2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İstanbul çok mu sıcak şu saatte bile yoksa ben fenalık geçiriyor olabilir miyimmmm :eek:
Çok lükür Allah beterinden korusun,sıcaga hıc tahammulum yok ...Gece de böyleydi zatenn!
canim bursada ayni hic esmedi gece uyandim ter icindeydim dusa girdim gece gece kendime geldim. nefes aldrmadi

Kızlar tetanos aşısı yaptıran yok mu ? Sağlık ocağında 20. Haftada el yapalım demişti ebe. Ama bazı doktorlar yaptırmayı n diyor.

Çevremdeki herkes yaptırmış. Sezaryen ve normal dogumda da sonuç olarak kesiyorlar vucüdü. Bebeğe ve bize bağışıklık kazandırmak için beş doz vurrulmak gerekmiş???

Sizin doktorunuz ne dedi? Bi tanesi yaptır diğeri yaptırma dedi benimkilerin .

Biraz muallakta kaldım . Komsunun gelini yaptırdı onun ateşi çıkmış, hemşire yaparken ateş ve ağru yapar demiş. İki günde kolum ağrıdı dedi. Ağırlaşmış gibi .

Fikirlerinizi bekliyorum.

benimde dr um yaptırma dedi canım.bende çok muallakta kaldım.çevremde herkes yaptırmış sordum. ark ebesini aradı sordu.benimde gebelerimden 3 kişi daha aynı şeyi söyledi, dr ları önermemiş ama nedenini bilmiyorum dedi. bende çok kararsızım.dr um 0 negatif olduğun için yaptırma dedi bana, bunu da belirtiyim.gittiğimde nedenini sorucam.tlf da uzatmak istemedim çünkü..çok ağrı yapıyormuş evet..

kizlar Günaydin. sabah sabah sinirimi ziplattilar. bu hafta 2 vasita olmasn die eve yakin bi duraktan,is yerimin hemen onunden gecio die otobus kullandım. bugun bindigm otobuste hamile ve sakatlar icin ayrilmis yere oturdum butona basnak kolay olsn diye. tam inerken bastim sofor kim basti ya o butona dedi. ben bastim ne olmus dedim. orasi sakatlar ve hamileler icin smdi kapi kitlencek ii halt ettin dedi. bende hamileyim zaten mecbur olmasam binmem butona yakin die otrdum ne yapsaymisim dedim. otobusteki o an herkes ben hamileyim diyince donup bana bakti :) daha gobegim okadr belli olmadigi icin :) bide bol seyler giydigimden sanirim. snra o guya kitlenen kapi acildi kitlenmedi hic bak kitlenmiyormus gerz.k.l dedim indim. indgm gbi cektim plaka fotosunu ama elim ayagm titremeye basladi. bide foto cekerken bana korna calio kufur eder gbi. is yerine geldim bursa buyusehirin sayfasndan sikayt ettim hizimi alamadm cagri merkezini aradim. pislik. ne hakki varsa ne kdr saygisizlar. mecbur kalmasam zaten oyle ayrilan yerlere hayatta otyrnadn otrmam da ama buna calismak zor gelio heralde. duraktan ciktigmzdan beri her yolcuya bagirdi cagirdi terbiyesiz ama ben hakkindan geldim ole herkes karisi deil onun o gitsin karisna bagirsin. terbiyesiz adam.

kizlar Günaydin. sabah sabah sinirimi ziplattilar. bu hafta 2 vasita olmasn die eve yakin bi duraktan,is yerimin hemen onunden gecio die otobus kullandım. bugun bindigm otobuste hamile ve sakatlar icin ayrilmis yere oturdum butona basnak kolay olsn diye. tam inerken bastim sofor kim basti ya o butona dedi. ben bastim ne olmus dedim. orasi sakatlar ve hamileler icin smdi kapi kitlencek ii halt ettin dedi. bende hamileyim zaten mecbur olmasam binmem butona yakin die otrdum ne yapsaymisim dedim. otobusteki o an herkes ben hamileyim diyince donup bana bakti :) daha gobegim okadr belli olmadigi icin :) bide bol seyler giydigimden sanirim. snra o guya kitlenen kapi acildi kitlenmedi hic bak kitlenmiyormus gerz.k.l dedim indim. indgm gbi cektim plaka fotosunu ama elim ayagm titremeye basladi. bide foto cekerken bana korna calio kufur eder gbi. is yerine geldim bursa buyusehirin sayfasndan sikayt ettim hizimi alamadm cagri merkezini aradim. pislik. ne hakki varsa ne kdr saygisizlar. mecbur kalmasam zaten oyle ayrilan yerlere hayatta otyrnadn otrmam da ama buna calismak zor gelio heralde. duraktan ciktigmzdan beri her yolcuya bagirdi cagirdi terbiyesiz ama ben hakkindan geldim ole herkes karisi deil onun o gitsin karisna bagirsin. terbiyesiz adam.
Bebeğim boşver sıkma canını kendini ve haddini bilmez biri icin

Hayatım gecmış olsn valla insan böyle tiplere rastlayınca sinir krizi geçiriyor çok iyi anlıyorum seni.Ama psikopat/ ruh hastası velki de Allah bilir evde karısıyla /ailesiyle sorunları olan ezik bi tip, şansa devlet kurumunda şöför olunca insanlara da böyle davranıyor ; kısacası noolur canını sıkma sinirlenme ;sana yazık bebebkçiğe çok yazık.
Bir su iç nefes al rahatla bak ; Allah ta onu bildiği gibi yapsın inşallah öküz ayısı :KK20:

teyzelerim :)
biz bugün annecimle ayrıntılı ultrasonda gülüştük mutlu olduk..benim ufacık miniminnacık bile bişeyime rastlamadı doktor amca :) hem anneme ve cümle aleme pozumu da verdim..öperim ellerinizden :)
Bayıldımmm bu ne yahuuu :nazar::KK200:Allah nazardan saklasın pozunu yerimmm annesi bununn.:KK46:

Günaydın güzel anneler... çok şükür dörtlü tarama testimde çok temiz çıktı. Doktorum sonunda demir ilaci maltofer ve decaVit verdi. Sıra detaylı ultrasyona geldi. 28 eylüle gün verdi. O zaman 25 haftalik oluyorum 24. Haftaya kadar değil mi diye sordum. Ama kalbi 25. Haftada daha net belli oluyo o yüzden dedi. Kafama takıldı ama doktoruma da güveniyorum. Bakalım heyecanla şimdiden bekliyorum

iyi yapmışsınız. yolcu inmek için basıyor o butona. niye kapı kitlensin ki..

Bebeğim boşver sıkma canını kendini ve haddini bilmez biri icin
Hayatım gecmış olsn valla insan böyle tiplere rastlayınca sinir krizi geçiriyor çok iyi anlıyorum seni.Ama psikopat/ ruh hastası velki de Allah bilir evde karısıyla /ailesiyle sorunları olan ezik bi tip, şansa devlet kurumunda şöför olunca insanlara da böyle davranıyor ; kısacası noolur canını sıkma sinirlenme ;sana yazık bebebkçiğe çok yazık.
Bir su iç nefes al rahatla bak ; Allah ta onu bildiği gibi yapsın inşallah öküz ayısı :KK20:
smdi sakinledim.kizlar ama duraktan is yerine titreyerek geldim sinirden. alicam o hamile tisortlerinden bangir bangir yazsin hamile diye. ben nazar deger vs die bol giyiyorum dar gyince gobek bellide bol gyince kilo gobegi saniolr heralde yanimdaki teyze pek bi suzdu beni kilomu bebekmi die heralde ;) sikayet formuna yazdim zaten zor geliosa calismasn ben hamile hamile calisiyorum oda enekliyse otursun torun baksin yazdim. yasliydi cunku. eger siz cezasini vermezseniz hem soforu hem burulaşı mahkemeye vericem yazdim. teldede sikayt hattindaki kiza dedim. supheniz olmasin once buyuksehir zabita sonra ulasim hiz ilgilenecek dedi ins dedim. bebisim bugun pek hareketli onu hissettikce bosver diorum ona kimse zarar veremez :) annesi yesin onu bitanem benim:KK200:
Günaydın güzel anneler... çok şükür dörtlü tarama testimde çok temiz çıktı. Doktorum sonunda demir ilaci maltofer ve decaVit verdi. Sıra detaylı ultrasyona geldi. 28 eylüle gün verdi. O zaman 25 haftalik oluyorum 24. Haftaya kadar değil mi diye sordum. Ama kalbi 25. Haftada daha net belli oluyo o yüzden dedi. Kafama takıldı ama doktoruma da güveniyorum. Bakalım heyecanla şimdiden bekliyorum
canim benim randevumda tam 25.haftann basinda dr aradgmda tenezzul edip tele cikmadi sekreteride onemli degil yapilir diyince degistirdim dr mu. ptsi gidecegm dr bakalm ne diyecek yazarim

Gelde bu kızın doğacağı günü sabırla bekle :/ büyüsünler artık yaaaa
hissettikce hadi anneciğim gel artik diyorum esimde cocugu 7 ayda dogurtcaksin diyo ;) cilegin reklamnda kadn sandalyede oturup diyor ya seno bekliyoruz diye gozlerim doluyor hemen gel oglusum bizde seni bekliyoruz diyorum

iyi yapmışsınız. yolcu inmek için basıyor o butona. niye kapı kitlensin ki..
s.lk iste calismak zor gelio bitarafina. duraktada soforlerle kavga etti kalkarken. zaten oralara yaslilar oturuo ne yapicaklar elbet basan cikicak artik agzini acamaz heralde. susup incegimi sandida cok bekler.

kimseyi karıstırtma
nasıl başlanırsa öyle gıder. insan karnında tasıdıgı bebegın her seyıyle kendı ilgilenmek istiyor
kolay sureç degıl çünkü. en çok annenın hakkı bu
Ben 11 sene oğluma hamileyken eşimin abisi vefat etti. Hamileliğim boyunca onun ismini koymak istediklerini ima ettiler. Eşim de bayağı istiyodu. Ama ben yeni ölen birinin ismini vermek istemiyordum oğluma. Zaten bu konuda karışan büyüklere de uyuz oluyorum. Sanki on kere doğuruyor insanlar. SOnra son ayımda birisyle tanıştık. Konu açıldı. Adam eşime dedi ki. Ben doğduğumda 18 yaşında bir abim varmış. Yeni ölmüş. Onun adını vermişler bana. Küçüklüğüm beni çağırdığında abim aklına gelip ağlayan insan anılarıyla dolu. 18'e gelir gelmez değiştirdim adımı. Sakın böyle birşey yapmayın dedi. Allah razı olsun :) Eşim de benim ve kendisinin istediği iki ismi kullanma konusunda ikna oldu. Şimdi bunda kimse sesini çıkarmıyor bile. :P Öyle geniş geniş düşünüyoruz. Tavsiyelere açığız tabi ama kimse haddini aşamıyor. Baştan nasıl olursa öyle devam eder. Kibarca devredışı bırakmak lazım böyle insanları.

yazık yaa ben kanguruya koyamam bebişi
sıkışır orada.
kullanmayı düşünmüyorum:KK53:
Ay o kadar rahat birşey ki inanamazsın. Oğlumu uzunca süre taşıdım bununla. Hem o çok rahat ediyordu. Hem bana fazla ağırlık vermiyordu. Hem de hep çok yakınımdaydı dışarıdayken. Denemeni tavsiye ederim.

Ben 11 sene oğluma hamileyken eşimin abisi vefat etti. Hamileliğim boyunca onun ismini koymak istediklerini ima ettiler. Eşim de bayağı istiyodu. Ama ben yeni ölen birinin ismini vermek istemiyordum oğluma. Zaten bu konuda karışan büyüklere de uyuz oluyorum. Sanki on kere doğuruyor insanlar. SOnra son ayımda birisyle tanıştık. Konu açıldı. Adam eşime dedi ki. Ben doğduğumda 18 yaşında bir abim varmış. Yeni ölmüş. Onun adını vermişler bana. Küçüklüğüm beni çağırdığında abim aklına gelip ağlayan insan anılarıyla dolu. 18'e gelir gelmez değiştirdim adımı. Sakın böyle birşey yapmayın dedi. Allah razı olsun :) Eşim de benim ve kendisinin istediği iki ismi kullanma konusunda ikna oldu. Şimdi bunda kimse sesini çıkarmıyor bile. :p Öyle geniş geniş düşünüyoruz. Tavsiyelere açığız tabi ama kimse haddini aşamıyor. Baştan nasıl olursa öyle devam eder. Kibarca devredışı bırakmak lazım böyle insanları.
bende ruyamda gordum bi isim onun yanina oguz olsun dedi esim tmm dedim. kvldem oguz eski isim die isim onermeye basladi.hatta yegenin su ismi istio onu bile koyun dediler bende oguz olucak dedim. snra oguz isminin analizinde hantal agir kanli gecince vazgecer gbi oldk ozaman isim onerdiler hosuma gidene olabilr dedim. esimde iki isim olucak belki etkilemez okdr oguz a ben cok alistim baska isme alisamiyorum dedi tmm ozamn dedim smdi hepsinn agzi kapandi. ama esimde suc benden habersiz anne yegenmn ismini sen buldun koydun bizimkine varmi bi dusuncen degisik isim duydnmu koyarmisin demis. yine oglum bana bole dedi illa benm dedigm ismi koyun demediler. sadece fikir beyan ettiler siz uygun gorurseniz dediler. tabiki degisik isim olsa hosuma gtse koyarim ama biz en bastan erkek hissedince esim oguz istedi. smdi ona alistik heralde oguz olucak bi ismi

bende ruyamda gordum bi isim onun yanina oguz olsun dedi esim tmm dedim. kvldem oguz eski isim die isim onermeye basladi.hatta yegenin su ismi istio onu bile koyun dediler bende oguz olucak dedim. snra oguz isminin analizinde hantal agir kanli gecince vazgecer gbi oldk ozaman isim onerdiler hosuma gidene olabilr dedim. esimde iki isim olucak belki etkilemez okdr oguz a ben cok alistim baska isme alisamiyorum dedi tmm ozamn dedim smdi hepsinn agzi kapandi. ama esimde suc benden habersiz anne yegenmn ismini sen buldun koydun bizimkine varmi bi dusuncen degisik isim duydnmu koyarmisin demis. yine oglum bana bole dedi illa benm dedigm ismi koyun demediler. sadece fikir beyan ettiler siz uygun gorurseniz dediler. tabiki degisik isim olsa hosuma gtse koyarim ama biz en bastan erkek hissedince esim oguz istedi. smdi ona alistik heralde oguz olucak bi ismi
Eşin sorduğu için önermiş sonra da çok üstelememiş. İdeal kayınvalide :) değerini bil. Rüyada gördüğü ismi de koyacaksınız dimi canım?

Back
X