- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #21.401
Sen benim oğluşum olcak demiştin bildin. Kendininkini tahmin edemiyonmu kızHuhuu nasılsınız hanımlar yarın inşallah bebegimin cinsiyetini öğreneceğim çok heyecanlıyım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen benim oğluşum olcak demiştin bildin. Kendininkini tahmin edemiyonmu kızHuhuu nasılsınız hanımlar yarın inşallah bebegimin cinsiyetini öğreneceğim çok heyecanlıyım![]()
sen öğrenmemiş miydin?Huhuu nasılsınız hanımlar yarın inşallah bebegimin cinsiyetini öğreneceğim çok heyecanlıyım![]()
Surrr Sana ne olduusen öğrenmemiş miydin?![]()
Sen sus kız ne erkeğiİrkekkk dicek![]()
Ne tahmini canım yüzünü çekip verdiler hep kendi söküğümü dikemedim bir tek.hayırlı olaun seninkideSen benim oğluşum olcak demiştin bildin. Kendininkini tahmin edemiyonmu kız
Yok canım ne öğrenmesi en son gittiğimde göstermedi 1 aya yaklaştı annemlere geldim yarın gideceğim inşallahsen öğrenmemiş miydin?![]()
n'olmuş?Surrr Sana ne olduu![]()
Sen sus kız ne erkeği
Ne tahmini canım yüzünü çekip verdiler hep kendi söküğümü dikemedim bir tek.hayırlı olaun seninkide
Yok canım ne öğrenmesi en son gittiğimde göstermedi 1 aya yaklaştı annemlere geldim yarın gideceğim inşallah
Amin canım inşallah.resmine o kadar alışmışım ki değişik geldi buaa hadı hayırlısı :=) allah önce saglıklı ve hayırlı olanı, sonra gönlüne göre olanı versın :=)
evet, o foto uzun yıllar oldugu için garip gelebılır. sıkıldım onun masum suratındanAmin canım inşallah.resmine o kadar alışmışım ki değişik geldi bu![]()
Evet bu biraz vahşi duruyorevet, o foto uzun yıllar oldugu için garip gelebılır. sıkıldım onun masum suratından![]()
Evet bu biraz vahşi duruyor![]()
Aaaaaa hihhhhSen sus kız ne erkeği
Ne tahmini canım yüzünü çekip verdiler hep kendi söküğümü dikemedim bir tek.hayırlı olaun seninkide
Yok canım ne öğrenmesi en son gittiğimde göstermedi 1 aya yaklaştı annemlere geldim yarın gideceğim inşallah
Evt cnm sirkeli Su bende dusundum bakalimbenimde yanio ama oyle cok degil canm ys sirkeli su iimi geliomus
hadi insallah gorursunuzHuhuu nasılsınız hanımlar yarın inşallah bebegimin cinsiyetini öğreneceğim çok heyecanlıyım![]()
Daha ben inci iğne almadım yahu :/
bende daha almadm ekim gbi baslarm diorum erken gbi gelioBen son aylara doğru almayı düşünüyorum henüz erkenn
Sevdim sevdim .diğeri varken seni masum biri olarak hayal ediyordum şimdi çok vahşi fantastik biri gibi görüyorumsevdın mı bari bunu?
ayyy burasi hic esmio. mudanyaya gttik orasida ayni.smdi utu yaptim gebericrm valla heryerimden ter aaktiEvt cnm sirkeli Su bende dusundum bakalimbugun iyi gibi balkondayim süper esiyor bugun rahat oyuzden semaver yaktık terasta
![]()
Sevdim sevdim .diğeri varken seni masum biri olarak hayal ediyordum şimdi çok vahşi fantastik biri gibi görüyorum![]()
kkamyonmu carpmis kiz sanaUOTE="Surrender, post: 42090857, member: 346828"]n'olmuş?
aa hadı hayırlısı :=) allah önce saglıklı ve hayırlı olanı, sonra gönlüne göre olanı versın :=)
Aaaa mudanya serin olurdu aslında bu hoş bu seneki sıcaklık çok fena orayıda etkilemiş demekayyy burasi hic esmio. mudanyaya gttik orasida ayni.smdi utu yaptim gebericrm valla heryerimden ter aakti
Hormonlarda tavan yapmış maşallah harikasınbundan sonra beni böyle hayal et
![]()