- 26 Mayıs 2015
- 2.846
- 3.674
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #46.281
yorgancıya bebek yatağı siparişi verdim kızlar10 cm pamuk
![]()
banada annem yaptırıcak canım pamuk yorgan :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yorgancıya bebek yatağı siparişi verdim kızlar10 cm pamuk
![]()
hayırlı olsun :) ne kadar fiyat verdi canım.?yorgancıya bebek yatağı siparişi verdim kızlar10 cm pamuk
![]()
sağ ol canım. evet 150.hayırlı olsun :) ne kadar fiyat verdi canım.?
banada annem yaptırıcak canım pamuk yorgan :)
Ya yapilinca fotografini atabilirmisin cok merak ediyorum nasil yapacaklar? Cunku kayinvalide yaptirmis sozde ama resmen pamuk yastigi getirdiler onume sinirim bozuldu, bide diyoki ben onu duzeltirimyorgancıya bebek yatağı siparişi verdim kızlar10 cm pamuk
![]()
hmmm çok güzel ya ben çok sevdim pamuk pamuk yumuş yumuş sevdim pamuklarıdedecikde diyor ki kızım böyle pahalı olur.orlonla yapalım. dede dedim ne diosun. 3 cm pamuk yatak e bebekte kaç para sen biliyon mu
pamuk olsun dedim sağlıklı olur.pamuk yatak başkadır kendine de yaptır dedi
ilk çocuk çok mu heyecanlısın dedi
![]()
lohus külodu vardı ebebkte alan oldumu aranızda kullan atmış oda kullanışlımı bende almak istiyorumkızlar, defend hasta bezı çok iyi oluyormus hastane de. kullan at emici kilot
aklınızda olsun
ahhaa senin dede olaymış :) pamuk bencede en saglıklısı , kimisi sadece battanıye ört dıyoda ben örtemem cocuguma öle düdük gibi sadece battanıye, dogru duzgun yorganı olsun :)
ben gördüm ama almadım. depent önerdıler kullananlarlohus külodu vardı ebebkte alan oldumu aranızda kullan atmış oda kullanışlımı bende almak istiyorum
Ya yapilinca fotografini atabilirmisin cok merak ediyorum nasil yapacaklar? Cunku kayinvalide yaptirmis sozde ama resmen pamuk yastigi getirdiler onume sinirim bozuldu, bide diyoki ben onu duzeltirim![]()
sadece yatak mı 150.? beşik için mi boyutları nasıl.?sağ ol canım. evet 150.
Iste ayar etti beni bazilari, bisey diyince zaten biz kotu oluyoz. Hatirlatirim tekrar tesekkur ederimcanım fitilli yapcaklar ki dümdüz kutu gibi dursun yoksa yığılır.gelince tabiki atarım..yine de bana hatırlatır mısınelde biraz zordur böyle dümdüz yapılması. yoksa bizde kılıf yapıp içine basarız pamuğu ama öyle çok basılır pamuk cnm
Marketlerde var canimnerde satılıyor onlar![]()
gülüm yorgan tehlikeli diye örtülmüyor, battaniye daha güvenilirahhaa senin dede olaymış :) pamuk bencede en saglıklısı , kimisi sadece battanıye ört dıyoda ben örtemem cocuguma öle düdük gibi sadece battanıye, dogru duzgun yorganı olsun :)
gülüm yorgan tehlikeli diye örtülmüyor, battaniye daha güvenilir
Bebek gece yuzune cekebilir elini kaldirirken. Nefes almakta zorlanır öyle diyorlarpamuk yorganın nesi tehlikeliymiş ki![]()
sorun pamuk olmasında değil, yorgan olmasında. bebek hareketleriyle kayıp bebeğin üstüne gelip nefes almasını engelliyor.pamuk yorganın nesi tehlikeliymiş ki![]()
Hayırlı olsun canım. Bir yerleştir ikidebir gidip yatagın başına da oturacaksın![]()
evet ya o kadar şahit oldum ki buna, Allah'tan benim kv beni böyle görmüyor yada ben öyle zannediyorum