- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #22.661
insallah sizde hayrlisiyla bulup koyarsiniz canim.Evliliğin başlarında herkes yaşıyor bunları anlaşılan. Ama iyi niyetliyse taraflar zamanla aşılıyor. İsim konusunda çok sevindim. (rüyanda gördüğünü koyacağın için) Hayırlısı olsun inşallah. Ben hala isim bulamamış olsam da senin adına sevindim.
canim bendede var bi sinir. tahammulum yok birseye. dunde is yerindeki numunecilere bagirdim bende isine gelmeyen calismasn defolup gtsin dedim işverenim sasirdi beni oyle gorunxe ama bisi diyemediSlm kızlar,herkes iyidir umarım. Psikolojisi bozuk olan var mı. Çok kötüyüm. 2 gündür bunalıma girdim sanki. Çok depresif haldeyim. Ortada sebepte yok doğru düzgün. Napsam düzelemiyorum. Çok sinirliyim. Herkese kaynıyorum. Sürekli somurtuyorum. Annemi özledim.

bende benzerini yasadim yegenini gonderiodu odamiza odamz vc nin yanndaydi 5 dk bi vcyr giriodu. lambayi tak tuk vurarak aciodu kapilari carpioďu uyanalm die. en son bi patladm. benim ona getirdiklermi atti onumr istemiorm die oda bana hediye almsti bende çıkardım yeter dedim. attim onune. esim memur die ya ogrtmn ya hemsire gelin istermis ikidebi bunlari diodu. ben sanki okul okumadım. en son aldiklrini atinca sen bizi zaten hic begenmedinki dedi kim kimi begenmedi dedim sen beni yakistiramadn ogluna yok hemsite gelin istermissin yok ogretmen bosanayimda al ozaman benim basimi ne yaktin dedim. kapdi cenesini. ama gorumcemdrn allah razi olsn o onun hakkndan cok geldi sen ne istiosn kapa ceneni die. snra bizi havalimanina ugurlarken sarildi ope ope aglaya aglaya bitiremedi sanki yarim saat once kavga eden biz deiliz. esime dedim sen yokken tartstik die anlattim olanlari hadi canim dedi. e gayet iidi sarildi optu seni dedi eee dedim anan dengesiz. bi kere daha yone cildirtti beni. o da son oldu snra insan gorunumune gecti.allahtan uzaktim ilk 2 yil. yakin olsaydik belkide bosanrdik diyorum. ama suan masallah cok iyi. desturlamak lazimmis demekki :)Kayinvalidesiyle sorun yasayanlardan biride benim hele ilk zamanlar cok kotuydu zaten 1 sene konusmadim. Evlendigimizin ilk ayi bizde kalmaya geldi eşimi yatak odasindan ariyodu kalk yanima gel diye. Ooo neler neler yasadim en sonunda cildirdim kavga ettik konusmadim 1 sene. Sonra akli basina geldi neler yapmisim ben falan simdi iyi gibiyiz ama yine arada o icindeki canavar gozukuyo malesef. Isim konusundada olaylar yasadik. Siz ne istiyosaniz koyun ben ona istedigim isimle hitap edicem diyo. Beynime kan sicradi olabilirmi boyle bisey. Oyle bisey olmicagini uygun bi dille anlattimhamile insana neler yasatiyolar neyse mubarek cuma gunu sinirlendim yine