2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlar.doktordan geldik.bebek dogum pozisyonuna girmis.catinin tam ustunde duruyomus.kafasi cok asagidaymis.calisma olayin bitti sadece yaticaksin dedi doktor.sadece tuvalete kalkmaya izin var.antibiyotik verdi.nst ye bagladilar.allahtan rahim agzi acilmamis.acilmis olsaydi hastaneye yatisini yapicaktim dedi.bu rahim acilma muayenesindende hic hoslanmadim :( annem gelicek yanima.bu halde nasil tasinicam ben bilmiyorum

Selam kizlar.doktordan geldik.bebek dogum pozisyonuna girmis.catinin tam ustunde duruyomus.kafasi cok asagidaymis.calisma olayin bitti sadece yaticaksin dedi doktor.sadece tuvalete kalkmaya izin var.antibiyotik verdi.nst ye bagladilar.allahtan rahim agzi acilmamis.acilmis olsaydi hastaneye yatisini yapicaktim dedi.bu rahim acilma muayenesindende hic hoslanmadim :KK43: annem gelicek yanima.bu halde nasil tasinicam ben bilmiyorum
Gecmis olsun canim.dikkat etme zamanlari geldi artik.tasinsanda hicbiseye dokunmaman lazim.annenle kayinvaliden halleder artik.yada dogumdan sonraya birak tasinma isini.antibiyotik niye verdiki enfeksiyonmu cikti.

Selam kizlar.doktordan geldik.bebek dogum pozisyonuna girmis.catinin tam ustunde duruyomus.kafasi cok asagidaymis.calisma olayin bitti sadece yaticaksin dedi doktor.sadece tuvalete kalkmaya izin var.antibiyotik verdi.nst ye bagladilar.allahtan rahim agzi acilmamis.acilmis olsaydi hastaneye yatisini yapicaktim dedi.bu rahim acilma muayenesindende hic hoslanmadim :KK43: annem gelicek yanima.bu halde nasil tasinicam ben bilmiyorum
Gecmis olsun canim seninle ayni haftadayiz sanirim. Ayni sorun bende de var, bebek kafasiyla nerdeyse disari cikcak gibi vuruyor. Birde benim rahim agzimda kisalmis. Tuvalet disi kalkmam yasak. 3 hafta gecirdim boyle, doguma kadarda devam sanirim. Yatmak cok zor olsada yapcak bisey yok, yeterki vaktinde saglikla dogsun bebislerimiz. Tasinma isini mumkunse ertele, strese girme bence hic.

Kuzum çok geçmiş olsun ne oluyor bizlere böyle ya :( Moralim bozuluyor hergün birimize bir şey oluyor :( Çoook çok dikkat et kendine... Rahim açılma kontrolü dediğin şey işte çatı muayenesi :D Korkma, açılmış olsa bu kadar rahatsız etmezmiş...

Canim allh yardimcin olsun. Bunlarda Allah korkusu yok. Allah bildigi gbi yapsin hepsini. Benimde yaklasik 2 aydir sikintim var.ki cok rahattm ama adama bisiler oldu. Bugunde arkamdan is cevirdigni ogrendm ve kendi kurdugm tum prog taslaklari sildim yeni gelen yapsin. Silerken icim cok huzursuz oldu ama oda benim tum iyi niyetimi su istimal etti. Sende bosver ne cikicaksi izne . Bi asalagn kendi egolari yuzunden. Sen keyfine bak su son haftalari i rahat gecirmeye bak. Bende o an üzülüyorum sinir oluyorum ama sonra bebegime zarar diorum ve düşünmüyorum surda 3 haftam kaldi o dusunsun diorum. Allah yardimcimz olsn malesf ozel sektor bole. Kimseye acimiolar kimsenin durumuna anlayis gostermiolar sanki onlar robot
Sağol canım malesef böyle iş hayatı. Allah yardımcımız olsun. Şu 5-6 haftayı da atlatsaydım.

Canim sıkma canını bunların hepsi böyle işlerine nasıl geliyorsa öyle davranıyorlar izin almak kadar çalışmak da senin hakkın ve hasta olmak da hepsinde yasal hakkını kullanıyorsun sonuçta doktor çalışabilir derse ona laf düşmez çalışmak istiyorsan çalış bebek dogunca daha çok ihtiyaç duyacaksin izne bunun kararını o veremez
Evet ben de öyle diyorum da düşüncesiz adam sinirlerim bozuluyor yine aklıma geldikçe.
ayyyy ne kadar düşüncesizce :KK62: benim normalde koşuşturmacalı bi işim vardı kanamalı gebelik geçirdiğim ve ilk bebeğimi kaybettiğim için masabaşına geçtim 8 saat çalışıyorum ama toplasan 2 saatinde tam anlamıyla çalışıyorum.. hatta bi tanede yardımcım var su içmeye bile kalkmıyorum çok ağır iş olacağı zamanda vardiyamı değiştiriyorlar..:KK70::KK70:

Süper ne kadar anlayışlılar, maşallah diyelim nazar değmesin. Tüm gün durmadan çalışıyoruz yine de aptal bir baskı var bizde malesef. Hiçbir şey insanların sömürme hırsını durdurmayacak sanırım. Finans sektöründen kurtulsaydım iyiydi ama İzmir de iş olanakları çok kısıtlı maalesef.

Gecmis olsun canim.dikkat etme zamanlari geldi artik.tasinsanda hicbiseye dokunmaman lazim.annenle kayinvaliden halleder artik.yada dogumdan sonraya birak tasinma isini.antibiyotik niye verdiki enfeksiyonmu cikti.

Sagol canim tesekkurederim.Iltihap yok ama monurol diye bi anbiyotik verdi bilmiyorumki neden.tasinma isinide artik dedigin gibi anneler halledicek

Kuzum çok geçmiş olsun ne oluyor bizlere böyle ya :KK43: Moralim bozuluyor hergün birimize bir şey oluyor :KK43: Çoook çok dikkat et kendine... Rahim açılma kontrolü dediğin şey işte çatı muayenesi :KK70: Korkma, açılmış olsa bu kadar rahatsız etmezmiş...

Ay cok rahatsiz oldum kuzum ya sorma catimidir nedir istemiyorum normal dogum flnda :D hepimiz dokulmeye basladik hakkaten.bugun ilk defa korktum.ama sabahtan beri yatiyorum.2 ay napicam boyle merak icindeyim:)

Back
X