- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #42.121
şimdiki aklım olsa zaten her şey farklı olurdu. kendi elimle alıştırdım el bebek gül bebek. aklıma yanıyım. sanki kıymete geçiyo. insan önce kendine değer verecek, fazla da iyi olmayacak, rahata alıştırmayacak. bi de üst düzey bir mesleğim ve eğitimim var, çirkin değilim, zevksiz değilim, hamileliğim bile mankenlerinki gibi geçiyo fizik olarakp), elimden her iş gelir. yani dışardan bakıp da gıpta ediyolardır kıskananı çoktur. ama adam kör olmayagörsün. daha doğrusu öküz olmayagörsün
biz onların en ufak bi rahatsızlığında pervane oluruz, bizim kanımızda var şefkat. iyi ki biz anne oluyoruz, iyi ki bebekler bize emanet. Rabbim ne güzel ayarlıyor her şeyi.
daha bi de oğlum beni daha çok sevecek sen akşam ben gelene kadar kızacaksın kural koyacaksın ben akşamları gelip oyun oynucam benim gelmemi iple çekecek diyo adam çatlatmaya. sırf bu yüzden bile kaç gece ağlamışımdır. keyfine yapıyo. güya şaka yapıyomuş. ben ağlayınca da ağlamaya yer arıyosun iyice acayipleştin diyo. ya anlatsam roman olur, bunlar daha ne ki. bu kadarını bile yazdım rahatladım. oh!![]()
ayy canım kıyamam yaa haklısın valla bunlara asla fazla değer vermemek lazım, demekki dört dörtlük olmucaz tam tersi olucaz ozaman bak kıymete nasıl biniyoruz :))))