- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #47.501
Hahaha aynenn aliskinim 2 kuşane demek :=) inşallah olur
1 taşla 2 kuş vurmus olursun.
bak 2 kuş dedım de.. cıdden 2 kuşun var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha aynenn aliskinim 2 kuşane demek :=) inşallah olur
1 taşla 2 kuş vurmus olursun.
bak 2 kuş dedım de.. cıdden 2 kuşun var![]()
Oyyy ne tatlilarrr.boyle gorunce daha cok heycanlaniyorummmmınık popişler![]()
netten baksanOyyy ne tatlilarrr.boyle gorunce daha cok heycanlaniyorummm![]()
Senin minnoş kime benziyo acabanetten baksan
heyecanın bine cıkar. çok şekerler yaa![]()
Yaa neguzel maşallah ben haftada toplasan 3 bardak iciyorummmkızlar sütü günlük 3 bardaga cıkarttım. 3. olanı içmeyi unutmazsam tabı
1 tanesı yatarken
4 boyutlu fotosu var. dudakları halasına benzıyor sankı.Senin minnoş kime benziyo acaba
ben soguk ıcıyorum. ılık içemıyorum. gunde 2 bardak içsen kar canım.Yaa neguzel maşallah ben haftada toplasan 3 bardak iciyorummm![]()
Vallaha benim zilliler duzgun poz vermiyo yakalayamadik.ama ablamin kizi o 4 boyutlularda nasilsa aynen cikti.kiz halaya derler zaten.guzelmi halasi4 boyutlu fotosu var. dudakları halasına benzıyor sankı.
halası da bana benzetıyorama oradan anlasılmaz kı yahu
"USGYE BAKMA SALAK " diyosun sandim ya.usg ye bakma. sata bak. benımde 1 hafta önden gııdyor
ama ben kaale almadım artık :=) sata göre konusuyor doktor cunku
madem laf park yataklardn açılmış ben de bir şey sorayımEki Görüntüle 1689948
benimki boyle durdu,zaten cok bekletmicem asagi alcam bebisi ben.ama bu besigi gun icinde kullancagm icin sorun da degil bnm icin,gozum ustunde olur. sungerin kalinligi da 10cm i geckindi hatta.. oyle gor istedm ondan attmkst06
Yaa oldum olasi sevmem sutu.simdide nesquik karistirip anca oyle iciyorm.ama peyniri cok yerim.bide yemek yanlarinda yogurt.ama sutun yeri baska tabiben soguk ıcıyorum. ılık içemıyorum. gunde 2 bardak içsen kar canım.
neden ıcmıyorsun?
evet, çok güzelVallaha benim zilliler duzgun poz vermiyo yakalayamadik.ama ablamin kizi o 4 boyutlularda nasilsa aynen cikti.kiz halaya derler zaten.guzelmi halasi![]()
nesquik de kilo aldırıyormus bebıseYaa oldum olasi sevmem sutu.simdide nesquik karistirip anca oyle iciyorm.ama peyniri cok yerim.bide yemek yanlarinda yogurt.ama sutun yeri baska tabi
"USGYE BAKMA SALAK " diyosun sandim ya.
bana salak niye dedi ki bu şimdi diyorum
Sata göre 21 aralıkta 39 haftam bitiyo 40a giriyorum. Ay en uzun gece 21 aralık sancım tutarmış uzun sancilı bir gece ayyy
Bakalım dr beklemez o kadar diyor gerçi de belli olmaz![]()
Oda yeterevet, çok güzel
zaten bızımkıde tam göstermedı suratını. yarım. en net cıkan dudak ve burun işte
Hahaha ondanmi acaba.bide ben her sabah pekmez yedim hic birakmadim oda etkilidir diye dusunuyorum.nesquik de kilo aldırıyormus bebıse
senınkıler ondan boyle![]()
![]()
ben hiç kullanan görmedım. zaten ahşapta kullanılmasının amacı mınnosun orası burası sıkısmasın, gırmesın araya dıye. sana kalmıs tabii kimadem laf park yataklardn açılmış ben de bir şey sorayım
Bu oyun parklarının içine bu şekilde yan koruyuculu uyku seti almak gerek mi? Biz bir de büyüyen beşik aldık ona şart da buna da şart mı ki merak ettim...
a a bak pekmezın etkısı de büyük.Hahaha ondanmi acaba.bide ben her sabah pekmez yedim hic birakmadim oda etkilidir diye dusunuyorum.