2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canim seninle ayni haftadayiz sanirim. Ayni sorun bende de var, bebek kafasiyla nerdeyse disari cikcak gibi vuruyor. Birde benim rahim agzimda kisalmis. Tuvalet disi kalkmam yasak. 3 hafta gecirdim boyle, doguma kadarda devam sanirim. Yatmak cok zor olsada yapcak bisey yok, yeterki vaktinde saglikla dogsun bebislerimiz. Tasinma isini mumkunse ertele, strese girme bence hic.

Ya ben fenalik geciririm boyle yatmaya devam edersem napicam bilmiyorum:(

Selam kizlar.doktordan geldik.bebek dogum pozisyonuna girmis.catinin tam ustunde duruyomus.kafasi cok asagidaymis.calisma olayin bitti sadece yaticaksin dedi doktor.sadece tuvalete kalkmaya izin var.antibiyotik verdi.nst ye bagladilar.allahtan rahim agzi acilmamis.acilmis olsaydi hastaneye yatisini yapicaktim dedi.bu rahim acilma muayenesindende hic hoslanmadim :KK43: annem gelicek yanima.bu halde nasil tasinicam ben bilmiyorum

ay canimmm dikkatli oll..yat dinlen ins bi kolay yol bulunur. senle ayniyiz ya bi tuhaf hissettmm

ay canimmm dikkatli oll..yat dinlen ins bi kolay yol bulunur. senle ayniyiz ya bi tuhaf hissettmm

Yok canim kendini kotu hissetme ya .bunyeden bunyeye degisiyo .işyerinde cok yoruldum bu aralar bide grip oldum ya onlar beni iyice hirpaladi.bazen hic sebepsizde olabilir dedi doktor.yatip dinlenme zamani artik .iyiki alisveris islerini bitirmisim yoksa bu zamanlarda hic ugrasamazmisim

Merhaba annisler....Biz de Dr kontrolüm uz vardı. ...bebek 2000 gr olmuş her şey yolunda....çalışır raporumu zu da aldık. ...6+5 hafta sonraya gün verdi ....o zamana doğum olucak hayırlısıyla inşallah......

Merhaba annisler....Biz de Dr kontrolüm uz vardı. ...bebek 2000 gr olmuş her şey yolunda....çalışır raporumu zu da aldık. ...6+5 hafta sonraya gün verdi ....o zamana doğum olucak hayırlısıyla inşallah......
maşallah minnoşa. herkesın doktoru gün verıyor
benımkı nıye vermıyor yaa :KK53:

Ya ben fenalik geciririm boyle yatmaya devam edersem napicam bilmiyorum:KK43:
Evet yatmak cok zor, gun sayiyorum surekli, 34 u bi gorsem hayirlisiyla rahat etcem azcik. Simdi surekli yuregim agzimda. Bide surekli sola yatmaktan, sol tarafimi hissetmiyorum artik bebisleri kucagimiza alinca hepsi unutulcak insallah

Yok canim kendini kotu hissetme ya .bunyeden bunyeye degisiyo .işyerinde cok yoruldum bu aralar bide grip oldum ya onlar beni iyice hirpaladi.bazen hic sebepsizde olabilir dedi doktor.yatip dinlenme zamani artik .iyiki alisveris islerini bitirmisim yoksa bu zamanlarda hic ugrasamazmisim

iyi ki de cnm vallahi..ben de bu hafta halledecm giysileri fln,diger hafta da son kalan alisverisleri yaoayim diyorum. ben de pek iyi dglm son 2 haftadir ztn ,ara ara sancilar geliyo kotu oluyorum.. sagliklica atlatiriz ins cnm

iyi ki de cnm vallahi..ben de bu hafta halledecm giysileri fln,diger hafta da son kalan alisverisleri yaoayim diyorum. ben de pek iyi dglm son 2 haftadir ztn ,ara ara sancilar geliyo kotu oluyorum.. sagliklica atlatiriz ins cnm

Hallet hallet biranonce cnm.zaman gectikce biseyleri yapmak zorlasiyor

Napıyonuz okuyamadim yazdıklarınızı doğuran var mı :D
Bu arada karnimdaki sancı sabah gazmış dedim o da değilmiş
çatladım a dostlar :eek:
Iki üç serçe parmağı tırnağı kadar kırmızı çatlaklarım var oğluşum annesine imza attı :D

Napıyonuz okuyamadim yazdıklarınızı doğuran var mı :KK70:
Bu arada karnimdaki sancı sabah gazmış dedim o da değilmiş
çatladım a dostlar :eek:
Iki üç serçe parmağı tırnağı kadar kırmızı çatlaklarım var oğluşum annesine imza attı :KK70:

biz seni beklioz dogurmak icin :KK70::KK70:ne diyim oglumun imzasi dion,daha fazla atmaz umarim :)bende su an catlak yok da selulit olustu gicik igrenc:mad:

Back
X