2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de gezme faslını bitirdim şimdi temizlik faslı bana bakıyor. Ama yapmamam lazım. Halı kaldırdım antreye kadar anca taşıdım. Kocamı bekliyorum :110:

ben dun ve onceki gun yaotim temizligi,dogum sonrasi bakim icin geliyorlar burda 1 hafta bizm evlere. kadin gorusmeye gelcek die silip supurdum her yeri hahaah mis gbi oldu:KK51: siz cikin kahvaltilara,biz oglumla hazirladik evde :KK47::110: sen dikkat et bise yapma cnm:KK12:

Ben de gezme faslını bitirdim şimdi temizlik faslı bana bakıyor. Ama yapmamam lazım. Halı kaldırdım antreye kadar anca taşıdım. Kocamı bekliyorum :110:
Canim senin acilman yok muydu? Masallahin var valla, sabah kahvalti, simdi temizlik ;) benim odum patliyor yataktan cikamiyom korkudan. Haftan ileri ama onun rahatligi herhalde, bende 34 u bi gorsem, gezerim belki azcik.
Dikkat et kendine yinede.

FB_IMG_1447509984349.webp
bazen uykularında böyle ağlıyolar yaa o zaman içim gidiyo... Kuzucuklarımmm.. Ya Allah bütün çocuklarımızı korusun... Onlara uzanan eller kırılsınnnnn.... Allahım hep iyilerle karşılastrsın onları,bahtları güzel olsun, sağlıklı olsunlar... Barış olsn...

Sagol canim evet simdilik cok sukur iyiler.37. Haftayida tamamlarsak deymeyin keyfimize kuveze gerek kalmaz diye dusunuyoruz.hayirlisi artik.dedigin gibi kilo aldiran seylere yuklenmek lazim.

Ya ikizler illa ki kuveze mi giriyor niye o kadar karamsarsin.kuveze gerek kalmaz allah in izniyle kotuyu cagirma.benim bi ark 3 kg in ustunde dogurdu ikizlerini cnm

Valla oyle bir yatiyorum ki.ne gezme ne temizlik hicbisey umrumda degil..gecen iki gun cok gezdim saftim kaydi :KK53: temizligi de zaten kocam yapiyor :KK50:

Rabbim hayirlisiyla evinizde huzurla, o tatli kizinizla oldugunuz gunleride yasatacak. Dualarimdasiniz. Guclu bir annesiniz siz, hepsi gececek bugunlerin insallah :KK200:
Zipircik, sevgili öğretmenim...Senin çok iyi bir anne olacağını hissedebiliyorum... O kadar güçlüsün ki... Kızın için, yavrun için hep dimdik kalacaksın... Dr taburcusunuz dediğinde, yeni kıyafetlerini giydirip evin yolunu tuttuğunda sevinç gözyaşlarına boğulacaksın...ikinci oğlum küvezdeyken anne sütü için beni aramışlardı.. O gün bi evliyanın türbesine gitmiş, lohusa pioldgödan dısarıdan dua etmiştim, o gün aradılar, 2 de gelin dediler..anne odasına girmede n haydi bismillah diyip göğsümü sktım sütüm göründü ve bebeğim bi kaptı ki göğsümü, bnm gözyaşlarım onun gül yüzüne döküldü, hemsire nazarm değicek masallah demişti... Hele ki taburcu olunca, annemi aradım ağlayarak, annem bişi oldu sanmıştı garibim oysa ki o zor günlerin muhtesem zafeeiydi çok şükür rabbime...bakın teyzeleri şimdi nasıl, bak zipircik...

Eklentiler

• IMG_20151112_200957.webp
    IMG_20151112_200957.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 100
Ya ikizler illa ki kuveze mi giriyor niye o kadar karamsarsin.kuveze gerek kalmaz allah in izniyle kotuyu cagirma.benim bi ark 3 kg in ustunde dogurdu ikizlerini cnm
Yaa tabi canim ciger gelisimi tamamlanmissa girmiyolar.erken dogum olmadigi surece.benimde kuzeniminkiler 2 kg dilar.ama 37. Hafta dogum yapti hic girmediler.kilodan cok hafta tamamlamasi onemli sanirim kuvez icin.Allahin izniyle gerek kalmaz insallahh.sagol canimm:KK68:

Zipircik, sevgili öğretmenim...Senin çok iyi bir anne olacağını hissedebiliyorum... O kadar güçlüsün ki... Kızın için, yavrun için hep dimdik kalacaksın... Dr taburcusunuz dediğinde, yeni kıyafetlerini giydirip evin yolunu tuttuğunda sevinç gözyaşlarına boğulacaksın...ikinci oğlum küvezdeyken anne sütü için beni aramışlardı.. O gün bi evliyanın türbesine gitmiş, lohusa pioldgödan dısarıdan dua etmiştim, o gün aradılar, 2 de gelin dediler..anne odasına girmede n haydi bismillah diyip göğsümü sktım sütüm göründü ve bebeğim bi kaptı ki göğsümü, bnm gözyaşlarım onun gül yüzüne döküldü, hemsire nazarm değicek masallah demişti... Hele ki taburcu olunca, annemi aradım ağlayarak, annem bişi oldu sanmıştı garibim oysa ki o zor günlerin muhtesem zafeeiydi çok şükür rabbime...bakın teyzeleri şimdi nasıl, bak zipircik...
Maşallah Allah bagıslasin.ikiside senin oglunmu

Yaa tabi canim ciger gelisimi tamamlanmissa girmiyolar.erken dogum olmadigi surece.benimde kuzeniminkiler 2 kg dilar.ama 37. Hafta dogum yapti hic girmediler.kilodan cok hafta tamamlamasi onemli sanirim kuvez icin.Allahin izniyle gerek kalmaz insallahh.sagol canimm:KK68:
Tabi hafta da onemli.ic organlari tam islevine kabusuyor.amin cnm ins gerek kalmaz :KK9:

Back
X