• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sen sus kız ne erkeği:rolleyes:
Sen benim oğluşum olcak demiştin bildin. Kendininkini tahmin edemiyonmu kız
Ne tahmini canım yüzünü çekip verdiler hep kendi söküğümü dikemedim bir tek.hayırlı olaun seninkide
sen öğrenmemiş miydin? :KK53:
Yok canım ne öğrenmesi en son gittiğimde göstermedi 1 aya yaklaştı annemlere geldim yarın gideceğim inşallah

Surrr Sana ne olduu :-)
n'olmuş? :D

Ne tahmini canım yüzünü çekip verdiler hep kendi söküğümü dikemedim bir tek.hayırlı olaun seninkide

Yok canım ne öğrenmesi en son gittiğimde göstermedi 1 aya yaklaştı annemlere geldim yarın gideceğim inşallah

aa hadı hayırlısı :=) allah önce saglıklı ve hayırlı olanı, sonra gönlüne göre olanı versın :=)

Aaaaaa hihhhh

UOTE="Surrender, post: 42090857, member: 346828"]n'olmuş? :KK70:

aa hadı hayırlısı :=) allah önce saglıklı ve hayırlı olanı, sonra gönlüne göre olanı versın :=)[/QUOTE]
kkamyonmu carpmis kiz sana :KK70:

ayyy burasi hic esmio. mudanyaya gttik orasida ayni.smdi utu yaptim gebericrm valla heryerimden ter aakti
Aaaa mudanya serin olurdu aslında bu hoş bu seneki sıcaklık çok fena orayıda etkilemiş demek :-) yapabilsende ütünü balkona taşısan cnm çok rahat oluyor hernekadar komşular şaşkın şaşkın baksada :-)

Back
X