- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #47.401
Bornova canım senKız sen izmirin neresindensinnnn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bornova canım senKız sen izmirin neresindensinnnn![]()
Ben de gezme faslını bitirdim şimdi temizlik faslı bana bakıyor. Ama yapmamam lazım. Halı kaldırdım antreye kadar anca taşıdım. Kocamı bekliyorumGezmesini yaptım da temizlik aşaması bekliyoı
Neyse ki eşim de yardım ediyo sağolsun :)
Ben de gezme faslını bitirdim şimdi temizlik faslı bana bakıyor. Ama yapmamam lazım. Halı kaldırdım antreye kadar anca taşıdım. Kocamı bekliyorum![]()
Gaziemirdeyim canım ben... Çınarlıya mı gidiyodun, ege üni mi, yoksa ikisi de değil mi?Bornova canım sen
Ben de izmirdeyim kızlar :)
Canim senin acilman yok muydu? Masallahin var valla, sabah kahvalti, simdi temizlikBen de gezme faslını bitirdim şimdi temizlik faslı bana bakıyor. Ama yapmamam lazım. Halı kaldırdım antreye kadar anca taşıdım. Kocamı bekliyorum![]()
Ay hadi inşallah :))cikarcak Allahn izniyle,sonra evinde keyf yapcak ins :))
Çok iyi olur aynen...bi gün toplanırız belki bebişler olsun azcık büyüsünler de
Sagol canim evet simdilik cok sukur iyiler.37. Haftayida tamamlarsak deymeyin keyfimize kuveze gerek kalmaz diye dusunuyoruz.hayirlisi artik.dedigin gibi kilo aldiran seylere yuklenmek lazim.
Rabbim hayirlisiyla evinizde huzurla, o tatli kizinizla oldugunuz gunleride yasatacak. Dualarimdasiniz. Guclu bir annesiniz siz, hepsi gececek bugunlerin insallahAy hadi inşallah :))
Valla oyle bir yatiyorum ki.ne gezme ne temizlik hicbisey umrumda degil..gecen iki gun cok gezdim saftim kaydiBen de gezme faslını bitirdim şimdi temizlik faslı bana bakıyor. Ama yapmamam lazım. Halı kaldırdım antreye kadar anca taşıdım. Kocamı bekliyorum![]()
Zipircik, sevgili öğretmenim...Senin çok iyi bir anne olacağını hissedebiliyorum... O kadar güçlüsün ki... Kızın için, yavrun için hep dimdik kalacaksın... Dr taburcusunuz dediğinde, yeni kıyafetlerini giydirip evin yolunu tuttuğunda sevinç gözyaşlarına boğulacaksın...ikinci oğlum küvezdeyken anne sütü için beni aramışlardı.. O gün bi evliyanın türbesine gitmiş, lohusa pioldgödan dısarıdan dua etmiştim, o gün aradılar, 2 de gelin dediler..anne odasına girmede n haydi bismillah diyip göğsümü sktım sütüm göründü ve bebeğim bi kaptı ki göğsümü, bnm gözyaşlarım onun gül yüzüne döküldü, hemsire nazarm değicek masallah demişti... Hele ki taburcu olunca, annemi aradım ağlayarak, annem bişi oldu sanmıştı garibim oysa ki o zor günlerin muhtesem zafeeiydi çok şükür rabbime...bakın teyzeleri şimdi nasıl, bak zipircik...Rabbim hayirlisiyla evinizde huzurla, o tatli kizinizla oldugunuz gunleride yasatacak. Dualarimdasiniz. Guclu bir annesiniz siz, hepsi gececek bugunlerin insallah![]()
Yaa tabi canim ciger gelisimi tamamlanmissa girmiyolar.erken dogum olmadigi surece.benimde kuzeniminkiler 2 kg dilar.ama 37. Hafta dogum yapti hic girmediler.kilodan cok hafta tamamlamasi onemli sanirim kuvez icin.Allahin izniyle gerek kalmaz insallahh.sagol canimmYa ikizler illa ki kuveze mi giriyor niye o kadar karamsarsin.kuveze gerek kalmaz allah in izniyle kotuyu cagirma.benim bi ark 3 kg in ustunde dogurdu ikizlerini cnm
Maşallah Allah bagıslasin.ikiside senin oglunmuZipircik, sevgili öğretmenim...Senin çok iyi bir anne olacağını hissedebiliyorum... O kadar güçlüsün ki... Kızın için, yavrun için hep dimdik kalacaksın... Dr taburcusunuz dediğinde, yeni kıyafetlerini giydirip evin yolunu tuttuğunda sevinç gözyaşlarına boğulacaksın...ikinci oğlum küvezdeyken anne sütü için beni aramışlardı.. O gün bi evliyanın türbesine gitmiş, lohusa pioldgödan dısarıdan dua etmiştim, o gün aradılar, 2 de gelin dediler..anne odasına girmede n haydi bismillah diyip göğsümü sktım sütüm göründü ve bebeğim bi kaptı ki göğsümü, bnm gözyaşlarım onun gül yüzüne döküldü, hemsire nazarm değicek masallah demişti... Hele ki taburcu olunca, annemi aradım ağlayarak, annem bişi oldu sanmıştı garibim oysa ki o zor günlerin muhtesem zafeeiydi çok şükür rabbime...bakın teyzeleri şimdi nasıl, bak zipircik...
Evet canım..biri ahmet biri mehmetMaşallah Allah bagıslasin.ikiside senin oglunmu
Oyyy masallah.3. De erkekdi dimi seninEvet canım..biri ahmet biri mehmet![]()
Tabi hafta da onemli.ic organlari tam islevine kabusuyor.amin cnm ins gerek kalmazYaa tabi canim ciger gelisimi tamamlanmissa girmiyolar.erken dogum olmadigi surece.benimde kuzeniminkiler 2 kg dilar.ama 37. Hafta dogum yapti hic girmediler.kilodan cok hafta tamamlamasi onemli sanirim kuvez icin.Allahin izniyle gerek kalmaz insallahh.sagol canimm![]()
Insallah canim.sen nasilsin bi sıkıntın yok dimiTabi hafta da onemli.ic organlari tam islevine kabusuyor.amin cnm ins gerek kalmaz![]()