2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar valla ben çok tuhafım bugün doğurmazsam daha da kolay kolay doğuruyorum galiba ben demem :KK70:
Resmen sancım var, belimde 14 haftalıkken başladı iyi çektim bel ağrısını ama bu sefer ki bir başka. :KK70:

Hmm bana da doktor gunde 4 taneye kadar icebilirsin demisti ama ben birakmistim ruyalarima giriyo her gece dogumdan sonra icerim diye diye tutuyorum kendimi ☺
ben beceremedim tatlım. çok tiryaki olduğum için elim ayağım titredi strese girdim o yüzden bırakmadım. içmeyince kasılıyorum ben :)

ayy inan ki güldürdün beni :KK70:demek dr un öyle diyo :) biz de en son otuzuncu haftada sorduk kız diyo dr öyle çok açıklama yapmıyo sizinki gibi zaten erkek yapsa utanırım :p
aynen canım tek tek gösterio bu ortadaki çizgisi falan diye.. dün zaten ultrason cihazını bi koydu çok rahat bu bebek ya şuna bak herşeyi meydanda dio :):) benimkide erkek ama çok rahatım doktorumun yanında niye bilmiyorum çok güveniorum kendisine her konuda :) zaten görüşmelerimiz sırf kahkaha ile geçio :) seviorum kendisini :)

bizimki taktı 32 aralıkta doğurcak. çıkmaz ayın son perşembesi gibi bişi :)
hahah aynen hep 32 yazıom barı 1 2 ocakta dogsunda 2016 dogumlu olsn :D
Canim üç kere ikindim ve bebek çıktı ebe biraz yardimci oluyor karnına bastırıyor bende o bastirmasindan ck korkmustum ama çok şükür bi şey olmadı epidural de sanciyi hissetmedigin için ne kadar güçlü ikinabilirsin bilmiyorum valla ben birinciyi yaşadım bana soruyorsan bende korkuyorum zaman yaklaştıkça allaha emanet yavrularimiz ve biz epidural de de sonradan problem yaşamak korkutuyor beni daha uzun süreli sonuçları tespit edilememis diye duymuştum ve omurilige yaptıkları için çok riskli ne bileyim ömrümüzde en fazla 1 gün bebeğimiz için sancı çekeceğiz dayanmaliyiz en azından doğum sonrasında çekmemek için
bende kararsızım herkes yapıosa yaparım dıorm epıduralden korkuyorum agrıyı cekıcem gecıcek dıyorum. ama allah korusun ya epıdurallde kalıcı bısı olursa ne yaparım... epıdural de de ntsye baglanılıoms sancı geldıgı gorulunce ıkın denılıyormus acı hisssetmediğinden daha bilinçli ıkınıyormussun

kıyamam sanaaa
bunlar da benim favorim
gunluk-hamilelik-problemleri-illustrasyon-7.jpg

gunluk-hamilelik-problemleri-illustrasyon-20.jpg

gunluk-hamilelik-problemleri-illustrasyon-10.jpg
hahahaah en alttakı aynı ben :D
günaydın kızlar :KK200: sizin bebişler geceleri tekme atıyor mu yaa bizim kız çok hareketli gündüzleri ama geceleri anneyi hiç rahatsız etmiyor. normal mi ki. uykucu mu yoksa :KK70:
benmkıde masallah gece ıı nezaman uyanırsam uyanık ama rahatsız etmıo yavrum :D

günaydın kızlar :KK200: sizin bebişler geceleri tekme atıyor mu yaa bizim kız çok hareketli gündüzleri ama geceleri anneyi hiç rahatsız etmiyor. normal mi ki. uykucu mu yoksa :KK70:

benimk gece gunduz,misafirlik fln dahi dinlemio basiyo tekmeyi kerata yaa :) gece daha aktif ama. uyusun uykucu olsun iyidir :)

geçmiş olsun canım. bu ara bas grıları yasamamız normalmıs anasını satım hersey normal zaten tüm anormallıkelre ragmen

Sorma valla bebeğim ne olursa doktorlar normal diyor... Bizde mi bir anormallik var onlarda mı bilmiyorum vallahi. Benim ki çıkış yolunu buldu galiba bir ittiriyor ki anlatamam. Hııık desem kucağıma alacağım nerdeyse. Bugün nst ye alır inşallah en azından bu hissettiklerim sancı mı değil mi anlamış olurum.

ne güzel işte kuzum doğduktan sonrada öle olurmuş diolar biz mesela sabahlara kadar oturcaz gibi görünüyor :)

kız ben hergün coraspin içiyorum kanı sulandırsın diye 35. haftaya kadarda içcekmişim. sulandırsın daha iyi değil mi? kolonyayla ov başını o zaman. daha olmadı ispirto iç :)
bende içiodum canım 32. haftada yani dün itibariyle kes artık dedi bıraktım kullanmıyorum.. sen t5ekrardan bir sor istersenn.. Allah korusun erken falan gelcek olurlarsa ve sezeryan olursa kanı durduramazlar..

merhabalar güzel anne adayları ve birbirinden tatlı bebişleri. :)
benimki genelde tekme atmıyor ya.. elleri oynuyor hep. ayaklarını çok hareket ettiriyor.
sizin yaşadıklarınızı okuyunca kendimi değişik hissediyorum. yazdığınız şikayetlerin çoğu bende yok. 29. hafta içindeyim. çok şükür bir sıkıntım yok. diyeti salladım gitti. dün çaydanlıklarımı patlattım. sonra o parlaklıklarına bakıp bakıp mutlu oldum resmen. :D
kendime iş aradım yani.. zaten yavaş insanım. bir işe başlıyorum, bakıyorum akşam olmuş. gün yetmiyor bana diyorum, ne yapıyorsun diyorlar. hiç.. diyorum. ama geçiyor günler yani. :))
ama yoruluyorum.

kız ben hergün coraspin içiyorum kanı sulandırsın diye 35. haftaya kadarda içcekmişim. sulandırsın daha iyi değil mi? kolonyayla ov başını o zaman. daha olmadı ispirto iç :)
Bende iciyorum aspirin canim benim doktor 32. haftaya kadar iceceksin dedi 25 kasimda birakicam benimde dojtora gittigimde tansiyonum yukseldigi icin iciyorum bastan beri kani sulandirsin diye veriyorlar

Kızlar valla ben çok tuhafım bugün doğurmazsam daha da kolay kolay doğuruyorum galiba ben demem :KK70:
Resmen sancım var, belimde 14 haftalıkken başladı iyi çektim bel ağrısını ama bu sefer ki bir başka. :KK70:
canm dun aksam bende öyleydım neyın nesıydı bılmıyorum. belım cok fenaydı ne yatırdı ne kaldırdı acaba yalancı sancıları mı yasıyoruz.. sen sor da bızıde aydınlat bacım :)

Merhaba kizlar doktor enfeksiyondan dolayi gynomax ovül adli fitili kullanmami soyledi. 2 gundur kullaniyorum fakatcamasirim su gibi islanmaya basladi. Bnde korktum acaba su mu diye bilgisi olan var mi.
BENDE KULLANDIM AMA FİTİLDEN OLUYOR O SU FALAN DEĞİL

canm dun aksam bende öyleydım neyın nesıydı bılmıyorum. belım cok fenaydı ne yatırdı ne kaldırdı acaba yalancı sancıları mı yasıyoruz.. sen sor da bızıde aydınlat bacım :)

Soruyum valla bacım bu doktoruma her şey sorulur. Adam tam kafa :) Röfle mi yaptırıyım balyaj mı desem eminim bir fikri vardır :)))

Sorma valla bebeğim ne olursa doktorlar normal diyor... Bizde mi bir anormallik var onlarda mı bilmiyorum vallahi. Benim ki çıkış yolunu buldu galiba bir ittiriyor ki anlatamam. Hııık desem kucağıma alacağım nerdeyse. Bugün nst ye alır inşallah en azından bu hissettiklerim sancı mı değil mi anlamış olurum.
canım sor da bıze de soyle barı neymıs bu yasadıklarımız.. artık zaman yaklastıkca artıcak sanırım agrılar sıkayetler
merhabalar güzel anne adayları ve birbirinden tatlı bebişleri. :)
benimki genelde tekme atmıyor ya.. elleri oynuyor hep. ayaklarını çok hareket ettiriyor.
sizin yaşadıklarınızı okuyunca kendimi değişik hissediyorum. yazdığınız şikayetlerin çoğu bende yok. 29. hafta içindeyim. çok şükür bir sıkıntım yok. diyeti salladım gitti. dün çaydanlıklarımı patlattım. sonra o parlaklıklarına bakıp bakıp mutlu oldum resmen. :KK70:
kendime iş aradım yani.. zaten yavaş insanım. bir işe başlıyorum, bakıyorum akşam olmuş. gün yetmiyor bana diyorum, ne yapıyorsun diyorlar. hiç.. diyorum. ama geçiyor günler yani. :))
ama yoruluyorum.
canım bızımde 29 da bısı yoktu :D smıd bıle bazen okdr ıyıyımkı pazar gunu hıc otrmadm ev ısı bebısın ıslerı derken gun yetmedı ama artık 33 teyım ve bazı seyler agır gelıyor. aman olmasın da ama sonlara dogru oluyor sanırım

Back
X