- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #47.901
Ben deeewuu var mı arttıran![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben deeewuu var mı arttıran![]()
Benim de kaburgalarım ağrıyo resmenBENİMKİDE ÖLE MİDE VE kaburgalarımı tekmeliyor
Allahım hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin bizeBenim de kaburgalarım ağrıyo resmen
Pufff![]()
İdrar tahlili mi istiyorlar canım ??ayy canım o zaman ihmal etme hemen git doktora
Ben kullanıyorum canım. Neden sordun?kızlar merhaba.. progestan kullanan var mı aranızda vajinal olarak alan
akıntım çok oluyo da bazen su gibi çamaşırım hep ıslakBen kullanıyorum canım. Neden sordun?
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlenBeni özlediniz mii
Napıyonuz bakim. Ben grip oldum![]()
ay ben de normal isteyenlerdenim ama ağrılari cekip son anda sezeryan olmaktan çok korkuyorum yaBende salona koycam canim ama ilk gunler daha yakin olmak amacli yatagmn kenarina da koyablrm alisana kadar gozumu uzerinden alamam herhalde :) tam goz hizasina geliyor uzaninca cok guzel.yegenimi yatirdim icine oyuncaklariyla oynadi:) birde igne veriyorlar son ay o da yetebiliyor.umarim oyle olur seninde. Nasil yani? Dr un soylediginden agir mi gelmis bebekler? Bizimkiler 4 kg gozukurse hic guvenmeyelim o zaman 4 u gecerse nanayi yeriz hepten normal dogururken pek normal seyler yasanmaz :) dedigin gibi bari fazlalarsa gostersinler de 4 un ustunde sezeryana alirlar.4 gozukurse tam sinir normal doguma alirlar o zaman.ama ben onu bile yapamicam ya.. o uzun bacaklari cikart cikart bitmez:) su an bile nefes boruma vuruyor ayaklari sanki :) ya en cok sanci cekip cekip sezeryana alinmak zorunda kalmaktan korkuyorum
İdrar tahlili mi istiyorlar canım ??
Güzel hamisler nasilsinizhaftasını kayınvalide ve gittik uzak kaldım nasıl keşifler bu aralar hepimizi ağrılar sardı sanrm ama az kaldı dayanım çanların bebislerimizi kucağınıza alınca hepsini unutcaz
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlen
ay ben de normal isteyenlerdenim ama ağrılari cekip son anda sezeryan olmaktan çok korkuyorum ya![]()
eşlerinizle özel durumlar ne alemde kızlarbenim pek o taraflarda gözüm yok ama illa ki bişiler oluyo mecburen benimki eskileri özlüyo bu koca göbekle olmuyo malum eskisi gibi hiç bişey ben de al tutturdun çocuk diye sen istedin diyorum
bi de lohusalıktaki kırk gn olayını bilmiyomuş yandık diyo he he
![]()
eşlerinizle özel durumlar ne alemde kızlarbenim pek o taraflarda gözüm yok ama illa ki bişiler oluyo mecburen benimki eskileri özlüyo bu koca göbekle olmuyo malum eskisi gibi hiç bişey ben de al tutturdun çocuk diye sen istedin diyorum
[/QUOTEsaga sola zor donuyorum hic istegim yokkk bana tatil bundan sonra
bişi olur diye bnmki de korkuyo tabi yapçandan da geri kalmıyo ama :)Benimki yapmiyor ya bebege bisey olcak diye psikolojim bozuldu.
Bende ondan tirsiyom cnm.sezeryanlik durumumuz varsa umarim en basta bilirler diye dua ediyorum. Tabiki gonlum normalde ama nasip.dr un kaabiliyeti artik
Benimki de sürekli stres altında ya bisey olursa dio eski günlermizden eser kalmadı her şeyimiz gibi bu durumda çok farklı bi hal aldı yaeşlerinizle özel durumlar ne alemde kızlarbenim pek o taraflarda gözüm yok ama illa ki bişiler oluyo mecburen benimki eskileri özlüyo bu koca göbekle olmuyo malum eskisi gibi hiç bişey ben de al tutturdun çocuk diye sen istedin diyorum
![]()
Ben Ankara çubukta bi meslek lisesindeyim. İlk atamada hiç açmıyorlar buraları. Özür grubunda da herkes zaten ankara merkeze gidiyor kimse gelmiyor malesef. Çok zor gerçekten cnm her şey bana kalıyor. Sizler nerelerdesiniz?ooo sayımız artıo giderek :) seninki de zormuş tek kadrolu olmak yani.niye öyle yaa kimse atanmıyo mu sizin okula?nerde çalışıyosun canım?