2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu arada sağlık ocskları en fazla kaç gün rapor veriyo ?
Bwn bugün gidip ilk defa rapor istiycem utana sıkıla :(
Okulda çok zorlanıyorum artık
1000 i geçik öprenci var
Karnıma çarptı geçen gün bitanesi.ödüm koptu
Sağlık ocağı vermezse kendi doktoruma gidicem
En siniri de okulu arayıp haber vermek :(

Ayy nasıl duygulandım anlatamamm.. Allah razı olsun :) Okurken gözümde canlandı gözlerim doldu o gün naparım bilmiyorumm.. Doğumda ilk ağladığında hüngür foşurt ağlamıştım :)) ilk başta epidural istemedim doktorum enfeksiyonun çok yüksek epidural daha iyi, bebek açısından da iyi dedi şimdi iyiki epidural olmuşum da duymuşum ilk ağlayışını, o duyguyu tatmışım diyorum.. Bambaşka bişey anlatamıyorum.. Çok şükür :) rabbim evlat isteyen herkese de tattırsın, bizim kuzulara da şifa versin. Bende daha çok erken olduğunu bile bile 3-4 günde bir kanguru bakımını soruyorum :)) emzirmek desen heyecanla bekliyorum o günü, ama yakındır hissediyorumm :))
Oy maşallah ne tatlı çocuklarınız var Rabbim nazarlardan korusun, size bağışlasın onları. Darısı bizim başımıza artık :KK66:
İnş canım benim...öpüyorum... Biz de bekliyoruz güzel haberlerinizi... Dua ile...

Bwn bugün gidip ilk defa rapor istiycem utana sıkıla :KK43:
1000 i geçik öprenci var
En siniri de okulu arayıp haber vermek :KK43:

benim bildiğim on güne kadar veriyor ama doktora bağlı.istersen 5+5 al daha iyi olur.haftasonu girmesin boşuna araya.2 gün 2 gündür.haftaya teog var zaten iki gün okul yok.öyle böyle geçer diye düşünüyorum.haftada 3 gün koymaz o kadar çalışılır.ben de teneffüslerde hep tedirginim.fazla ortalarda dolaşmamaya çalışıyorum.çıkışta da herkes çıksın diye bekliyorum.başka türlü zor.çocuklar pek dikkat etmiyorlar maalesef

benim bildiğim on güne kadar veriyor ama doktora bağlı.istersen 5+5 al daha iyi olur.haftasonu girmesin boşuna araya.2 gün 2 gündür.haftaya teog var zaten iki gün okul yok.öyle böyle geçer diye düşünüyorum.haftada 3 gün koymaz o kadar çalışılır.ben de teneffüslerde hep tedirginim.fazla ortalarda dolaşmamaya çalışıyorum.çıkışta da herkes çıksın diye bekliyorum.başka türlü zor.çocuklar pek dikkat etmiyorlar maalesef
Ben de 5 gün almay düşünüyorum canım
Bu hafta için.haftaya dediğin gibi teog var.3 gün katlanırım artık :)sonra da iZNE ayrılıcam zaten

Ben de 5 gün almay düşünüyorum canım
Bu hafta için.haftaya dediğin gibi teog var.3 gün katlanırım artık :)sonra da iZNE ayrılıcam zaten

oh süpermiş valla ben bi sorun olmazsa 37 e kadar çalışmayı düşünüyorum ikinci dönemi kapatmak için.1 Mayısta doğum izni bitiyo ondan sonra da alabilirsem heyet raporu alıcam alamazsam da rapor haklarımı kullanmayı düşünüyorum ama bakalım plan yapmaya gelmez bu işler

benim daha 6 haftam var :KK61:
Oyyyyy kiyamam insallah hemencecik gecsin. Bana gunler cok hizli geciyor..
Bwn bugün gidip ilk defa rapor istiycem utana sıkıla :KK43:
1000 i geçik öprenci var
En siniri de okulu arayıp haber vermek :KK43:
Allah yardimciniz olsun.. insan birseylere sahit olmayinca bilemiyor.hamileyken ogretmenlikte tum mesleklerde ne zor. Disarda insanlar duzgun yurumezken kucuk cocuklarla ugrasmak gercekten zor. Biran evvel atlatin insallah su gunleri
günaydınnnn şekerler :KK68:
güzel ve çok hızlı geçen bir hafta olsun inşallahhh :)

Ayyy insallah inşallah zaman gecsede bide dogursak :(

Kizlar birsey sorucamm.ben 37 ye kdr calisablr raporu aldim.ama dr bana 36 da goruselim dogum icin testler yapilacak dedi. Erken geldi bana. Esimde az once diyor. Sen 36 dan snra calismicaksin dr ole yazdi ama 36 sonmus dedi. Ablasina sormus ablasi calismaz demis. Oyleyse niye 37 yazdiki rapora 36 yazardi. Ben calisma hakkim oldugunu düşünüyorum. Gerci 5 aralikta gidicem dr a 10 unda da 37. Hafta doluo ama kafam karisti ya. Dr da ole olmasa 10 unda görüşelim demezmiydi.rapor alan anne adaylari beni aydinlatabilir mi ;)

oh süpermiş valla ben bi sorun olmazsa 37 e kadar çalışmayı düşünüyorum ikinci dönemi kapatmak için.1 Mayısta doğum izni bitiyo ondan sonra da alabilirsem heyet raporu alıcam alamazsam da rapor haklarımı kullanmayı düşünüyorum ama bakalım plan yapmaya gelmez bu işler
Ben çalışamıycam :(
Tahammül edemiyorum artık öğrencilere
Derste çok sık kasılmam oluyor
İnşallah alabilirim rapıru
9 olsun diyw bekliyorum :)

benim doktor erkek doğumu da normal yapmak istiyorum of of :S zaten saolsun progesteron çoşturdu beni haftada bir gitsem ağdaya yine yetmez :KK43:
Ayy benmkide erkek gecen usg jelini kendi surup kendi koydu peceteyi orama bole bi tedirgn oldum basi dogrcam dedim. Esimde tipta ayip olmaz o ona bakmaz dio arkdslrda sanciyla sen onu dusunemiosun utanmak aklina gelmio diolr ama napcam bakalim

Ayy benmkide erkek gecen usg jelini kendi surup kendi koydu peceteyi orama bole bi tedirgn oldum basi dogrcam dedim. Esimde tipta ayip olmaz o ona bakmaz dio arkdslrda sanciyla sen onu dusunemiosun utanmak aklina gelmio diolr ama napcam bakalim
Canım benimki de erkrk
Benimki de her seferinde kendi koyuyo
Zatwn hamile kalmadan önce de gitmiştim aynı doktora
Ben erkek doktorlarda daha rahat hissediyorum kendimi

Oyyyyy kiyamam insallah hemencecik gecsin. Bana gunler cok hizli geciyor..

Allah yardimciniz olsun.. insan birseylere sahit olmayinca bilemiyor.hamileyken ogretmenlikte tum mesleklerde ne zor. Disarda insanlar duzgun yurumezken kucuk cocuklarla ugrasmak gercekten zor. Biran evvel atlatin insallah su gunleri

Ayyy insallah inşallah zaman gecsede bide dogursak :KK43:

amin canım her mesleğin zorlukları var tabi ki benim çalışma koşullarım çok ağır değil evim okula yakın az dersim var ama yine de bazen zorlandığımı hissediyorum.bazen sesimizi yükseltmemiz gerekiyor ya da sinirlenebiliyoruz çok geriliyorum öyle zamanlarda.sonra çocuğuma zarar verdim mi diye düşünüp vicdan azabı çekiyorum ama yapacak birşey yok yine yapmak zorunda kalıyorum mecbur olunca.napalım yaa az kaldı geçer heralde.bana pek geçmiyor gibi gelse de...

Kuzumm utanılacak bir şey yok, doktorun ilk hastası biz değiliz. Hey yavrum hey onlar kim bilir neler görmüştür :-) Eğer içini rahatlatacaksa inan işin o kısımlarına hiç takılmıyorum bile. Kimsenin umurunda bile olduğumuzu düşünmüyorum :)) :KK70:

ayy ben ne büyük konuşmuştum asla erkek doktora gitmem diye, kadın doktorla başladık zaten son 2 maunede erkeğe döndük kadınlar hiç sallamıyo yani genelleme yapmıyım tabi ama benimki çok ilgisizdi. bu adamcağız çok iyi çok şükür ama yinede insan çok rahat olamıyo

Kizlar birsey sorucamm.ben 37 ye kdr calisablr raporu aldim.ama dr bana 36 da goruselim dogum icin testler yapilacak dedi. Erken geldi bana. Esimde az once diyor. Sen 36 dan snra calismicaksin dr ole yazdi ama 36 sonmus dedi. Ablasina sormus ablasi calismaz demis. Oyleyse niye 37 yazdiki rapora 36 yazardi. Ben calisma hakkim oldugunu düşünüyorum. Gerci 5 aralikta gidicem dr a 10 unda da 37. Hafta doluo ama kafam karisti ya. Dr da ole olmasa 10 unda görüşelim demezmiydi.rapor alan anne adaylari beni aydinlatabilir mi :KK66:
37 son ama sen istedğin zaman bırakabilirsin, 3 haftaya kala calısablrsn die biliyorum ben

Back
X