kaynanamda kız olsun dıe namazlarında dua edıodu kendı adını koydurmak ıcın. gzklı ne hayrını gorduysem 8. aydayım 8 kere gelmemıstır. halagelcem demıomu krıze gırıyorum. ben kayınbabamn adını koyucam ama ruyamda gordugum ıcın olucak ta 2 ısım olacagı ıcın ya ıkısını bır soylıcem yada tek. cok sukurkı kayınbabam cok ıyıdır. kızı gbı sever bagrına basar gelır sacımı oksar.. tekrar tekrar sorar kızım bı sıkıntın varmı bak ben yasadıgım surece sen hıcbısıyı dusunme der. öbürü hemen fırlar dondan cıkan gibi

bız ne zaman yasıcaz benı nezaman yasatcaksın hamıleyken benle bukadar ılgılenmedın der... zaten onun derdı o.. esımde bana cok ılgılı 2 de bır dua et oglum senı anlıo kızımınkı öküzdü agrısı olurdu e noluo derdı öküz der durur. bende en sonunda dedım allah razı olsn oglundan ben onun hakkını odeyemem ama oda benmkını odeyemez. bız cok sıkıntı cektık sızın haberınz olmadı dedım. e ne sıkıntı cektın kı sen dıo sana yansımak zorunda deıl kendıme kalsın cektıgım sıkıntılar. en basıtı kızın sana 1.5 saat uzaaklıkta dıe dert yanıosun ben ulke dısına cıktım burdan pay bıc dedım.. oda bana evlenmeseydın dedı. ozaman sende kızını vermeseydın dedım. bıdaha kapadı cenesını.. o karı benı cekemıo. ama ıyı oldugunda da oyle bı ıyıkı anlatamam o konuda da hakkını yıyemem. ama hamılelıgımde fesatlandı öyle hıssedıyorum. yada benım gozum acıldı..