• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aaa oylemo kacnci ayda sursekki onlara erken baslamak lazm die okumuştum. ayy bacaklrmn o catlayn yerleri nasi kasinio bisi yapmiom ama oralar gtti artik napalim feda olsn oglusuma.ben cok su iciorm kremlerimi suruyorum ama annemde catlamis bekliodum kendimde. hayirlisi artik saglikli olsnda
Canim simdiden degil goguslere dogunca hani catlayip yara oluyorya uclari birde emmeye calistikca aciyor onun icinmis zeytinyagi.Normal vucuda oluyomu bilmiyorum canim.Ben hicbisey kullanmiyorum.Annem catlamamis ben nasil olurum bilmem bide şu sicaklarda kremle ugrasamamki catlarsa catlar bosveeeer diorum kendime :)

işe yaramış mıydı, toparlanabildin mi vücudun ilk doğumdan sonra, cinsiyet belli mi bu arada

Diyet ve spor ile toparlanmistim baya. Ama rahmin tam toparlanmasi 3 yilmis. Bu sebeple şu anda avantajli oluyorum.
Erkek olacak bu Allahim nasip ederse.

Ayaklarında yanma olan varmı kızlar yaa benim birkaç gündür var geceleri iyice artıyor kociş masaj falan yapıyor ağrısı azalıyor ams yanmaya cozum lazım ılık suya sirke koyup ayakları içinde bekletsek nasıl olur

Ayakta yanma diabet belirtisi diye biliyorum cnm.
Son aylarda tuzlu su cok iyi oluyordu istersen erken başla sen.

Diyet ve spor ile toparlanmistim baya. Ama rahmin tam toparlanmasi 3 yilmis. Bu sebeple şu anda avantajli oluyorum.
Erkek olacak bu Allahim nasip ederse.

Ayakta yanma diabet belirtisi diye biliyorum cnm.
Son aylarda tuzlu su cok iyi oluyordu istersen erken başla sen.
Glikoz muydu yeni baktılar yüksek çıkmadı ekstra neye baktırmam lazım

Kuzum bak kesin git benim vitaminlerim cok kotu cikti sende baktir hamilelik hastalik olmaktan cikti valla 2 gundur iyiyim elhamdülillah
Gitcem canım çok zorlanıyorum çünkü. Bakalım nelerim eksik? Resmen acı çekiyoruz ya. Iyi olmana sevindim. İstanbul'da gidiyorsun dimi sen doktora

Ayaklarında yanma olan varmı kızlar yaa benim birkaç gündür var geceleri iyice artıyor kociş masaj falan yapıyor ağrısı azalıyor ams yanmaya cozum lazım ılık suya sirke koyup ayakları içinde bekletsek nasıl olur
Ben onu Bayadır çekiyorum canım kolonya ve masajla biraz rahatlatıp uyuyakalıyorum

benimde yanio ama oyle cok degil canm ys sirkeli su iimi geliomus

Canim simdiden degil goguslere dogunca hani catlayip yara oluyorya uclari birde emmeye calistikca aciyor onun icinmis zeytinyagi.Normal vucuda oluyomu bilmiyorum canim.Ben hicbisey kullanmiyorum.Annem catlamamis ben nasil olurum bilmem bide şu sicaklarda kremle ugrasamamki catlarsa catlar bosveeeer diorum kendime :)
bende gecen hafta cok sick die sürmedi m. aksamlari suruyorn ama terliorm yine. catlicksm naparsam yapayim catlicam zaten

Gitcem canım çok zorlanıyorum çünkü. Bakalım nelerim eksik? Resmen acı çekiyoruz ya. Iyi olmana sevindim. İstanbul'da gidiyorsun dimi sen doktora
Git canim evet istanbuldaym suan haftaya donuyorum diyarbakira.Sende iyi bi dahiliye doktoru bul git canim sonuclarini gosterirsin sonra kadin doguma.

kızlar, dün eşime buraya koydugum popişi tekrar gösterdım
tepkısı: '' koyma öyle her yere, nazar deger.
ben: poposuna mı :KK70:
o: olsun bi tanem iç çeken olur, özenen olur.

ulen koydugum yer ocak anneleri, yani bizde olan onlarda da var :KK53::KK70:
çok güldüm tepkısıne yaa
Senin popiş fotosunn aynı bende de var canım görünce benimki sandım aynı açıdan hemde o edepsiz duruştan :KK45:

Back
X