirsin .Benim doktorum perinatolog değil ama alanında çok iyi bir kadın doğumcu ve cihazları gerçekten çok iyi kendi özel muayenehanesinde .
Ben hataydayım canım burda hangi hastanelerde var bilmiyorum, devlet hastanesi mi canım senin? Özelde 4500 yine iyi ama arkadaş 12bin diyince korktum yine çocuğa harcamaya bir şey kalmayacak ondan korkuyorum🤣
Canım cok tesekkur ederız öyle olacak eminim 😍😍😍😍
İnşallah canımsın😘💖

Ooo birazcık pahalıymış canım özel hastane miydi senin de benim 4c sigorta yani farkeder mi fiyatı

İnşallah hep beraber kutlayacağız canım 💝

Ben hataydayım canım burda hangi hastanelerde var bilmiyorum, devlet hastanesi mi canım senin? Özelde 4500 yine iyi ama arkadaş 12bin diyince korktum yine çocuğa harcamaya bir şey kalmayacak ondan korkuyorum🤣

İnşallah canımsın😘💖
Canım sepide İstanbul’da sanırım bir de yanlış bilmiyorsam Acıbadem e gidiyordu .Ben Bursadayım burda Acıbadem kendi tüp bebek doktorumun normal muayenehanesi 8 bine yakın .Ben devam edemedim ona yani bizi kasardı zaten tüp bebeğe deli para harcadık .Benim de özel doktorum kendi muayenehanesi var .Doğumu da anlaşmalı 2 özel hastanede yaptırıyor .şuan 55 bin ara zam gelmezse böyle Aralıkta bu fiyata doğururum Allah’ın izniyle

Canım sepide İstanbul’da sanırım bir de yanlış bilmiyorsam Acıbadem e gidiyordu .Ben Bursadayım burda Acıbadem kendi tüp bebek doktorumun normal muayenehanesi 8 bine yakın .Ben devam edemedim ona yani bizi kasardı zaten tüp bebeğe deli para harcadık .Benim de özel doktorum kendi muayenehanesi var .Doğumu da anlaşmalı 2 özel hastanede yaptırıyor .şuan 55 bin ara zam gelmezse böyle Aralıkta bu fiyata doğururum Allah’ın izniyle
İnşallah sağlıkla al kucağına canım💖 her şey çok pahalı ya üniversite hastanesinde yok mudur acaba, ya 5bine kadar normal karşılıyorum daha fazlaysa zor olacak🤭

Kızlar devlet hastanesi için ben diğer hamileliğimde hem özel hem devlet takipliydim, devlet hastanesinde 1 tane görüntü vermişlerdi bana yüzünün olduğu, çok bilgi vermiyor ama sorun olduğu zaman söylüyorlar, şöyle ben uzun kalmıştım çok perinatoloji takipliydim, eğitim ve araştırma hastanesinde baktırmıştım, perinatoloji takipli olmasanız bile normal kadın doğum oraya yönlendiriyor ve ücretsiz bakılıyor özel de o zaman 5 bin lira vermiştim aynı işleme

İnşallah sağlıkla al kucağına canım💖 her şey çok pahalı ya üniversite hastanesinde yok mudur acaba, ya 5bine kadar normal karşılıyorum daha fazlaysa zor olacak🤭
Üniversitede vardır bence canım bizim burda var hemde perinatolog kendisi doktorun ve çok çok iyi bence üniversiteler bu konuda .Ben 2.doğumumu ünide yapmıştım ve çok da memnun kalmıştım .Benim 2 bebeğimde de sıkıntılar vardı o yüzden ünideki doktora gitmiştik detaylıya çok güzel incelediler her detayını yani .Yaşadığın şehire üniye göre değişir mi bilemem ama bence bir araştır derim

Kızlar sonucum çıktı çok şükür temiz çıktı 🤲🏻🙏🥳🥳🥳 🧿🧿 veeeeee cinsiyetimiz KIZ 🧒 şükürler olsun çok mutluyum Allahım benim gibi bekleyen herkese güzel haberler almayı nasip etsin sizlerde çok sağolun dualarınız için teşekkür ederim 🙏

Çok şükür bak demiştik sana ama demek senin kız he, hadi bakalım not ettim bunu midesi bulananlardan nadir sayılır kız olarak gelenler 🤣 Dün bile dedim acaba erkek olabilir mi senin 😅 çok sevindim canım, çok şükür 😍😇🌝

Ben erkek annesiyim , şimdi kız geliyor kısmetse. Elim ayağım birbirine dolaştı. Şahsen erkekçiyim acikcasi ama bu tamamen ilk çocuğumun erkek olması ve bana cok iyi annelik deneyimleri yaşatması ile ilgi. Çevremde bulunan arkadaşların kız çocukları tamda bahsettiğiniz gibi ve ben böyle biseyi kaldıramam 😅😅😂😂 Naz, mizmizlik, şımarıklık, ağlama zirlama…. 🫣🤦‍♀️ bilmiyorum Allah yardımcım olsun 😅🤣 dün öğrendik ve ben dünden beri panik atak 😁😁😁 anksiyetem tavan.
Oğlumda gelip gelip “ama ben erkek kardeş sipariş vermiştim , yanlış olmuş , Allah’a geri gönderelim” diyo 🤣🤣🤣😂
Ahahaha 😍🤣🤣 olsun hem kız hemde erkek duygusunu yaşamış olacaksınız. Valla benimde oğlum evet çok hareketli ve meraklı ama her cocukda olması gerektiği gibi yani mesela uyku konusunda olsun doğduğundan beri hep düzenli bir şekilde gittik inşallah kardeşi de öyle olur. Kız çocuk büyütmek de çok güzel olur merak etmeyin evet ama naz konusunda yegenimden biliyorum bir yerine bir şey olunca anam anam 🤣🤣 bizimki düşüyor kalkıyor umrunda değil 😀😀 inşallah siziinki de abisiyle çok güzel anlaşırlar birbirine arkadaş olurlar ♥️

Back
X