2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evliliğin başlarında herkes yaşıyor bunları anlaşılan. Ama iyi niyetliyse taraflar zamanla aşılıyor. İsim konusunda çok sevindim. (rüyanda gördüğünü koyacağın için) Hayırlısı olsun inşallah. Ben hala isim bulamamış olsam da senin adına sevindim.
insallah sizde hayrlisiyla bulup koyarsiniz canim.
Slm kızlar,herkes iyidir umarım. Psikolojisi bozuk olan var mı. Çok kötüyüm. 2 gündür bunalıma girdim sanki. Çok depresif haldeyim. Ortada sebepte yok doğru düzgün. Napsam düzelemiyorum. Çok sinirliyim. Herkese kaynıyorum. Sürekli somurtuyorum. Annemi özledim.
canim bendede var bi sinir. tahammulum yok birseye. dunde is yerindeki numunecilere bagirdim bende isine gelmeyen calismasn defolup gtsin dedim işverenim sasirdi beni oyle gorunxe ama bisi diyemedi ;) sen dr u ne yaptin agrin oldugu zaman
Kayinvalidesiyle sorun yasayanlardan biride benim hele ilk zamanlar cok kotuydu zaten 1 sene konusmadim. Evlendigimizin ilk ayi bizde kalmaya geldi eşimi yatak odasindan ariyodu kalk yanima gel diye. Ooo neler neler yasadim en sonunda cildirdim kavga ettik konusmadim 1 sene. Sonra akli basina geldi neler yapmisim ben falan simdi iyi gibiyiz ama yine arada o icindeki canavar gozukuyo malesef. Isim konusundada olaylar yasadik. Siz ne istiyosaniz koyun ben ona istedigim isimle hitap edicem diyo. Beynime kan sicradi olabilirmi boyle bisey. Oyle bisey olmicagini uygun bi dille anlattim :KK70: hamile insana neler yasatiyolar neyse mubarek cuma gunu sinirlendim yine
bende benzerini yasadim yegenini gonderiodu odamiza odamz vc nin yanndaydi 5 dk bi vcyr giriodu. lambayi tak tuk vurarak aciodu kapilari carpioďu uyanalm die. en son bi patladm. benim ona getirdiklermi atti onumr istemiorm die oda bana hediye almsti bende çıkardım yeter dedim. attim onune. esim memur die ya ogrtmn ya hemsire gelin istermis ikidebi bunlari diodu. ben sanki okul okumadım. en son aldiklrini atinca sen bizi zaten hic begenmedinki dedi kim kimi begenmedi dedim sen beni yakistiramadn ogluna yok hemsite gelin istermissin yok ogretmen bosanayimda al ozaman benim basimi ne yaktin dedim. kapdi cenesini. ama gorumcemdrn allah razi olsn o onun hakkndan cok geldi sen ne istiosn kapa ceneni die. snra bizi havalimanina ugurlarken sarildi ope ope aglaya aglaya bitiremedi sanki yarim saat once kavga eden biz deiliz. esime dedim sen yokken tartstik die anlattim olanlari hadi canim dedi. e gayet iidi sarildi optu seni dedi eee dedim anan dengesiz. bi kere daha yone cildirtti beni. o da son oldu snra insan gorunumune gecti.allahtan uzaktim ilk 2 yil. yakin olsaydik belkide bosanrdik diyorum. ama suan masallah cok iyi. desturlamak lazimmis demekki :)

Sakin oldugum zaman tepeme cikiyo o yuzden beni hep o noktaya getiriyo sagolsun (!) Ama cok yoruluyorum gerilimi hic sevmiyorum zaten hamileyim dengem alt ust olmus durumda. Eylulde 2 hafta kalmaya gelicek simdiden mutsuzum sakin olmam lazim. Eşim benden yana hep biliyo cunku annesini. Zaten onu bukadar sevmesem hayatta katlanmamda eşimi cok sevdigim icin katlaniyorum.
2 hafta mı Allah sabır versin canım benim.. Eşinde senden yanaysa o zaman sorun yok.. Çünkü kimileri vardır haklı da olsa haksız da olsa annesi olduğu için asla bişey dedirtmez (benimki mesela):)
Kimse istemez kötü olsun falan ama işte bazı şeyler birike birike taşıyor... Neyse sen onu düşünme boşver alışmışsındır artık gerçi he de geç...

Size daha komiğini anlatayım. Eşimin yeğeni ilk çocuğunun kimliği eve geldiğinde beyninden vurulmuşa dönmüş. Eşi çocuğa kendi ablasının (yani kızın görümcesinin) adını da ekletmiş kimlikte. Hem de eşine hiç birşey söylemeden. Ne manyaklar var daha.
esim oyle bisi yapsa ayaklandigm gbi nufus dairesine gider kimligide adida degistirrdim. esimide paralardim valla ne munasebet. ama yapmaz esim saolsn saygilidir isim koyma hakki senin sen cekiosun herseyi karismam dedi.

esim oyle bisi yapsa ayaklandigm gbi nufus dairesine gider kimligide adida degistirrdim. esimide paralardim valla ne munasebet. ama yapmaz esim saolsn saygilidir isim koyma hakki senin sen cekiosun herseyi karismam dedi.
Yani ben de muhtemelen böyle yapardım ama bizim kız dediğim gibi pek bi mülayim. Benim için böyle bir emri vaki boşanma sebebi bile olabilir.

Kayinvalidesiyle sorun yasayanlardan biride benim hele ilk zamanlar cok kotuydu zaten 1 sene konusmadim. Evlendigimizin ilk ayi bizde kalmaya geldi eşimi yatak odasindan ariyodu kalk yanima gel diye. Ooo neler neler yasadim en sonunda cildirdim kavga ettik konusmadim 1 sene. Sonra akli basina geldi neler yapmisim ben falan simdi iyi gibiyiz ama yine arada o icindeki canavar gozukuyo malesef. Isim konusundada olaylar yasadik. Siz ne istiyosaniz koyun ben ona istedigim isimle hitap edicem diyo. Beynime kan sicradi olabilirmi boyle bisey. Oyle bisey olmicagini uygun bi dille anlattim :KK70: hamile insana neler yasatiyolar neyse mubarek cuma gunu sinirlendim yine
İsim konusu bizde de var benimde söz hakkım yokmus isim konusunda ::)) böyle de dengesiz insanlar var büyükler koyarmış şimdiye kadar hep büyük konustugum ıcın basıma geldı benım sanki onların cocugu olcak onlar 9 ay boyunca karnında tasıyorlar sonra da gelıp ısme karısıyorlar ne cektıgımı bır ben bır Allah bılır ama yıne huzurumuz kacmasın dıye susuyorum işte bakalım nere kadar iyi kayınvalıde varmı acaaba merak ıcerısındeyım :::)))

Ben 17+4 haftalık hamileyim doktor bana 4 gün önce cinsiyetini %100 erkek dedi pipisini bizde gördük ama göbek kordonuda olabilirmi diye düşünüyorum alışverişe daha başlamadım başlasammı yanılırmı doktor bana fikir verebilirmisiniz...

Ben 17+4 haftalık hamileyim doktor bana 4 gün önce cinsiyetini %100 erkek dedi pipisini bizde gördük ama göbek kordonuda olabilirmi diye düşünüyorum alışverişe daha başlamadım başlasammı yanılırmı doktor bana fikir verebilirmisiniz...
doktoruna güvenmen lazım bence, bana 11+4'de erkek dedi, ben o hafta başladım ve yanılmadı, doktorun iyiyse değişmez

İsim konusu bizde de var benimde söz hakkım yokmus isim konusunda ::)) böyle de dengesiz insanlar var büyükler koyarmış şimdiye kadar hep büyük konustugum ıcın basıma geldı benım sanki onların cocugu olcak onlar 9 ay boyunca karnında tasıyorlar sonra da gelıp ısme karısıyorlar ne cektıgımı bır ben bır Allah bılır ama yıne huzurumuz kacmasın dıye susuyorum işte bakalım nere kadar iyi kayınvalıde varmı acaaba merak ıcerısındeyım :::)))
valla dinen isim koyma hakki anneye ait kim dediyse halt etmis. ne hakları var ya onlara ne oluo

Benim kayınvalide benim ismimi koymayın ben istemem dedi (sanki ismini koymak için yalvarıyormuşuz gibi) Ben karışmam dedi, sonra sıraladı da sıraladı isimleri :) Tabi sonuç hüsran çünkü o erkek bekliyordu...
Canım inan her yerde herkesde var bu mevzuu eşlerimize büyük görev düşüyor bu konuda..

Canım bende geçen hafta kızım olacağını öğrendim, 4 gün sonra devlet hastanesine gittim ordaki de %1.000,00 kız deyince kesinleştirdim, ama zannetmiyorum doktorun yanılacağını kesin konuşmuş çünkü

valla dinen isim koyma hakki anneye ait kim dediyse halt etmis. ne hakları var ya onlara ne oluo
T the angellll ah kuzum gel de onlara anlat bşrde dalga gecer gıbı baska bır ısımde soyluyorlar tarihi eser beni delirtmek için hepsi gülüp gecıyorum ama kendı kendımı de yıyorum sırf saygımı yıtırmıyım dıye susuyorum

Huhuuuuu 2 gündür internetim yok sanki eksikti bir yanımmm :-) ara ara kafelerden falan 5 dk girdim :-) neler yapıyorsunuz ne konuştunuz tetenoz aşısını ne yaptınızzzz

Hayırlısı olsun :) benim gönlümden hep kız geçmişti ama erkek dedi siz böyle diyince o zaman kesinleştirdim bende şimdi oğlum olacak die :)
Canım bende geçen hafta kızım olacağını öğrendim, 4 gün sonra devlet hastanesine gittim ordaki de %1.000,00 kız deyince kesinleştirdim, ama zannetmiyorum doktorun yanılacağını kesin konuşmuş çünkü

Huhuuuuu 2 gündür internetim yok sanki eksikti bir yanımmm :-) ara ara kafelerden falan 5 dk girdim :-) neler yapıyorsunuz ne konuştunuz tetenoz aşısını ne yaptınızzzz
Tetanoz aşısını yaptırmamı önerdi doktorum.
21. haftada sağlık ocağına gidip yaptırmayı planlıyorum.
Doğumun steril ortamda olmaması gibi durumdan bahsedilerek tetanoz aşısı gündeme geliyor, fakat trafik kazası, ya da başka basit yaralanmalar da tetanoza sebep olabiliyormuş canım.
Yaptırmayı planlıyorsan bir iki hafta içinde gidip ilk dozunu yaptırabilirsin, bu aşının bebeğimize hiçbir zararı olmadığı gibi aksine onun da aşılanmasını sağlıyormuş.
Zaten doğduktan sonraki aşı takvimlerinde de bu aşı mevcut.

Daha belli değil yarin kontrolo_O
hiç bir yorum yapılmamış olması inan daha güzel.
Biraz fazla beklemiş olacaksın ama kesin ve net olarak öğreneceksin umarım.
Benim kafamı 14+2 de her ikisi de olabileceğine dair yorum yapıp karıştırdılar.
Dün (16+1 de) kontrolüm vardı, artık karışıklık istemiyorum diye sabahtan başka bir doktora daha muayeneye gittim.
Bu bebek kız dedi, diğerleri kordonla karıştırmıştır dedi.
Oh öğrendim dedim.
Öğleden sonra kendi doktorum da cinsiyetine erkek dedi (baktığı bölümde ben de çıkıntı gördüm). "erkek mi?" diyebildiğimi hatırlıyorum. Diğer doktorun dediğini anlattım, başla bir pozisyondan baktı, evet kız dedi. 20.haftada tekrar bakıp netleştiririz dedi :)
Kızım diye seviyorum artık minnoşumu :)

Back
X