2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar birşey sorcam 17 haftalik hamileyim cinsellik sıfır hamile kaldım kalali eşim korkuyor beş dakka zevk için bebekten olmayalım diyo isimede geliyo☺bnm gibi olan var mi

Yawrum sendede ne dolap var maşaallah bütün dünya onun içinde :-) yemedin içmedin stokmu yaptın :-) benimki fakirrrrrrrr
Bende koydum biseyler okuldan gelince de kolay olsun diye ama büyük dondurucum yok, dolabinkine de her sey sigmiyo :110: büyük kolaylık ama mevsimiyken sen de koy istersen canim. Hamilelikte agirlasinca da yemek yapmak zor gelir...

hayır bişi olmuş olsa zaten kanama olurdu dimi
Hamilelik psikolojisi cok normal.
Umarim daha iyisindir. Bisey olmayacak merak etme. Bebis uyuyarak büyüyor. Daha sonralar uykudan uyandiracak ;)
Kizlar lierac kremi internetten nerden aliyosunuz.guvenilir bir site ariyorum.eczaneden cok pahaliya almistim

Botanikecza ve turuncukasa

Bende koydum biseyler okuldan gelince de kolay olsun diye ama büyük dondurucum yok, dolabinkine de her sey sigmiyo :110: büyük kolaylık ama mevsimiyken sen de koy istersen canim. Hamilelikte agirlasinca da yemek yapmak zor gelir...
Mesela ne koyayım fikir olsun :-) fasulye domates bamya koydum kırmızı biber koydum başka neler

Kizlar birşey sorcam 17 haftalik oldum eşimle cinsel ilişki halen olmadı hamileligimden beri korkuyor beş dakikalık zevk için bebeğe birşey olmasın diyo işime de geliyor☺benim gibi olan var mi
canım benimde 20.hafta olucak bi kere oldu ondada cok gerilince şimdi istesekte o an aklimiza gelince vazgecioruz kendim icin degil ama esime üzülüyorum sonucta ihtiyaci. ama oda sen o an gerilince uzuluorum dio garibim usul usul yatio yanima ;)

Yawrum sendede ne dolap var maşaallah bütün dünya onun içinde :-) yemedin içmedin stokmu yaptın :-) benimki fakirrrrrrrr
kizzz ortalik karisik gormuyon mu savas cikarsa die eve stok yapiom :kk77: oglusum ac mi kalsin. hepimize yeter hepiniz bize gelirsiniz 2 3 aylik stok var :KK45::KK45::KK45: o eriklerr tee gecen yazdan annem vermisti bi ara aticaktim yemioz die iiki atmamisim valla bi ara yaparim :KK53:

Mesela ne koyayım fikir olsun :-) fasulye domates bamya koydum kırmızı biber koydum başka neler
patlican koy ben patlicanin her turlusu icin hazirlayip koydumm bide kuru fasulye nohutu paket alinca bitene kadr kurtlanio die hasliyorum onuda dolaba atiyorum kolaylik oluo salindimi salca soganla hemn oluo.buyuk kolaylik. :)

Back
X