2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Eşin sorduğu için önermiş sonra da çok üstelememiş. İdeal kayınvalide :) değerini bil. Rüyada gördüğü ismi de koyacaksınız dimi canım?
iyidir sağolsun dusunur benide.. hakkini yiyemem. annem gbi geldimi evde ne is varsa yapar yemek getirir ustune bide yapar oyle gider. saolsn daha ne olsun ;)

Valla benden bir türlü gitmedi şu iştahsızlık şuana kadr hiç kiola almadım hatta 3 kilo kaybm vr bebeyim zayıf olck herlde ya :KK43:
Endişelenme..
Doktor bana ne dedi biliyor musun 3. ayda gittiğimde. Hatta eşim sordu. Hiçbirşey yiyemiyor dedi (folik asitten dolayı bir hafta perişan olmuştum) Doktor da dedi ki günde iki tane dondurma yese yeter bebeğe. Bebek için tıka basa yemesine gerek yok. Sadece kendisi güçten düşmesin yeter dedi. Bebeğin aç kalması için anormal açlık gerekiyormuş.

Kızlaaarrr slmmm :))
Biz doktordan geldik az önce , prensesimiz 290gr olmuş :) detaylı ultrason yaptı herşey yolunda çok şükür :nazar:
Ama duruşu biraz rahatsız gibiydi ya doktorda ona takıldı biraz,3hafta snra tekrar gitcem ozmn sıvısı çoğalmış olcak dedi, belki oyüzden henüz rahat deildir ozmn bakcaz dedi,umarım kötü bişi yoktur..
Bide cici aldık biz bebişimize :) ilk cicileri :)
harika şeyler almışsın çok güzeller

iyidir sağolsun dusunur benide.. hakkini yiyemem. annem gbi geldimi evde ne is varsa yapar yemek getirir ustune bide yapar oyle gider. saolsn daha ne olsun :KK66:
Valla çok şanslısın o zaman. Değerini bil. Benimki de aynı dediğin gibi ama bu isim konsunda bayağı bir sinir etmişlerdi zamanında. Bu tarz konularda ilk başlarda çok karışırlardı. Ama dediğim gibi başta nasıl başlarsa öyle gidiyor.. Herkes haddini bilmeli :KK53::KK53:

Selam kizlar benimde istahim acildi son zamanlarda insallah cok kilo almam birden.. bu arada pazartesi bebisimi gormeye gidicem 3 hafta oldu gormeyeli her gidisimde cok heyecanlaniyorum :) bide 4lu test yapilicak..

Valla çok şanslısın o zaman. Değerini bil. Benimki de aynı dediğin gibi ama bu isim konsunda bayağı bir sinir etmişlerdi zamanında. Bu tarz konularda ilk başlarda çok karışırlardı. Ama dediğim gibi başta nasıl başlarsa öyle gidiyor.. Herkes haddini bilmeli :KK53::KK53:
evet bastan nasi olursa ole gidio benm kaynvldemde herseye karsrdi ilk evlendgmde annemlere nezamn gidecegmize bile... ama zamanla o beni ben onu tanidim suan oyle bisi yok..sadece sunu acaba soyle mi yapsanz der eger size uygunsa der. bana uyuosa yaparm yoksa yapmam. buarada ruyada gordugm ismi koyucam canim o konuda hassasim cunku iki kere gordum 2.yi gordugum zaman koymasak ne olurki filan die dusunuodm bebegmin buyudugnu 9 yaslarnda erkek cocuk oldgnu gormustum ilkide erkek bebekti zaten kucagma veriliodu bu senn bebegn die. oyuzden hep erkek diodum hissediodum nitekim erkek te olucak insallah

evet bastan nasi olursa ole gidio benm kaynvldemde herseye karsrdi ilk evlendgmde annemlere nezamn gidecegmize bile... ama zamanla o beni ben onu tanidim suan oyle bisi yok..sadece sunu acaba soyle mi yapsanz der eger size uygunsa der. bana uyuosa yaparm yoksa yapmam. buarada ruyada gordugm ismi koyucam canim o konuda hassasim cunku iki kere gordum 2.yi gordugum zaman koymasak ne olurki filan die dusunuodm bebegmin buyudugnu 9 yaslarnda erkek cocuk oldgnu gormustum ilkide erkek bebekti zaten kucagma veriliodu bu senn bebegn die. oyuzden hep erkek diodum hissediodum nitekim erkek te olucak insallah
Evliliğin başlarında herkes yaşıyor bunları anlaşılan. Ama iyi niyetliyse taraflar zamanla aşılıyor. İsim konusunda çok sevindim. (rüyanda gördüğünü koyacağın için) Hayırlısı olsun inşallah. Ben hala isim bulamamış olsam da senin adına sevindim.

Slm kızlar,herkes iyidir umarım. Psikolojisi bozuk olan var mı. Çok kötüyüm. 2 gündür bunalıma girdim sanki. Çok depresif haldeyim. Ortada sebepte yok doğru düzgün. Napsam düzelemiyorum. Çok sinirliyim. Herkese kaynıyorum. Sürekli somurtuyorum. Annemi özledim.

Valla benden bir türlü gitmedi şu iştahsızlık şuana kadr hiç kiola almadım hatta 3 kilo kaybm vr bebeyim zayıf olck herlde ya :KK43:

bende de var biraz. sabahları mesela. ekmekarasına zeytini koyuyorum da yiyorum. :) zeytin iştah açar diye biliyorum.
ekmekte genelde avucumun içi kadar oluyor. sonra bir yumurta yiyorum. bu ara iyi sayılır. iştahla yemesemde çabuk yutabiliyorum. bazen öyle oluyor ki ağzımda döndürüyorum döndürüyorum yutamıyordum. üstüne ağzımda tuttuğum için midem bulanıyordu.
su ile yutuyorum genelde.
bu sabahta sütü bu ara az içiyorum diye koca bardak içtim. içtim de, mideme ağrı giriyor sabah beri. böyle acıyor. gazdan mı ki...

Bide kizlar her sabah uyandigimda belim tutulmus uyaniyorum gun icindede belim sirtim cok agriyo

benim gün içinde oturup kalkarken batıyor hep.
bazen öyle batıyor ki, sesli tepki veriyorum. yürüyüşüm değişiyor. :)) Allahtan çok sürmüyor.
ama iki sabahtır tam kalkacağım geriniyor gibi oluyorum, ayağıma kramp giriyor. çok sürmüyor ama rahatsız ediyor.

Slm kızlar,herkes iyidir umarım. Psikolojisi bozuk olan var mı. Çok kötüyüm. 2 gündür bunalıma girdim sanki. Çok depresif haldeyim. Ortada sebepte yok doğru düzgün. Napsam düzelemiyorum. Çok sinirliyim. Herkese kaynıyorum. Sürekli somurtuyorum. Annemi özledim.
Ay canımm. Ben de çirkeflik bende sanıyordum. Bir haftadır berbat haldeyim. Göbeğime kelebek kondu (şu kıllı çirkin olanlardan. ) Ağlama krizine girdim. Eşimle tartıştım. Dün bi komşuyu güvenliğe şikayet ettim. ve bir de koltuk örtülerimi getirmeyen koltukçuyla kavga ettim telefonda. (Normalde böyle değilim ama bir haftadır pimi çekilmiş bomba gibiyim)

Kayinvalidesiyle sorun yasayanlardan biride benim hele ilk zamanlar cok kotuydu zaten 1 sene konusmadim. Evlendigimizin ilk ayi bizde kalmaya geldi eşimi yatak odasindan ariyodu kalk yanima gel diye. Ooo neler neler yasadim en sonunda cildirdim kavga ettik konusmadim 1 sene. Sonra akli basina geldi neler yapmisim ben falan simdi iyi gibiyiz ama yine arada o icindeki canavar gozukuyo malesef. Isim konusundada olaylar yasadik. Siz ne istiyosaniz koyun ben ona istedigim isimle hitap edicem diyo. Beynime kan sicradi olabilirmi boyle bisey. Oyle bisey olmicagini uygun bi dille anlattim :D hamile insana neler yasatiyolar neyse mubarek cuma gunu sinirlendim yine

Back
X