• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok haklısın canım..zaten Babamız okadar metanetliydi ki,çok mutlu etti bu beni..herseye rağmen o bizim kızımız dedi kaale bile alma yırt at sonuçları dedi..benim üzülmemi hiç istemiyo zaten..onun desteğiyle kendime geldim bayagi..ve nerde okusam böyle riskli çıkıpta sapasağlam yavrulari doğmuş hep. Herkes karşı sıvı alınmasına. Biraz daha iyiyim suan daha sakinim
Eşini burdan tebrik etmek istiyorum ben ilk bebeklerimi kaybettim ve kaybetmenin acısını çok iyi biliyorum ama inanıyorum ki rabbimin izniylee hepimiz sağlıkla sıhatle bebeklerimizi kucaklarımıza alacağız. Sizlerden güç alıyorum ben hep. İçinin sakinleşmesine çok sevindimm☺️☺️ İyi haberleri bekliyoruzz inşallahhh

Kızlar ayrıntılı ultrasondan geldik bizim minik hep yuzustu yatti pek hareketli degildi oysa cikolata yemistim su icmistim.
Çok şükür hersey normal.
Rahim agzi uzunluguda gayet iyiymis erken dogum riskimiz gorunmedi.
Mesane böbrek damarlar kan akışı boyu kilosu hersey cok guzel çıktı elhamdülillah hatta 1 hafta öndeyiz.. Araligin son haftasi suan icin doğum ama bakalim zaman ne gostericek hayırlısı olsun bebeğim ya namaz kılar gibiydi masallah ona :KK74: Rabbim herkese bu guzel duyguyu yasatsin hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun insallah kızlar..
Bu arada ocean plus 1200 mg omega 3 e basladim.
Cuma gunude tetanoz aşısı yaptircam.Sanirim bi kac doz oluyormus aşı.

vogozo vogozo kuzum hicbisey yoktur Allah in izniyle sen gönlünü ferah tut Rabbim saglikla kucagina almayi nasip edicek insallah :KK68:

Kızlar ayrıntılı ultrasondan geldik bizim minik hep yuzustu yatti pek hareketli degildi oysa cikolata yemistim su icmistim.
Çok şükür hersey normal.
Mesane böbrek damarlar kan akışı boyu kilosu hersey cok guzel çıktı elhamdülillah hatta 1 hafta öndeyiz.. Araligin son haftasi suan icin doğum ama bakalim zaman ne gostericek hayırlısı olsun bebeğim ya namaz kılar gibiydi masallah ona :KK74: Rabbim herkese bu guzel duyguyu yasatsin hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun insallah kızlar..

Rabbim bozmasın İnşaallah.
Amin.. İnşaallah..

Çok şükür hersey normal.

senin adına çok sevindim. masaAllah kuzuna. darısı bizim başımıza inşaAllah:) Rabbim sağlıkla kucağımıza da almak nasib etsin.

Buda pozumuz :p

Eklentiler

• 20150810_114215~2~2.webp
    20150810_114215~2~2.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 105
Çok şükür hersey normal.

zeynocum gözün aydın ,çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine :KK68:

Evet konustum..zaten testin belirleyici olmadığını bunu için amniyosentez yapılması gerektiğini söyledi ama elimde degil çok kötü oldum
bu testler sadece bir istatistik sonucu.
sonucu iyi çıkanın bebeği sağlıklı olduğu garanti olmadığı gibi, kötü çıkınca da sağlıksız olduğu anlamı vermiyor.
korktuklarınla yüzleşmemen dileklerimle.

Çok şükür hersey normal.
Şükür cnm gözün aydın erkenmi gelecekmiş minnoşum :-) renkliydi dimi görüntü

Sagol cananım insallah hepimiz sağlıkla kucagimiza aliriz bebislerimizi fotoyu gordunmu omurgasina bak yaa Rabbim ne kadar mukemmel yaratiyor ne kadar sukretsek az :KK68:

gördüm görmezmıyım :) cok tatlı yesin teyzesı :) benım bebısımde 2 hafta once gıtıgımız ultrasonda aynı boyle secdeye yatmıs gıbı duruyodu :) senın cınsıyet bellı olmusmuydu canım?

Sagol cananım insallah hepimiz sağlıkla kucagimiza aliriz bebislerimizi fotoyu gordunmu omurgasina bak yaa Rabbim ne kadar mukemmel yaratiyor ne kadar sukretsek az :KK68:
Canim gozun aydin hersey normal cikmis icin rahat etmistir darisi bizim basimiza insallah yengenin tavsiye ettigi yerde mi yaptirdin ayrintili ultrasonu

@msg38 canim gozun aydin gulce geliyor demek bu kizlar cok nazli ya bayagi beklettiler bizi Allah saglikli sihhatli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Merhaba kızlar nasılsınız inşallah.....dün badana boya yaptirdik evi bugün de temizlik vardı.....yoruldum valla kizimla yatiyoruz şimdi. İnce işler kaldı onları da yavaş yavaş yaparım artık. ... ....herkese sevgiler...

Merhaba kızlar nasılsınız inşallah.....dün badana boya yaptirdik evi bugün de temizlik vardı.....yoruldum valla kizimla yatiyoruz şimdi. İnce işler kaldı onları da yavaş yavaş yaparım artık. ... ....herkese sevgiler...
o işe bende eylül ayında girişicem allah kolaylık versin hepimize.

Çok haklısın canım..zaten Babamız okadar metanetliydi ki,çok mutlu etti bu beni..herseye rağmen o bizim kızımız dedi kaale bile alma yırt at sonuçları dedi..benim üzülmemi hiç istemiyo zaten..onun desteğiyle kendime geldim bayagi..ve nerde okusam böyle riskli çıkıpta sapasağlam yavrulari doğmuş hep. Herkes karşı sıvı alınmasına. Biraz daha iyiyim suan daha sakinim
canım öncelikle gelmiş geçmiş olsun. boşuna vesvese etme 2 kuruşluk % si bile belli olmayan test için ya. aynen dediğin gibi çoğu annenin doktoru gel alalım demiş çocuğu riskli çıkınca. maşallah hepside sapasağlam.

Back
X