- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #47.081
Az kaldı allahın izniyle bugünleri gülerek anıcaz . Bende bigün bacak arasında tuhaf bişeyler hissttim hava kabatcığı gibi korktum doktorum panik olduğumu bildiği için bekleme gel dedi oysa rahim yuları çıkıyormuş :)Benim de 25 haftalık iken sert öksürünce vajinamdan sıvı geldi sandım doğru hastaneye Dr hemen ciğer geliştirme iğnesi yaptı işin tuhafi turnusol kağıdı renk değiştirdi ama ultrasonda bebeğin suyu normaldi. Dr suyun gelmemiş diyor ben geldi diye inatlasiyorum adamla meğer idrar kacirmisim idrarim da alkali olunca turnusol kağıdı renk değiştirerek yanılttı Beni. Fıkra gibiydi. Dr gece vakti hastaneye geldi önce hemşire muayene etmişti idrar dedi bana. Dr a da hasta idrar kaçırmış demiş Dr da hemşireyi azarlamis "hasta veteriner hekim suyum geldi diyorsa doğru soyluyordur "demiş sonuçta hem Dr a hem hemsireye rezil oldum başkası yapsa komik olmaz da sağlıkçı biri yapınca komik oldu. .o günlerde babam yeni vefat etmişti panik ve moral bozukluğu psikolojimi bozmus demek ki ..off neler yaşandı geçti