2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

minnoşlar :=) ayrıntılıya gırmısy mıydın sen? belkı 1 i erkektır :=)
2 sinin cinsiyetıne rahat bakabıldı mı yanı doktor :KK48:
Evet canim persembe girdim.ikiside kiz dedi yine.ikizi tutturduk ilk denemede bari birinide erkek tuttursaydik iyidi dedik ama olmadi.herseyin hayirlisi.Allah aratmadi cok sukur.

park yatak alacaktım
baya büyük oluyorlar. yer sıkıntısından dolayı gecen baktım. ilk 5-6 ay idare etsın sonrasına bakarım dedim
o yuzden şu tarz bişi alacagım
image.jpg

ya da böyle bişi.
152507253_tn24_0.jpg

senın gösterdıklerınde de 6 ay yatılıyor
sokrasında ayaga dıkılıyor veletler :=)

bu kırmızılar da çok hoşş. Bundan mı alsam napsam :KK68:

park yatak alacaktım
baya büyük oluyorlar. yer sıkıntısından dolayı gecen baktım. ilk 5-6 ay idare etsın sonrasına bakarım dedim
o yuzden şu tarz bişi alacagım
image.jpg

ya da böyle bişi.
152507253_tn24_0.jpg

senın gösterdıklerınde de 6 ay yatılıyor
sokrasında ayaga dıkılıyor veletler :=)
bendede yer sıkıntısı var nereye ne sığdırıcağımı bilmiyorum :) dolap lazım nere koyulacak zor yani

canım bence de yaz sayfanın adını takip ederiz ilgilenenler bakar hem. Ben bunları çok beğeniyorum çok şık ellerine sağlık:)[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim canım begenmene sevindim:KK22:

bendede yer sıkıntısı var nereye ne sığdırıcağımı bilmiyorum :) dolap lazım nere koyulacak zor yani
evet, o yuzden bu tarz bişi bakmaya karar verdım. bunlar baya küçük oluyorlar ve derınlıklerıde çok iyi oluyor
elinde odadan odaya tasınır.
bu tarz bişi bakabılırsın sen de

evet, o yuzden bu tarz bişi bakmaya karar verdım. bunlar baya küçük oluyorlar ve derınlıklerıde çok iyi oluyor
elinde odadan odaya tasınır.
bu tarz bişi bakabılırsın sen de
canım bende iki kere masraf yapmak istemiyorum 6 ay sonra tekrar bi beşik gerekicek kendi şifonyerimi boşaltıcam bebek kıyafetleri için dolabımın yanındada küçük bi boşluk var orayada uzun bi dolap yaptırırım bi katı askılık alt raf kaba eşyaları koyarım. oyun parkı olan beşikten alırım büyük ihtimalle. diye düşünüyorum şimdilik geniş evler nasip etsin Allah hepimizede rahat rahat genç odaları yapalım inşallah

canım bende iki kere masraf yapmak istemiyorum 6 ay sonra tekrar bi beşik gerekicek kendi şifonyerimi boşaltıcam bebek kıyafetleri için dolabımın yanındada küçük bi boşluk var orayada uzun bi dolap yaptırırım bi katı askılık alt raf kaba eşyaları koyarım. oyun parkı olan beşikten alırım büyük ihtimalle. diye düşünüyorum şimdilik geniş evler nasip etsin Allah hepimizede rahat rahat genç odaları yapalım inşallah
bunlar ucuz canım. 100-150 tl arası bişi
hatta nette 2. göstrdıgım 90 tl bişi. o yüzden bu sekılde düşündüm
yani pek masraftan sayılmayacak :KK48:

park yataklar geniş oluyorlar biraz, dolanırken görmüştüm bu sıgmaz dedım.

bunlar ucuz canım. 100-150 tl arası bişi
hatta nette 2. göstrdıgım 90 tl bişi. o yüzden bu sekılde düşündüm
yani pek masraftan sayılmayacak :KK48:

park yataklar geniş oluyorlar biraz, dolanırken görmüştüm bu sıgmaz dedım.
gayet uygunmuş canım ben sepet olanlara bakmıştımda 750 600 o aralardaydı. başlangıç için çok iyi o zaman

süpersin bende 1,5 kg almışım bazen 1 kg oluyo doktor bundan sonra aylık 1,5 alabilirsin dedi
Ben 10 kilo da alsam kilo almadan hamileliği tamamlamış olacam ve tabi doğumla yine gitcek kilolar.
Beni kıskananlar son aylarda günde bir kilo alırsın diyolaa emzirirken kilo alırsın diyolaaa:KK20:

Back
X