- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #47.681
aynı ben bu penguen dalga geçiyor eşim sürekli koridordan odaya girince bir git geri gel ya nolur çok sevimlisin diyor utanmaz
Ama gerçekten çok sevimliyiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı ben bu penguen dalga geçiyor eşim sürekli koridordan odaya girince bir git geri gel ya nolur çok sevimlisin diyor utanmaz
kızlar dün grip oldum bgn de boğazım acıyo burnum akıyo fazlalaştı biraz. sizin de böyle olduunda dr ıhlAmur fln verdi mi? ne içsem iyi gelir ki herşey yasak malum![]()
cnm normalde verirler ama 2 günden sonra paranı sgk dan alman gerekiyor ya o yüzden bazıları vermek istemiyor, bir de isedgn için gıcıklık yapablrKızlar bu arada sağlık ocskları en fazla kaç gün rapor veriyo ?
Bwn bugün gidip ilk defa rapor istiycem utana sıkıla
Okulda çok zorlanıyorum artık
1000 i geçik öprenci var
Karnıma çarptı geçen gün bitanesi.ödüm koptu
Sağlık ocağı vermezse kendi doktoruma gidicem
En siniri de okulu arayıp haber vermek![]()
cnm ıhlamur içiliyor ama abartmadan, limon bal karabiber zencefil karışımı yap, tuzlu su ile gargara, bir de çok agrın olursa da parol agrı kesici alabiliyorsn 1 tane ama en önemlisi dinlenmek yatıp dinlenmen lazım portakal nar suyu iç c vitamini alkızlar dün grip oldum bgn de boğazım acıyo burnum akıyo fazlalaştı biraz. sizin de böyle olduunda dr ıhlAmur fln verdi mi? ne içsem iyi gelir ki herşey yasak malum![]()
ben de eşime geçen dedim "aynı penguen gibi yürümeye başladım" diye... cevap "daha önce de öyleydin" ki dedi :)Ama gerçekten çok sevimliyizBebek doğduktan sonra bir süre alışkanlık kalıyormuş biliyor musun arkadaşlarım diyor :))) Doğurduğunu unutup ilk zamanlar gene böyle yürürken buluyorlarmış kendilerini
![]()
Balli limonlu sicak su ic canim taze zencefil ye birde balli sut ic insallah gecer gecmis olsun canimkızlar dün grip oldum bgn de boğazım acıyo burnum akıyo fazlalaştı biraz. sizin de böyle olduunda dr ıhlAmur fln verdi mi? ne içsem iyi gelir ki herşey yasak malum![]()
bana bal çok iyi geliyor canım,kızlar dün grip oldum bgn de boğazım acıyo burnum akıyo fazlalaştı biraz. sizin de böyle olduunda dr ıhlAmur fln verdi mi? ne içsem iyi gelir ki herşey yasak malum![]()
ben de eşime geçen dedim "aynı penguen gibi yürümeye başladım" diye... cevap "daha önce de öyleydin" ki dedi :)
bilmiyorum ilk doğumdan sonra mı kaldı bu özellik, yoksa evvelden mi penguenlik vardı :)
hahah çok iyiymiş eşin yaa :) bizde dün sinemaya gittik iki kız geldi böyle incecikler topuklular buram buram parfüm filan ayy kendimi çok kötü hissettim :S, eşimin yanına oturdular bide hemen yer değiştirdim ben tabi, filmin yarısında da çıktık zaten çok ses var bebek rahatsız oldu filan dedimaynı ben bu penguen dalga geçiyor eşim sürekli koridordan odaya girince bir git geri gel ya nolur çok sevimlisin diyor utanmaz
Kan tahlilini ben de 8. haftada vermiştim. Sonrasında bir daha kan istemedi.. Şu an 30 haftalığım ve sonraki kontrolüm 32. haftada, belki o zaman ister. Eğer aksi bir durum yoksa ilk vajinal muayene 38. haftada yapılıyor öncesinde gerek yok.Günaydın kızlar. Bende haftalar sonra bugün bebegimi gorucem. Muayene sırasında heyecandan tüm sorularımı unutuyorum. 28 haftaya kadar hep ultrason ile muayene oldum. Doktor hiç vajinal muayene yapmadı. İdrar tahlilini de 8 hafta da yapmıştık. Sonrasında doktor tahlil istemedi. Hatta bu tahlilerde kansızlık çıkmasına karşın 24 haftaya kadar kan tahlili bile istemedi doktorum. Tetenoz aşımı yaptırırken aile hekimliğinde yapıldı. Doktorum sanırım ilgisiz. Bende eksik bişey kalsın istemiyorum. Sizin doktorunuz kaçıncı haftada vajinal muayeneye başladı ve ne kadar sık kan ve idrar tahlili veriyorsunuz bilgi verirseniz çok sevinirim.
bu kadar stres olma...Günaydın kızlar. Bende haftalar sonra bugün bebegimi gorucem. Muayene sırasında heyecandan tüm sorularımı unutuyorum. 28 haftaya kadar hep ultrason ile muayene oldum. Doktor hiç vajinal muayene yapmadı. İdrar tahlilini de 8 hafta da yapmıştık. Sonrasında doktor tahlil istemedi. Hatta bu tahlilerde kansızlık çıkmasına karşın 24 haftaya kadar kan tahlili bile istemedi doktorum. Tetenoz aşımı yaptırırken aile hekimliğinde yapıldı. Doktorum sanırım ilgisiz. Bende eksik bişey kalsın istemiyorum. Sizin doktorunuz kaçıncı haftada vajinal muayeneye başladı ve ne kadar sık kan ve idrar tahlili veriyorsunuz bilgi verirseniz çok sevinirim.
bende cuma günü çalışır raporu almaya gittiğimde kan ve idrar tahlili istedi en son ikili testte yapmışız dedi ben tetanoz da vurulmadım. kan normal idrarda lökosit çıktı ilaç yazdı banadaGünaydın kızlar. Bende haftalar sonra bugün bebegimi gorucem. Muayene sırasında heyecandan tüm sorularımı unutuyorum. 28 haftaya kadar hep ultrason ile muayene oldum. Doktor hiç vajinal muayene yapmadı. İdrar tahlilini de 8 hafta da yapmıştık. Sonrasında doktor tahlil istemedi. Hatta bu tahlilerde kansızlık çıkmasına karşın 24 haftaya kadar kan tahlili bile istemedi doktorum. Tetenoz aşımı yaptırırken aile hekimliğinde yapıldı. Doktorum sanırım ilgisiz. Bende eksik bişey kalsın istemiyorum. Sizin doktorunuz kaçıncı haftada vajinal muayeneye başladı ve ne kadar sık kan ve idrar tahlili veriyorsunuz bilgi verirseniz çok sevinirim.
Ihlamur içebilirsin diye bılyorum canım,bol bol meyve yemen lazım,bende oyle atlattım.kızlar dün grip oldum bgn de boğazım acıyo burnum akıyo fazlalaştı biraz. sizin de böyle olduunda dr ıhlAmur fln verdi mi? ne içsem iyi gelir ki herşey yasak malum![]()
zaten problem yoksa 36dan önce nst ye bile sokmuyomuş benim doktorumbu kadar stres olma...
en güzeli normal devam eden bir süreci dışarıdan takip etmesi doktorunun.
biz de en son 8 haftalıkken vermiştik idrar ve kan tahlilini...
30lu haftalarda tekrar bakılıyor, olası bir enfeksiyon ya da idrarda protein varlığına bakmak için.
doktoruna güven...
niye yapsın ki vajinal muayeneyi, daha doğumuna çoook var.
35 gibi çatı muayenesi yapabilir.
onun dışında gerek yok.
ben de öyleyim yaa çok moralim bozuluyor, normalde topuklu giyen bir insandım, su an giymiyorum hastaneye götrcem dogum sonrası topuklu ile döncem, kilo alıp cirkinleştm diye pilatese basladım, parfüm de sıkıyorum, bir de makyaj işine de girdim tekrar sadece eşimle gezmeye giderken yapıyorum ama haftada 1-2, napim mineral makyaj malzemelerinden aldım, kendimi iyi hissettiriyor hatta gecen sacımı boyatayım mı diye düşünüyordum çok beyazım var çünkühahah çok iyiymiş eşin yaa :) bizde dün sinemaya gittik iki kız geldi böyle incecikler topuklular buram buram parfüm filan ayy kendimi çok kötü hissettim :S, eşimin yanına oturdular bide hemen yer değiştirdim ben tabi, filmin yarısında da çıktık zaten çok ses var bebek rahatsız oldu filan dedimben zaten kıskançtım iyice beter oldummm sizde böyle misiniz ):
Sağol cnm. Burda genelde vajinal açıklık ve enfeksiyon şikayeti çok okuyorum. Ya bende de varsa diye endişe ediyorum. Bide doktorum kansızlık bile takip etmeyince endiseleniyorum.bu kadar stres olma...
en güzeli normal devam eden bir süreci dışarıdan takip etmesi doktorunun.
biz de en son 8 haftalıkken vermiştik idrar ve kan tahlilini...
30lu haftalarda tekrar bakılıyor, olası bir enfeksiyon ya da idrarda protein varlığına bakmak için.
doktoruna güven...
niye yapsın ki vajinal muayeneyi, daha doğumuna çoook var.
35 gibi çatı muayenesi yapabilir.
onun dışında gerek yok.
Zaman insallah carcabuk gecer. Bagrinca kasilirsin da. Dikkat et yine bagirmamak imkansz ama bebisi dusun
benim doktorum da öyle...zaten problem yoksa 36dan önce nst ye bile sokmuyomuş benim doktorum
Günaydın kızlar. Bende haftalar sonra bugün bebegimi gorucem. Muayene sırasında heyecandan tüm sorularımı unutuyorum. 28 haftaya kadar hep ultrason ile muayene oldum. Doktor hiç vajinal muayene yapmadı. İdrar tahlilini de 8 hafta da yapmıştık. Sonrasında doktor tahlil istemedi. Hatta bu tahlilerde kansızlık çıkmasına karşın 24 haftaya kadar kan tahlili bile istemedi doktorum. Tetenoz aşımı yaptırırken aile hekimliğinde yapıldı. Doktorum sanırım ilgisiz. Bende eksik bişey kalsın istemiyorum. Sizin doktorunuz kaçıncı haftada vajinal muayeneye başladı ve ne kadar sık kan ve idrar tahlili veriyorsunuz bilgi verirseniz çok sevinirim.
endişe etme canım.Sağol cnm. Burda genelde vajinal açıklık ve enfeksiyon şikayeti çok okuyorum. Ya bende de varsa diye endişe ediyorum. Bide doktorum kansızlık bile takip etmeyince endiseleniyorum.