2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Akşam akşam aksiyon yaşadım yaaaa akşam yemeğinde turşu yememle başladı herşey ve tansiyonum yükseldi eşime tansiyomu ölç dedim evde telaşla tansiyon aletini ararken ben iyice gittim sonra tansiyon aletini aldı gelirken sen ayağıma tarak kemiğimin üzerine düşür zaten kendimden geçmişim tansiyonum 14-10 çıktı ayağıma buz koyduk öylece yatıyorum umarım birşey olmamıştır yaaa Acıyor önce arkaya hareket ettirince :cry:

gecms olsn cnm cok..bn d bgn kotu seyler yasadm hasta oldm sanirm tansiyonum da dustu olcem bayilcam sandim.dikkat et sen de

Akşam akşam aksiyon yaşadım yaaaa akşam yemeğinde turşu yememle başladı herşey ve tansiyonum yükseldi eşime tansiyomu ölç dedim evde telaşla tansiyon aletini ararken ben iyice gittim sonra tansiyon aletini aldı gelirken sen ayağıma tarak kemiğimin üzerine düşür zaten kendimden geçmişim tansiyonum 14-10 çıktı ayağıma buz koyduk öylece yatıyorum umarım birşey olmamıştır yaaa Acıyor önce arkaya hareket ettirince :cry:
Geçmiş olsun canım. Tansiyonunu atlama ama tekrar ölç yüksek çıkarsa muhakkak dr ara bilgi ver

Tam 28+0 da gittim devlet hastanesine
Doktor 1500 gr dedi gelişimi haftasiyla uyumlu dedi sonra nst ye yolladı orda bi çift sira bekliyodu aynı doktora görünmüşüz tesadüf son adet tarihimiz bile aynı :) doktor ona bebeğiniz kilolu demiş yedikerine dikkat et hamurisi yeme falan bisürü şey söylemiş .hemen sordum tabi bebiş kaç kilo dedim 1300 gr dedi :) ee bana 1500 gr normal dedi ona çok kilolu demiş kafamda deli sorular ???
Masallah fazlaymis :) boyu uzundur belki..erkek kiz da farkediyor

Kuzum tecrübeli bir anne olarak sana sorayım, ben bebek bezi olayından hiç anlamıyorum :KK43: Hepsi aynı gözüküyor gözüme 2-3-4-5 gibi bir şeyler yazıyor. Bizim kaç almamız gerekiyor o_O
İlk olarak Yenidoğan 1 numara canım. ....sonrasında o bezlerin üzerinde yazan kilosuna göre alicaz ....önemli olan numaradan çok kiloya göre almak lazım. .....

Kızlar mrb ii akşamlar herkese ben inşallah allahım izin verirse Mayıs annesi olucam. Siz tecrübeli annelere daha doğrusu hamilelere sormak istediğim bişey var. 7. Haftadan beri bulantilarim var. Kusuyorum da. Ama bazı günler o kadar kötü oluyorum ki aglamaktan helak oluyorum. Yemek falan yapamıyorum zaten kesinlikle. Çalışıyorum birde. Sormak istediğim şu bulantilariniz ne zaman gecti. Kaçıncı hafta yani.yazarsaniz çok sevinirim. Bazı arkadaşlarım var 9 ay sürdü falan diolar gözüm korkuo. Ya da 5 ay 6 ay diyenler var. Genel kanı 3. Ayda bitecegi yönünde ama sizin deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Allahım bebeklerimızı sağ salim kucağımiza almamızi nasip etsin. Amiinnn.​

Kızlar mrb ii akşamlar herkese ben inşallah allahım izin verirse Mayıs annesi olucam. Siz tecrübeli annelere daha doğrusu hamilelere sormak istediğim bişey var. 7. Haftadan beri bulantilarim var. Kusuyorum da. Ama bazı günler o kadar kötü oluyorum ki aglamaktan helak oluyorum. Yemek falan yapamıyorum zaten kesinlikle. Çalışıyorum birde. Sormak istediğim şu bulantilariniz ne zaman gecti. Kaçıncı hafta yani.yazarsaniz çok sevinirim. Bazı arkadaşlarım var 9 ay sürdü falan diolar gözüm korkuo. Ya da 5 ay 6 ay diyenler var. Genel kanı 3. Ayda bitecegi yönünde ama sizin deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Allahım bebeklerimızı sağ salim kucağımiza almamızi nasip etsin. Amiinnn.​
Canım benim 3. ayın sonunda bitmişti. Genelde de o zaman bitiyor. Gönlünü ferah tut. Allah sağlıcakla yavruna kavuştursun

Bulantım 4. Ayda epey azaldı ama bazı şeylerden tiksinmistim o tiksindigim şeyler ancak 7 ayda geçti... Bünyeden bünyeye degisiyor. Umarım tez atlatanlardan olursun...

senin de bebegn hayirli olsun cnm,hepimizi Allah tamamina erdirir ins. benim 6.haftada basladi,7-8defa kustum ama genelde hep tiksinme oluyordu..3.ay bitti kusma fln kesildi ardinda da tiksinmeler.. ins cok surmez senin de. ben senin kdar kotu gecirmedm,yemegimi yaptm ettm rahatsiz olmadim da ama aniden geliyordu o kusma..

Olabilir ama doktor çok abartmis bi sürü yasak şey söylemiş yememesi için neyse kendi doktoruma gidince sorucam
Onda mutlaka farkli bir olcum dikkatini cekmis olmali iyi bir dr ise.. karin cevresine felan bakiliyor bebegin bu durumlarda.sekerden sebep olabiliyor.en iyisi kendi dr un bencede.

Merhaba bebegini bekleyen anneler, bende 2015 ocak annesiyim, soyle bi topige bakayim dedim kilo meselesini konusmussunuz, hic takmayin derim, eger dr bebegin gelisimi geri vs demezse rahat olun, banada dr kilolu olcak demisti normal dogum olacagi icin biraz korkmusum hatta aglamistim bile.. ama kizim 2 hafta erken geldi ve 3200 gram yani gayet normal kiloda :). Cihazlarda farkli olcum yapabiliyor.. Bir tanidigimiz 4 kilo bebek bekliyorken 2500 luk kuzuyu aldi kucagina :). Onemli olan saglikli olmasi bebislerin, fazla az takmayin kilo onemli degil ;)

Hayirli olsun oncelikle.. benim 12. Haftamda bitmisti ama ben hic kusmadim.herseyi yiyemiyordum yemekte yapamadim.ama o kdr surecegini sanmam ben hic gormedim.

Merhaba bebegini bekleyen anneler, bende 2015 ocak annesiyim, soyle bi topige bakayim dedim kilo meselesini konusmussunuz, hic takmayin derim, eger dr bebegin gelisimi geri vs demezse rahat olun, banada dr kilolu olcak demisti normal dogum olacagi icin biraz korkmusum hatta aglamistim bile.. ama kizim 2 hafta erken geldi ve 3200 gram yani gayet normal kiloda :). Cihazlarda farkli olcum yapabiliyor.. Bir tanidigimiz 4 kilo bebek bekliyorken 2500 luk kuzuyu aldi kucagina :). Onemli olan saglikli olmasi bebislerin, fazla az takmayin kilo onemli degil :KK66:

Sen simdi kucagina almissin ya tuzun kuru :KK53: insanin aklina binbir turlu sey geliyor.. tesekkurler :KK45:

Merhaba güzel anneler
Bugün kontrolüm vardı ve Sata göre 30+2yim benim bebis tüp bebek hala tüp bebek merkezine gidiyorum ssk anlaşması yok ben şimdi ssk anlaşması olan bi yerden doğum izni için raporunu alicam ya tam olarak hangi tarihte gitmeliyim 32+0 dami yoksa 32+6 ya kadar o rapor alınabiliyor mu.Bu konuda kesin bilgiye ihtiyacım var yardimci olursaniz çok sevinicem

Back
X