2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kış bebekleri için hastane çıkışı nasıl olmalı, hastaneler sıcak oluyor gerçi ama çok kalın almaya gerek var mı? battaniyeye sarılı çıkacak nasıl olsa değil mi, ne dersiniz???
ben de bunu merak ediyorum canım.
ama ben yine de 0-3 ay için kadife tulumlar da aldım.

Eklentiler

• 20151126_174130.webp
    20151126_174130.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 82
Geçmiş olsun canım.. Allahım korusun sizi de yavruyu da.

Bende doğumdan 1 hafta önce düdüklüde kolumu yaktım. Annemler korkudan bişey olur diye kadın doğuma da götürdüler beni. Kolumdan çok bebek için korkmuşlar. 1 hafta sonra erken doğum olunca korkudan olmuştur dediler. Babannem korkunca çocuk memeden ayrılır gidin doktora falan demişti anlam verememiştim ama demekki bi dayanağı varmış. Meme değiilde plesanta ayrılabiliyomuş.. Vay bee..
Eskilere kizsakda bazi seyler de tutuyor gercekten. Allah tum yavrulari ve anneleri korusun. Senide tez zamanda saglikla evladina kavustursun. Ismini bilemesemde zipircik olarak dualarimda varsin. Bende 24. Haftada erken dogum tehdidiyle hastaneye yatmistim, dr ultrasondan bakip daha olgun degil dogarsa cok zor demisti. Yuregime inmisti o zaman, hastanede yatarken hep aglamistim, dua ede ede bugunlere geldik cok sukur, insallah vaktinide bekler. Erken dogum yapan annelere karsi cok hasssasim o yuzden. O korkuyu yasamak bile yettide artti bana. Sen cok guclusun, kizinda oyle masallah, bugunleri atlatip tez zamanda birbirinize kavuscaksiniz insallah.

Canım evi süsledim
Pasta yaptırdım duru geliyor yazdırdım üstüne
Kendim fuşya pembe bi elbise giydim.saçıma da taç taktım çiçekli
Kavanoza marşmellov doldurdum
Külahlardan alıp lokum koydum içine
Yakama mummy to be rozeti astım
Cupcake yaptım kalpli kağıtlara pembe kalpli kürdan sapladım.iki katlı kurabiyeliklerw dizdim.açık büfw yzptım çok güzel oldu :)

Canım evi süsledim
Pasta yaptırdım duru geliyor yazdırdım üstüne
Kendim fuşya pembe bi elbise giydim.saçıma da taç taktım çiçekli
Kavanoza marşmellov doldurdum
Külahlardan alıp lokum koydum içine
Yakama mummy to be rozeti astım
Cupcake yaptım kalpli kağıtlara pembe kalpli kürdan sapladım.iki katlı kurabiyeliklerw dizdim.açık büfw yzptım çok güzel oldu :)

Eklentiler

• IMG-20151126-WA0011.webp
    IMG-20151126-WA0011.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 116
valla mı ? ben de beklicem sancım mancım olmazsa 40 a kadar inşallah
Valla canım baktım yaziyo yüzde 3u donmezms bende baktım buara aramzda ters olan çok bende dedim kasım ile aralık annelerinde var miymis bende hiç erinmedim okudum bizim gibilermis 34 35daha öncesi ters olanlar var doğuma yakın dönen bisuru arkadaş var ha donmeyende var ama genel anlamda dönmüş baya umut oldu bana

Slm kızlar , Bebişimi gördüm azönce. Doyamadım tonton yanaklarına bakmaya. Of zaman geçsede dışarda sevsek.
Gelişimi 2,5 hafta önden gidiyor. Doğum erken olacak yani. Fiyatları sordum ÇEkirge dorukta 2100 sezeryan doğum epidural içinde 300 lira fark alıyorlarmış. Çalışamaz raporu verdiler . Ama ben napıcam onu bilmiyıorum.

Kızlar bugün sağlık ocağında kontrolüm vardı, oradaki ebe hastane çantama mama da koymamı söyledi, eğer süt gelmezse verirsin, yoksa bebeğin şekeri düşüyor sonra emdiğinde birden şekeri yükseliyor ve sarılığı tetikliyor dedi... Mama alanlar hangi markaları tercih ettiniz ne aldınız önerileri olan var mıdır? :KK53:
Biz sinba diye mama aldık ama hastahane aptamilden başka kabul etmiyomus Ole dediler canım evet kaşıkla bardak yada mama kaseside koyduk çünkü biberonunu alırsa memeyi alamayabiliyolarmis canim

Doğum parası ve süt parası alınıyormuş ama nerden alıcam nezaman alıyoruz bilmiyorum. Bağkurluyum ben. Kendi iş yerim var. Doğuma kadar da çalşıcam Allah izin verirse.

Biz sinba diye mama aldık ama hastahane aptamilden başka kabul etmiyomus Ole dediler canım evet kaşıkla bardak yada mama kaseside koyduk çünkü biberonunu alırsa memeyi alamayabiliyolarmis canim
Bende kaşık maşık bişey almamıştım biberon alayım diyordum tam da bunu dedin.. Bizim çanta gittikçe büyüyor yaaa...

Bende kaşık maşık bişey almamıştım biberon alayım diyordum tam da bunu dedin.. Bizim çanta gittikçe büyüyor yaaa...
Yanıma biberonda aldım canım ne olur ne olmaz diye ama kaşık ve bardakta aldim bide kahve makinami aldm sıcak su için hazır suda aldim aslında bende almamistun canım ama eşimin arkadaslari solemisler erkekler bizden daha ilgili;))

Canımcım hiç belli olmaz bende aşağıya baskı hissediorum sürekli oraya tekme atıo gbi ama benim 32.haftadan beri dönük duruo kanala girmiş kızım ama bende normal yapamıorum maalesef :KK43:(
Evet canım biliyorum rahatsızlığından dolayiydi demi çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun canım benim su alttan uyuşturmalı mi olcan yoksa tamamen uyuşturmalı mi..

Slm kızlar , Bebişimi gördüm azönce. Doyamadım tonton yanaklarına bakmaya. Of zaman geçsede dışarda sevsek.
Gelişimi 2,5 hafta önden gidiyor. Doğum erken olacak yani. Fiyatları sordum ÇEkirge dorukta 2100 sezeryan doğum epidural içinde 300 lira fark alıyorlarmış. Çalışamaz raporu verdiler . Ama ben napıcam onu bilmiyıorum.
Maşallah canım benim nasi kilosu boyu sezaryana mi karar verdin

Back
X